Forum » Pomoč in nasveti » Slušalke in ojačevalec
Slušalke in ojačevalec
tropinovec ::
Ljudje!
Kupujem nove gamerske slušalke, in sicer sennheiser pc350, ki so 150 ohmske. Na nekaterih forumih sem zasledil, da je dobro imeti za slušalke s tako visoko impendanco ojačevalec, sicer ne bodo dale vse od sebe. Drži? Priključene bodo na zvočno X-Fi xtreme gamer fatal1ty.
Slušalke
Kupujem nove gamerske slušalke, in sicer sennheiser pc350, ki so 150 ohmske. Na nekaterih forumih sem zasledil, da je dobro imeti za slušalke s tako visoko impendanco ojačevalec, sicer ne bodo dale vse od sebe. Drži? Priključene bodo na zvočno X-Fi xtreme gamer fatal1ty.
Slušalke
- spremenil: tropinovec ()
Pyr0Beast ::
ahh, kakšen ferš neki. 5V na izhodu pri 150 ohm pomeni okoli 0.1W sicer ..
no pa vseeno. Jaz imam s soniyevimi MDR-XD300 okoli 70 ohmov, pa jih še vedno lahko bp priteram do kraja pri -6dB max vrednosti, s SB-Live in KX driverji, če je treba pa jih dodam še 10 pa je mir [:D]
no pa vseeno. Jaz imam s soniyevimi MDR-XD300 okoli 70 ohmov, pa jih še vedno lahko bp priteram do kraja pri -6dB max vrednosti, s SB-Live in KX driverji, če je treba pa jih dodam še 10 pa je mir [:D]
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slušalke zaprtega tipaOddelek: Kaj kupiti | 3644 (2838) | icurk |
» | Kvalitetne slušalke (za filme, igre)....Oddelek: Kaj kupiti | 2876 (2763) | Samek1337Q |
» | [Hi-Fi] - Debata: Dobre slušalke ali dobri zvocniki? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 13026 (10609) | Trancedeejay |
» | Slušalke za mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 6047 (5111) | zuz3k |
» | [Slušalke] do 10K SIT (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9829 (6353) | Fatboyslim |