Forum » Izdelava spletišč » Flash URLs
Flash URLs
Penny ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če kdo pozna kakšno varianto, da bi na flash spletni strani naredil url povezave, ki bi se spreminjale glede na vsebino. Se pravi, bi lahko nekomu poslal url in bi ga vrglo na določen flash razdelek.
Še bolj pomembno bi pa bilo to zaradi back gumba v brskalniku, saj jih večina ne ve in kliknejo nazaj, kar jih vrže na prejšne strani, zato se marsi kdo pritožuje zaradi nepreglednosti, oz. se ne znajdejo na flash straneh.
Ok prvo stvar glede url sem rešil s tole skripto http://flashurl.net/ appak na žalost ne dela tudi tisto glede nazaj gumba.
Pa me zanima, če kdo ve kako bi to rešil, da bi mi delalo oboje.
Zanima me, če kdo pozna kakšno varianto, da bi na flash spletni strani naredil url povezave, ki bi se spreminjale glede na vsebino. Se pravi, bi lahko nekomu poslal url in bi ga vrglo na določen flash razdelek.
Še bolj pomembno bi pa bilo to zaradi back gumba v brskalniku, saj jih večina ne ve in kliknejo nazaj, kar jih vrže na prejšne strani, zato se marsi kdo pritožuje zaradi nepreglednosti, oz. se ne znajdejo na flash straneh.
Ok prvo stvar glede url sem rešil s tole skripto http://flashurl.net/ appak na žalost ne dela tudi tisto glede nazaj gumba.
Pa me zanima, če kdo ve kako bi to rešil, da bi mi delalo oboje.
Tenks!!
LP
Penny ::
Hvala ti Matevz, sem dost iskal pa nisem naletel na tole. Po samplu sodeč dela odlično.
Tenks!!
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MiškaOddelek: Kaj kupiti | 5602 (4323) | chobann |
» | YouTube še naprej podpira Flash (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 25207 (23611) | Icematxyz |
» | Hack-It! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10983 (4002) | purgovich |
» | Linkanje: Kako narediti link na flash strani ki bo vodil na normalno html stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 2591 (2501) | croatia21 |
» | Macromedia flash 8Oddelek: Izdelava spletišč | 2404 (2091) | Tody |