Forum » Pomoč in nasveti » Photoshop in LCD problem
Photoshop in LCD problem
libreus ::
POzdravljeni,
Danes sem kupil nov LCD ekran SyncMaster t220 in ko zagnam photoshop cs3 mi napiše na je ekran defekten (enkrat se mi je to tudi pojavilo pri prejšnjem ekranu).
Kaj je vzrok? Paleta/profil barv? Kako to popraviti?
Hvala za vsak nasvet.
Lp,
-Gregor
Danes sem kupil nov LCD ekran SyncMaster t220 in ko zagnam photoshop cs3 mi napiše na je ekran defekten (enkrat se mi je to tudi pojavilo pri prejšnjem ekranu).
Kaj je vzrok? Paleta/profil barv? Kako to popraviti?
Hvala za vsak nasvet.
Lp,
-Gregor
ne morem verjet, naslednjič ko sem zagnal (po neštetih rebootih programa in pcja) se mi ne pokaže več :/ weird!
samo ko pa obdelujem sliko v photoshopu in ko jo shrabnim je slika ko jo odprem zunaj photoshopa drugačna, barve so izrazito drugače (bolj mrtve) kaj je to?
samo ko pa obdelujem sliko v photoshopu in ko jo shrabnim je slika ko jo odprem zunaj photoshopa drugačna, barve so izrazito drugače (bolj mrtve) kaj je to?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: libreus ()
bluefish ::
zaradi profila monitorja. Sem imel tudi sam podoben problem (res pa je, da belo ozadje ni postalo rumenkasto). Problem se je pojavil ob nameščanju Samsungovega driverja za monitor. Od takrat ga nisem več nameščal.
Sem spraševal in gledal tudi na Adobe forumih in sem zasledil, da imjo tudi drugi podobne težave. Rešitve pa žal ni.
Sem spraševal in gledal tudi na Adobe forumih in sem zasledil, da imjo tudi drugi podobne težave. Rešitve pa žal ni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
ubistvu mi doda rumeno -> samo windows viewer..
ko pa uploadam sliko ali jo odprem z drugim programom je slika ista..
res čudno..
ko pa uploadam sliko ali jo odprem z drugim programom je slika ista..
res čudno..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prikaz barv na monitorju Lightroom in ostali programiOddelek: Pomoč in nasveti | 1617 (1332) | fujtajksel |
» | Nov ekran - elipseOddelek: Pomoč in nasveti | 5661 (5059) | Opkow |
» | Gradient barve v adobeOddelek: Programska oprema | 902 (775) | Tomay |
» | GIMP 2.6Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6702 (4270) | R33D3M33R |
» | Samsung 193P ALI Samsung 193P+ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9841 (6537) | Person |