Forum » Elektrotehnika in elektronika » Kje dobiti USB konektor
Kje dobiti USB konektor
arjad ::
Poškodoval sem USB konektor ( 4 polni, mikro ). Kje bi dobil drugega, da bi ga prelotal. Kje je kontakt 1 in 4? (+ in -).USB na strani aparata - MP4.
slawc ::
Pojdi na ie.farnell.com, poišči tak USB konektor (USB mini-B), dobro poglej če bo pravi. Zapiši si njegovo Order Code. Nato pojdi na www.ic-elect.si, napiši jim mail, kaj bi rad naročil od farnella, poveš svoj naslov, počakaš en teden... Pa preveri če je na zalogi in nikar ne naročaj, če piše da je U.S. stock.
Obstaja še nekaj takih in podobnih poti, ta je verjetno najbolj enostavna.
Obstaja še nekaj takih in podobnih poti, ta je verjetno najbolj enostavna.
LP,
Slawc
balocom ::
Ne vem če rabeš iskat po farnell-u, ker jst sm B tip najdel (in dobil!) v njihovi spletni trgovini.
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
slawc ::
Hja... ok. arjad je svoje sporocilo napisal kot da nima narejene OŠ. Vseeno sem predvideval, da je poškodoval tisti "ta mali" USB konektor.
LP,
Slawc
clovk ::
Še js bi si na hitro sposodil temo...
Zdej sm mal rezov in štukov USB kable in tale "sheild" k je kukr 5. žica v USBju in je navit po zunanji strani. To je nujno treba, da je tko okol navit al ga loh sam zravn prepletm in zalepm, k sm tko naredu (2x) in dela; sam sprešujem, d ne bo pol kšnih težav...
Zdej sm mal rezov in štukov USB kable in tale "sheild" k je kukr 5. žica v USBju in je navit po zunanji strani. To je nujno treba, da je tko okol navit al ga loh sam zravn prepletm in zalepm, k sm tko naredu (2x) in dela; sam sprešujem, d ne bo pol kšnih težav...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia E7 - poškodba zaradi vlageOddelek: Pomoč in nasveti | 2530 (2191) | matobeli |
» | Transcend StoreJet USB kabelOddelek: Strojna oprema | 956 (781) | slitkx |
» | Baterija PCja in zagon compaOddelek: Strojna oprema | 603 (582) | Duhec |
» | Chieftec USB priklop na sprednji straniciOddelek: Strojna oprema | 1457 (1175) | S-Master |
» | USB+ledOddelek: Hlajenje in modifikacije | 919 (780) | Kaboom |