Forum » Pomoč in nasveti » ugasanje računalnika
ugasanje računalnika
koco9 ::
mene pa zanima kaj bi bilo to narobe?
ko odprem xfire in se vpisem se mi avtomatsko komp restarta ponavadi dvakrat v 3 pa dela. Pa me zanima ce ima to veze z konponentam al ne? kaj naj naredim
ko odprem xfire in se vpisem se mi avtomatsko komp restarta ponavadi dvakrat v 3 pa dela. Pa me zanima ce ima to veze z konponentam al ne? kaj naj naredim
dare123 ::
Če imaš možnost, probaj menjat kako komponentno (ram, grafa,...) in probaj zagnat te programe, ob katerih se ti drugače komp resetira.
Če bo laufalo brez težav je tista kompomenta, katero boš menjal, v slabem stanju.
Če bo laufalo brez težav je tista kompomenta, katero boš menjal, v slabem stanju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik se greje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7006 (5907) | Pyr0Beast |
» | komp se ob obremenitvah (?) samodejno resetira (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4240 (3471) | Pyr0Beast |
» | izklop racunalnika med igranjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1551 (1384) | Snegec |
» | Problem z napajalnikom - cvrčenjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1066 (810) | Dark Angel |
» | RAčunalnik se samodejno restarta!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1926 (1462) | maxsustar |