Forum » Zvok in slika » Povezava tvja in hišnega kina
Povezava tvja in hišnega kina
adidas ::
Zdravo
Rad bi povezal lcd tv z hdmi kablom in zvok preko optičnega izhoda z hišnim kinom, ki ima koaksialni izhod za zvok z pretvornikom, ki sem ga našel na Conradevi spletni trgovini(Koaksialni optični pretvornik POF 820 ali obstaja še kakšna druga naprava?) pa me zanima, če bo zvok delal v 5.1? In če bi še na tv preko hdmi-ja priklopil ps3 in računalnik, ali bi preko digitalnega kabla šel 5.1 zvok iz rač/ps3 v tv in nato v hišni kino?
Upam, da sem razumljivo napisal.
Hvala za odgovore.
Rad bi povezal lcd tv z hdmi kablom in zvok preko optičnega izhoda z hišnim kinom, ki ima koaksialni izhod za zvok z pretvornikom, ki sem ga našel na Conradevi spletni trgovini(Koaksialni optični pretvornik POF 820 ali obstaja še kakšna druga naprava?) pa me zanima, če bo zvok delal v 5.1? In če bi še na tv preko hdmi-ja priklopil ps3 in računalnik, ali bi preko digitalnega kabla šel 5.1 zvok iz rač/ps3 v tv in nato v hišni kino?
Upam, da sem razumljivo napisal.
Hvala za odgovore.
LexLuthor ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako priključiti računalnik na hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 3968 (1320) | francimedo |
» | Hišni kino šel k vragu, ostali so mi dobri zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 3315 (2026) | St235 |
» | WD Live in domači kinoOddelek: Zvok in slika | 6991 (6228) | lowac |
» | Priklop TV-ja z zvočniki hišnega kina 5.1Oddelek: Zvok in slika | 4441 (4299) | borut_p |
» | Obstaja za zvok HDMI v SPDIF?Oddelek: Zvok in slika | 1864 (1708) | Dami |