Forum » Strojna oprema » wifi router
wifi router
neocheck ::
mene pa zanima kter router kej priporočate...živim v bloku...torej je možnost haklanja na mrežo in vdora velika...
sam sem gledal tale Linksys router vendar poročajo o varnostni hibi ("Ranljivost vas lahko prizadane kadar ste v vaš usmerjevalnik prijavljeni in hkrati z istim brskalnikom brskate po spletu ter pri tem naletite na zlonamerno spletno stran. Tovrsten napad vam lahko spremeni nastavitve požarnega zidu na usmerjevalniku in na ta način napadalcem omogoči vstop v vaše domače ali službeno omrežje."link pa je http://www.varnostne-novice.com/index.p... )..novega firmware pa nism se najdu...
Zanima me kater router od drugih proizvajalcev še priporočate, ki pa je cenovno okoli 60€ in se po kakovosti in zmogljivosti kosa z Linksys wrt54gl...hvala
sam sem gledal tale Linksys router vendar poročajo o varnostni hibi ("Ranljivost vas lahko prizadane kadar ste v vaš usmerjevalnik prijavljeni in hkrati z istim brskalnikom brskate po spletu ter pri tem naletite na zlonamerno spletno stran. Tovrsten napad vam lahko spremeni nastavitve požarnega zidu na usmerjevalniku in na ta način napadalcem omogoči vstop v vaše domače ali službeno omrežje."link pa je http://www.varnostne-novice.com/index.p... )..novega firmware pa nism se najdu...
Zanima me kater router od drugih proizvajalcev še priporočate, ki pa je cenovno okoli 60€ in se po kakovosti in zmogljivosti kosa z Linksys wrt54gl...hvala
jan01 ::
Kat že miljonkrat: priporočam odličen buffalo whr-hp-g54. Dobra še buffalo whr-g125 in linksys wrt54gL. Vsi so praktično enaki(prvi buffalo ima še ojačevalec za boljši signal, drugi buffalo je cenejši, a brez snemljive antene...
Na vsakega lahko daš veliko boljše firmware kot tomato(priporočam), dd-wrt... Na tem ni nobenih takih exploitov
Na vsakega lahko daš veliko boljše firmware kot tomato(priporočam), dd-wrt... Na tem ni nobenih takih exploitov
neocheck ::
@jan01
hvala...za miljonti odgovor:)...sam če daš firmware od tomata gor...ti pol vrjetn gre garancija al kako?!
hvala...za miljonti odgovor:)...sam če daš firmware od tomata gor...ti pol vrjetn gre garancija al kako?!
jan01 ::
Saj lahko daš nazaj originalen firmware(razen pri cenejšem whr-g125) preden daš v garancijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linksys ali Buffalo router?Oddelek: Kaj kupiti | 3420 (2130) | Kami |
» | Kaj kupiti (router) Linksys WRT-54GL ali Asus RT-N15Oddelek: Kaj kupiti | 2617 (1680) | GoldRakun |
» | Brezžični routerOddelek: Kaj kupiti | 2615 (1915) | ponky |
» | router ..nimam pojmaOddelek: Kaj kupiti | 1453 (1292) | jan01 |
» | cene ruterjev (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6908 (5664) | gameby |