Forum » Pomoč in nasveti » Obnovitev zradirane slike
Obnovitev zradirane slike
Blatantless ::
Pozdravljeni!
Zanima me, ali obstaja program, ki bi lahko v celoti obnovil sliko, ki si jo v slikarju deloma zradiral.
Na računalniku sem se igral s svojimi fotografijami in pomotoma eno shranil ter zaprl potem, ko sem si zradiral obraz!
Sedaj imam v originalu svojo sliko brez obraza, ampak ko odprem mapo, imam na pomanjšani verziji slike še vedno obraz.
Da boste vedeli kaj mislim, tukaj še prilagam sliko, ki sem ji naredil isto usodo kot na svoji:
http://img222.imageshack.us/my.php?imag...
Torej na pomanjšani sliki mi kaže, da je vse vredu, povečana pa ima narejen bris z radirko ...
Se torej da obnoviti tako sliko in ali obstaja kakšen program, ki bi to storil?
Zanima me, ali obstaja program, ki bi lahko v celoti obnovil sliko, ki si jo v slikarju deloma zradiral.
Na računalniku sem se igral s svojimi fotografijami in pomotoma eno shranil ter zaprl potem, ko sem si zradiral obraz!
Sedaj imam v originalu svojo sliko brez obraza, ampak ko odprem mapo, imam na pomanjšani verziji slike še vedno obraz.
Da boste vedeli kaj mislim, tukaj še prilagam sliko, ki sem ji naredil isto usodo kot na svoji:
http://img222.imageshack.us/my.php?imag...
Torej na pomanjšani sliki mi kaže, da je vse vredu, povečana pa ima narejen bris z radirko ...
Se torej da obnoviti tako sliko in ali obstaja kakšen program, ki bi to storil?
solatko ::
Če si sliko posnel iz sd ali cf kartice, se da obnoviti tam z picture repair, v samem računalniku boš to težko izvedu. Če povečaš manjšo sliko verjetno ne dobiš dobre resolucije. Slike je vedno dobro posneti na vsaj dva medija, če kej popravljaš, se mim grede kej pokvari.
Matev ::
manjša slika se imenuje thumbnail, ki ga slikar ne zmore modificirati
kar se pa obraza tiče je pa šel v digitalna nebesa
kar se pa obraza tiče je pa šel v digitalna nebesa
blackbfm ::
MK42 ::
Jst predlagam, da se izgovoriš na špričujoče mleko.
edit: Lahko pa printscreen thumba narediš in slikco uporabiš za kak avatar or smth.... :)
edit: Lahko pa printscreen thumba narediš in slikco uporabiš za kak avatar or smth.... :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MK42 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi s fotografiranjemOddelek: Pomoč in nasveti | 3239 (2730) | ST-777 |
» | Google Brain omogoča povečanje ločljivosti fotografijOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 12337 (9467) | Shegevara |
» | Program za pridobitev izbrisanih datotekOddelek: Programska oprema | 6943 (6400) | T_F_7 |
» | Blogi na WordPressu pogost vektor napadaOddelek: Novice / Varnost | 5232 (4626) | win64 |
» | Izgubljene fotografije na digitalnem fotoaparatuOddelek: Pomoč in nasveti | 2646 (2447) | zvitorepec |