» »

Mafia & Mafia 2

Mafia & Mafia 2

iLichu ::

zdele sm se spet vrnil k igranju mafie(res super igra),da se pripravim na mafia 2 hehe,pa mislite da bo drugi del isto dober kot prvi,k sm mal skeptičen :P

Rotaidal ::

laught ::

Pomojem bo kr dobra saj delajo isti razvijalci!boljša ne bo ko prvi del sam,bo pa vseeno 100x boljša od godfatherja 2.enka je res ena izmed najboljših špilou pr meni, sploh pa je blo najboljše tisto pravo mafijsko vzdušje..

Berserker ::

baje bo v 2 boljši razbijalni model avta kot pri burnavtu paradise

laught ::

Se pr burnout paradise ni razbijalni model nič posebnega, avto se vpogne za 20 centimetrov...še pr gta 4 je boljši razbijalni model,v mafiji pa itak bo mogoče še boljši če glih to ni namen igre!upam sam, da bo prisotno dobro mafijsko vzdušje kot v predhodniku...

iLichu ::

edina stvar ki me moti je cover system :( a morajo vsako igro unicit s tem sranjem

laught ::

Ja te pa ga ne uporabljaj če te tak moti,jes si kakih gearsov sploh ne predstavljam brez tega,drugač pa mi je kr vredi zadeva in nevem zakaj bi to igro "uničlo"

Berserker ::

brez cover systema si GRAW 2 ne predstavljam pa gearsev men je čist vredi nevem zakaj bi blo to sranje? boljše cover system kot pa neko tlačenje pri zidu pol pa klikanje za nagnjenje je preveč matranja z tem pri cover sxstemu greš kr k zidu pa je to to , pa še boljši pogled na dogajanje in na sovražnika maš pa še nekaj GTA 4 ma cover system in ga v boš v nekaterih misijah nujno moral uporabljat či ne si death.

laught ::

Se strinjam, sploh pa mafia bi brez cover sistem tud bla dobra,ker ni taka čefurščina.pr gta pa je to lepa osvežitev,in se skriješ pa šutaš,ne pa neko skakanje vsepoprek itd..pa tut prav pride da se pred policaji za keson skriješ,in ga sam mimo pičijo..upam da bo v mafiji 2 podobno

iLichu ::

grawa si ne predstavljas brez cover sistema :/ ima ga ker je arkadica...drugac pa mafia je bla tud znana po realizmu in tale cover sistem to sfuka v nulo

laught ::

In zaj boš reko, da če ma igra cover sistem da je avtomatsko "arkadica"?

iLichu ::

no dj povej,kera igra vporablja cover sistem in ni arkada =?

Rotaidal ::

BiA?

iLichu ::

a bia bo tud mela cover sistem al kaj :S

laught ::

Graw ziher ni arkadica,ampak je arkada če že je,in nevem za nobeno igro,lahk pa rečem npr ,da je gta simulacija kriminalca:P (joke,neki sn to prečitav)In kaj sn ti slučajno reko, da jas vem za igre ko so arkade pa majo cover sistem??ti rajš meni razloži zakaj simulacija, nebi mogla met cover sistema?al v resnici se nemorš npr. za steno skrit??

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: laught ()

iLichu ::

sj ne rabis cover sistema da se lahko za steno skrijes...

Berserker ::

Ja graw 2 je arkada ?!? ker je igra TPS je to za tebe arkada, Arma je tudi simulacija pa ma TPS način no na veteran ga nimaš, poleg tega te v Graw 2 kr hitro ubije, razen mogoče... če si igral na lahki stopnji ko kr nekaj strelov preživiš pa takoj misliš da je arkada. Graw 2 na pc je čist drugačen kot tisti na xboxu zato pa je slednji bolj popularen. Marsikatera igra že ima cover system lahk ti kr naštejem in če cover system ne bi bil popularen med ruljo ga tudi nebi toliko vdelavali v igre, res pa je tudi da v kakšne fps streljačine ne spada ta cover system.

laught ::

Ma ja sam kaj ni lepše videt, kak se človek ob steno skije?se mi pa res zdi bedn cover sistem v fpsji. npr rainbow six las vegas..in odkod informacije, da bo mafija 2 mela cover sistem??

Berserker ::

cover system glih omogoča to da se skriješ za steno, lepše je animirano kot pa da se sam nekako tlačiš . V BIA HG pa cs ne zgleda tak slabom, bi pa rad videl cs v prvooseebnem pogledu.

Zgodovina sprememb…

iLichu ::

tisti na xboxu bolj popularen ker ni treba mislit,ker lahko dobis vec strelov in prezivis,v pc verziji dva strela pa si mrtev...in se enkrat,cover sistem je popularen ker ima folk rad igre brez iziva,naslon se na steno,mal strelji iz zaklona,pocaki mal,streljaj spet,ponovi ta postopek 5x in si zmagal...

Rotaidal ::

Ja in? Zaradi tega še igra ni arkada.

Berserker ::

Bi te rad vprašal v gears of waru ko ti locusi hodijo naprej skozi pa ti grenate mečejo in te witcherji skremplajo tega je dosti v igri in je tak poskrbljeno da dolgo nisi v coverju in se moraš veliko gibat po terenu kjer si hitro mrtev. v graw 2 si kr hitro mrtev ce ti pride na blizu vojak pc verzija pa suxa kr nima helikopterskih scen.

laught ::

Mah ja no zamene so pravi izivi kakšen dmc 4 na hell or hell al pa god of war na titan mode pa kaki ninja gaiden...ker nekatere streljačine so na izi tud brez cover sistema,in pr graw si tud na xboxu po 2h strelah mrtev...razn če igraš na normal..

Berserker ::

Pa sej gejmi so namenjeni zabavi ne pa nekakšnemu urjenju ti maš lahk nevem kakšno simulacijo pa lahk zadaneš vse, sam v živo bo zgledalo vse drugače.

laught ::

Pač če nimaš rad cover sistema pa se sam postavi za steno, pa šutaj ni treba stiskat za cover,pa je problem rešen..


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najbolj pričakovane igre (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
15815320 (4980) oo7
»

Mafia II (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Igre
51286342 (19098) Izi
»

Mass effect in moderne streljačine

Oddelek: Igre
223715 (3154) Berserker
»

Brothers in arms hell's highway (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
1568780 (5126) OmegaM
»

GRAW

Oddelek: Igre
171215 (968) iLichu

Več podobnih tem