Forum » Operacijski sistemi » Laptop z RAIDom in inštalacija XP -no disk
Laptop z RAIDom in inštalacija XP -no disk
zenith1 ::
Na Acerja 9815 hočem naložit XP Pro SP2 Eng, vendar se mi zadeva zaustavi pri zaznavi diskov, kjer jih inštalacija na zazna.
Kaj mi je potrebno naresti?
Hvala za odgovore.
Kaj mi je potrebno naresti?
Hvala za odgovore.
matejv ::
rabis gonilnike za raid implementira v windows instalacijo oz gonilnike na disketi in potem te nekje med instalacijo obvesti, da ce zelis namestiti dodatne gonilnike pritisni F6. ce pa disketika ni, si bos moral narediti svojo instalacijo, poglej na google za nlite. druga moznost pa je, da instaliras visto :D
Visto sem zbrisal (kar je bil tudi namen) in naložil nek LastXP, ki pa pride s parimi virusi (tudi pobiti). Sem poskusil neke SCSI drajverje implementirat v XP SP2 boot cd, vendar nažalost diski niso bili prepoznani.
Tole bo definitivno rešitev. Samo zajeb je to, da nima floppy-ja. Grem na net iskat rešitev kako se zadeva integrira v Xpje
Thanx.
Thanx.
It would help, if the comp had super-duper bios. Ima pa zelo okleščenega, kar se diskov tiče ma nada opcij
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zenith1 ()
Sem jih implementiral v Xpje. Jutri pa poskusim naložit, ko pridem do laptopa. Thenx.
Dela BP.
Dela BP.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zenith1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vista x64 in Nvidiini driverjiOddelek: Zvok in slika | 2112 (1142) | Senitel |
» | OCZ z eSATA 'ključkom'Oddelek: Novice / Diski | 4713 (3223) | Jst |
» | Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14821 (8788) | solatko |
» | Instalacija XP ne najde diskaOddelek: Operacijski sistemi | 6020 (4883) | fredyjetle |
» | Iz win vista na win xp na prenosnem računalnikuOddelek: Operacijski sistemi | 2022 (1717) | dejan707 |