» »

GO-KART projektna,125ccm,30HP

GO-KART projektna,125ccm,30HP

eXtreme ::

Ja letos bo treba delat projektno pa se rabu bi en go-kart za dirkat... tko da sosolc mi bo prodou 125 kubicn motor od yamahe+bremze(disk morm sam narest), hladilnik, celotn štrom.. Rabu bi mogoce ksn nacrt k se podrobn vid, pa mnenje o tem kok se splaca delat iz aluminija(svasat aluminij je zajeban) al bi iz jekla... Pa ce kdo slucajn ve kam nj bi ta oglas pasou k jest sm strojnik pa nikjer ne najdem svojga predalcka za not basat svoje bedarije... :) Hvala za vse odgovore:D

PersonaRudis ::

125ccm -> 30HP>:D Dvotakno, ne?

Ch4N93 ::

najbolje, da povprašaš še na tem forumu, kjer ti bodo verjetno znali bolje pomagat

R0K ::

Zavore se ti splača najbojl dobit od kakšnega Yugeca. Lahko da ti jih celo kdo šenka, ali pa za jurja, dva.

Okvir najbolje iz jekla, res bo težji, bo pa bolj kompakten. Ne vem kako bi ti aluminij varil doma, sem prepričan da nimate ustrezne mašine (edino če že nimate kaka firme 'strojne' firme doma).

30PS bo že zelo huda zadeva. Tukaj blizu mene ima nekdo homemade gokart s mašino od APN4 s cca 5-6PS (na oko) in zadeva gre dosti, ker je zelo lahek. S skuterjem ga težko dohajam skozi ovinke (bolj zaprtega tipa) pa se dobro peljem. Končno ma pa okol 60kmh, ampak to niti ni važno. Pospeški so kul. Ampak je problem, ker ne moreš to kr povsod vozit. Mamo pa tlel sam eno dirkališče, ki pa valda ni zastonj za furat :(.

Jester ::

am...zpr ns v špli bojo baje letos na modelarstvu delal go-kart (mamo oz. zdj majo enka ful carskega učitla-do zdej smo naredl 2-metrsko jadrnico pa space shutle!!)
mogoče ti lohk zrihtam kšna informacija kk bojo delal

ps:to bojo delal taprev go-kart ne ene igrače:D
HP notebook, AMD Turion 64 1,6 GHz, 512 MB RAM, ATI Radeon X300 128 MB

eXtreme ::

Ja dvotaktno od sosolceve yamahe, bremze bom tud njegove dobu... dvojno celjust disk miu pa vrjetn sosolc zrihtu od hrosca sam mal je poredebu tko da gau mal na struznco vrgu pa bo... Ornk masino mislm delat ja... alumij bi mi pa sosolceu fotr svasu k u sol mamo to masino pa sm ze svasu sam je vsa sfukana tko daj blo vse u kurcu... A kdo ve kok bi prsle gume pa feltne za go-karta... k za 30HP bi rabu gume za go-karta ne ksne od sajtrge... Mogoc sosedu recm za sponzorja Savo k je nek visok>:D vse je treba probat. Bi blo lepo ce bi mi mal info okol unga go-karta zrihtu ja :) bom hvalezn.

Daedalus ::

Diske za bremze uporabi raje od kakega motorja, istega tipa, kot maš čeljust. Pri 30HP boš rabil met bremze, ki delajo...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

snow ::

Sportstil v Ljubljani ma gokarte, pa dele za gokart.

Pa gledam zdele mal njihovo stran, pa prodajajo gume od Save.

Mogoče nebi blo slabo se oglasit tam, pa pogledat v miru kak so zadeve grajene, mogoče dobiš še kak nasvet.

Aja.. hočemo slike ko bo zadeva narejena se ve :)
Aluminij okvir? Zakon!
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

eXtreme ::

Slike pa 100% sm gledu tlele pa dubim sam od save naslov sam tm sm ze gledu pa nubenih cen pa to sam vem da jih prodajajo... Mal bedasta stran saj men. Diski so pa na feltni gor nawem ce sim izboru to... Prodam pa useen lohk :) A ta trgovina je u BTCju al ke? Bi su pogledat pa copy... paste na moj go-kart :D Se slismo se:)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Uvoz, Izjava o skladnosti in podobna dokumentaciija

Oddelek: Loža
81306 (928) japol
»

gokart

Oddelek: Na cesti
303793 (2904) kriko07
»

kje v SI so gokarti

Oddelek: Loža
439412 (6077) amigo_no1
»

Pospešek Formule 1 F1 (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
539494 (7982) Blinder
»

Go-karti

Oddelek: Loža
191964 (1774) bluehacker

Več podobnih tem