Forum » Elektrotehnika in elektronika » Warefire DVD GPX VCD 1140 divx ne bere ČŠŽ
Warefire DVD GPX VCD 1140 divx ne bere ČŠŽ
mixbajc ::
Lp, vsem na Slo-techu...
pišem vam zato ker ste strokovnjaki...in slovenija je majhna in mislim da če bom izvedel kar potrebujem bo ravno na te strani.
Nmreč kot vidite v naslovu...mi kdo pomaga najti WF namreč jaz sem obupal...fotru mori ker ne bere ČŠŽ in zdej morm to zrihtat :) lepo prosm če kdo kej ve pišite na mail : djbajc@gmail.com
hvala v naprej in lep pozdrav
pišem vam zato ker ste strokovnjaki...in slovenija je majhna in mislim da če bom izvedel kar potrebujem bo ravno na te strani.
Nmreč kot vidite v naslovu...mi kdo pomaga najti WF namreč jaz sem obupal...fotru mori ker ne bere ČŠŽ in zdej morm to zrihtat :) lepo prosm če kdo kej ve pišite na mail : djbajc@gmail.com
hvala v naprej in lep pozdrav
- zaklenil: Azrael ()
Azrael ::
Pozdravjen
Na tem forumu že obstaja tema o predvajalnikh proizvajalca GPX.
Vprašanje prosim ponovno zastavi v tisti temi, (ne odpiraj nove teme), to temo pa zaklepam, saj je v napačnem oddelku, prestavitev v oddelek Zvok in slika pa bi pomenilo podvajanje tem.
Hvala za razumevanje.
Na tem forumu že obstaja tema o predvajalnikh proizvajalca GPX.
Vprašanje prosim ponovno zastavi v tisti temi, (ne odpiraj nove teme), to temo pa zaklepam, saj je v napačnem oddelku, prestavitev v oddelek Zvok in slika pa bi pomenilo podvajanje tem.
Hvala za razumevanje.
Nekoč je bil Slo-tech.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Azrael ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup smartphonaOddelek: Mobilne tehnologije | 2242 (1888) | TheBlueOne |
» | Thomas, če bereš, klikni.Oddelek: Loža | 2629 (1314) | Gh0st |