» »

baterije

baterije

maqito ::

Katere AA polnilne baterije so najboljše in vredne svojega denarja - kupujem dodatno moč za digitalca Nikon (S550)

thanks za info.

Azrael ::

Sklepam, da gre za Ni-Mh akumulatorje.

Eden boljših proizvajalcev je Sanyo. Pri nas precej razširjen GP, je žal loterija, saj prihajajo njihovi akumulatorji iz različnih tovarn, imajo pa enake oznake in izgled in tako dobiš vse od odličnih, do takih, ki niso kaj prida.

Vendar tudi najboljši Ni-Mh akumulatorji bodo hitro uničeni, če boš z njimi grdo ravnal, jifh pregreval, prepolnil, delal same nepopolne cikle in podobno. Obvezno kupši tudi kvaliteten polnilec.
Nekoč je bil Slo-tech.

mm1992 ::

jaz imam sanyo envelope in so super

šernk ::

sam sem kupil nekaj časa nazaj 2 bateriji AAA + polnilec za približno 13 € se mi zdi od AN MANa. res da jih uporabljam le za MP3 vendar sem glede na denar ki sem ga dal zanje nad njimi več kot navdušen, polnjenje pa traja okrog 23-24 ur. najbrž sem imel res srečo pri tem nakupu. MP3 mi z normalnimi baterijami predjava okrog 50ur, s temi polnilnimi pa bi lahko rekel da zdrži okrog 40ur predvajanja, res je da neke kilometrine tudi nimajo za seboj, le nekaj ciklov polnjenja (recimo da so bile napolnjene enih 10x do sedaj)
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Okapi ::

Sony so tudi v redu in razmeroma poceni.

O.

UNIVERZUM ::

Osebno se probal kar nekaj vrst (duracell,GP,Sony,Sanyo,in nekaj paketov, ki jih dobiš skupaj z polnilcem za "male pare"). Če se odločam o kvaliteti, hitrosti polnjenja in vzdržljivosti baterij, potem so tu daleč spredaj baterije Sanyo. Potem nekaj časa nič, nakar sledijo Duracell, tesno za njimi Sony. Z GP je pa resnično loterija, da ne omenjam "cheap shita", ki se ga dobi za male denarce.
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kvaliteten polnilec + polnilne baterije (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
30788056 (26762) d0rK
»

NiMh baterije (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
12125530 (17218) hojnikb
»

katere baterije za fotoaparat (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5911350 (10001) Pyr0Beast
»

Polnilci NiMH baterij

Oddelek: Kaj kupiti
113107 (2832) jype
»

Katere baterije za "digitalca"? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
556346 (5459) Zdravko

Več podobnih tem