Forum » Hlajenje in modifikacije » Zaka se men tak greje?
Zaka se men tak greje?
Supa ::
Pozdravljeni!
A bi mi lahko kdo svetoval kako bi si bolj shladil procesor! Ima namreč 466Mhz celerona na QDI-jevi plati, greje pa mi se od 37-45 stopin celzija. A bi dal gor vodnega, se mi splača? Kolko stane en povprečen vodni blok?
Pište mi na mail: mafijc@volja.net
A bi mi lahko kdo svetoval kako bi si bolj shladil procesor! Ima namreč 466Mhz celerona na QDI-jevi plati, greje pa mi se od 37-45 stopin celzija. A bi dal gor vodnega, se mi splača? Kolko stane en povprečen vodni blok?
Pište mi na mail: mafijc@volja.net
Dami ::
Ti, po moje še nisi zrel za vodno, kr nisi nič omenu kak cooler maš gor in če maš kako termalno pasto in na vsezadnje kako ohišje maš. Če maš takega k ma napajalnik postrani da leži čist zravn procesorja pol je to že zelo velik razlog.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
msmiha ::
Ti daj lepo en spodoben hladilnik gor pa termalno pasto. Če pa hočeš še bolše rezultate z zračnim hlajenjem izvedi modifikacijo ala Alien-w style.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
AngelOfDeath ::
Kot so že povedali ti na procesurju ne pomaga še tako močen vent če nimaš odvoda toplega zraka iz ohišja. Lahko pa si narediš tudi dovod bolj mrzlega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visoke temparature pri vodnem hlajenju?! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7892 (6827) | m0LN4r |
» | Ali je to možno? (procesor okrog 90 C)Oddelek: Pomoč in nasveti | 5260 (4422) | bond007 |
» | Rabim hlajenje? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 22767 (21210) | Xserces |
» | Hlajenje LGA755 Core 2 Duo - kateri hladilnik kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10097 (8232) | Jst |
» | Kakšno temparaturo ima vaš procesor? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8046 (5836) | the_unborn |