» »

kako odstrniti vsljeno odpiranje opozorila ?

kako odstrniti vsljeno odpiranje opozorila ?

jahtba ::

Nenehno se mi pojavlja v sredini okvirček v katerem piše: ATTENTION ! If yur computer is infected,you could suffer data ls,errotic PC behobiour itd,stran je http:77errorslogs-pay202com... Da bi to vsiljivo in motečo zadevo izklopil ne pomaga ne križec,ne pritis na prekliči,samo v upravitelju opravil - pa še tam potem namesto samo tega sr..nja vrže vse strani ven,kar pomeni ponovno pot do željene strani,pa spet to vsiljevanje itd. Kaj narediti,da se mi to dogaja doma bi že davno formatiral vse skupaj,ampak v službi. Prosim za pomoč !

bibip ::

Uporabi google. Lenuh!

Mogoče je tule rešitev zate.
http://www.411-spyware.com/remove-safen...

(Nekdo je gotovo s tvojega računalnika gledal www.nagebabe.com)

jahtba ::

že nekaj dni se trudim rešiti zadevo,zato so google,lenuh,nagebabe tu povsem odveč,zelo so pa dobrodošli nasveti tistih ki so konkretni problem rešili (kako in s čim). Hvala !

solatko ::

Brez ustreznega orodja s formatom - če imaš nekaj zdrave pameti (sploh če gre za službeni računalnik), si ob instalaciji naredil kopijo sistema in jo nekam shranil, tako, da ti taka zadeva vzame nekaj deset minut časa. Če pa tega nimaš, potem je zadeva bolj komplicirana in če nisi tega še nikoli počel, ne boš problema rešu sam ali pa ti bo vzelo ogromno časa. Vprašanje je kaj vse imaš instalirano in koliko časa bi ti vzelo novo instaliranje vsega. Če ti kakšen kaspersky ali f-secure ne odstrani tega, bo najbolje prepustiti stvar strokovnjaku. Kateri OS uporabljaš. Si že poizkusil z recovery na datum, ko tega še nisi imel (včasih to ne pomaga, ker se zadeva naseli tudi v r.console.

bibip ::

Dobro... malo heca. :)

Kolega je enkrat nekaj podobnega dobil, ko je neke fore vlačil z neke strani. Pravi, da je tudi sam matral kar lep čas. Je pa našel nekje rešitev (kje, se ne spomni več). Pravi, da je moral po registru šarit.

Tule je nekaj.
http://www.2-spyware.com/remove-xpantiv...
Drugače pa naj bi bitdefender to zrihtal.
http://www.bitdefender.com/VIRUS-100025...

Probaj.

solatko ::

To so vsiljene reklame in znajo biti zelo zoprne zadeve, ni ne klasičen virus, niti spyware, tako da ga brez posega v register zelo težko odstraniš. Deluje kot exe datoteka, vendar stalno menja pozicijo in ime, tako da tudi ko misliš, da si se ga znebil, se kar na enkrat pojavi. Dobiš ga pa iz interneta - ponavadi se ponuja kot brezplačni odstranjevalec virusov in ko klikneš, si pečen, nudi ti odstranitev virusov za določeno plačilo - čisti kriminal. Redka zaščitna orodja ga prepoznajo kot zlobno kodo, zato je odstranjevanje še toliko bolj zoprno. Hitra in učinkovita rešitev je ponovno instaliranje sistema. Na Visto ne pride, tudi če ga fašeš, se sistem resetira in ti ponudi zadnjo verzijo, ko sistem še ni bil okužen.

jan01 ::

superantispyware zna počistit


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

pomoje sem fasal virus

Oddelek: Pomoč in nasveti
201704 (1322) kmetek
»

Xp ne morem v sistem?

Oddelek: Pomoč in nasveti
111449 (1237) amigo_no1
»

Kako naj odstranim programe??

Oddelek: Pomoč in nasveti
6796 (701) Valentin
»

Plodno leto za računalniške nepridiprave

Oddelek: Novice / Varnost
53465 (3046) BlueRunner
»

Windows security alert - Pomoč prosim

Oddelek: Pomoč in nasveti
121391 (1221) Suly

Več podobnih tem