Forum » Pomoč in nasveti » Komentar na mali oglas
Komentar na mali oglas

DJroky ::
Sj ne vem kje naj to napišem...
Nč slabega nočem s to temo. Samo imate pa pravico zvedeti. ASek ponuja regulator obratov za 5.000sit. Sam sem našel v Conradu enako zadevo za 5000sit, če pa imate minimalne veščine elektronike in zadevo sami vržete skupaj pa boste odšteli 3.400sit. Moramo pa upoštevati, da je Conrad eden izmed najdražjih, zato verjamem da bi se kje našlo še kaj cenejšega. Da sploh ne govorim o večji zaneslivosti serijske izdelave kot domače izdelave... Na koncu pa se spet lahko vprašamo ali se nakup splača? Osebno mislim da ne, ker velike razlike v hrupu mislim da ni. Če bi uporabljal še zmeraj vent na procesorju imam osebno raje hladnejši procesor (stabilnejši) kot pa malenkost manj hrupa.
Pa verjemite mi da material za tako zadevo pride manj kot 3.000sit, samo malo se moraš znajti!
ASek pa brez zamere!
Nč slabega nočem s to temo. Samo imate pa pravico zvedeti. ASek ponuja regulator obratov za 5.000sit. Sam sem našel v Conradu enako zadevo za 5000sit, če pa imate minimalne veščine elektronike in zadevo sami vržete skupaj pa boste odšteli 3.400sit. Moramo pa upoštevati, da je Conrad eden izmed najdražjih, zato verjamem da bi se kje našlo še kaj cenejšega. Da sploh ne govorim o večji zaneslivosti serijske izdelave kot domače izdelave... Na koncu pa se spet lahko vprašamo ali se nakup splača? Osebno mislim da ne, ker velike razlike v hrupu mislim da ni. Če bi uporabljal še zmeraj vent na procesorju imam osebno raje hladnejši procesor (stabilnejši) kot pa malenkost manj hrupa.
Pa verjemite mi da material za tako zadevo pride manj kot 3.000sit, samo malo se moraš znajti!
ASek pa brez zamere!
- spremenil: DJroky ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SCSI diskOddelek: Strojna oprema | 1885 (1684) | stromar |
» | Vodno ali zračno za P4? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5916 (4828) | mimax |
» | Kter napajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2618 (2270) | mojcamaja |
⊘ | Ce hocete res poceni RES dobro pa ne preglasno hlajenje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8063 (5697) | TESKAn |
» | ČE VAM GRE HRUP VENTILATORJEV NA ŽIVCE, Je TU REŠITEV!!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1779 (1052) | Boeing |