Forum » Omrežja in internet » Internet, ping, torrent nič ne dela
Internet, ping, torrent nič ne dela
xabron ::
Torej čez noč mi internet ne dela več, ping ne dela, torrent, mail, nič. Povezan je s kablom na router/modem thompson. Če na isti kabel priklopim drug računalnik, s katerega zdajle pišem, dela brez problema.
Pri problematičnem računalnike vse navidezno deluje normalno, omrežje, povezave, ip zadeve je vse na auto, probal sem tudi drugo mrežno pa brez uspeha. Zgleda je problem nekje v računalniku.
Vsakršen nasvet je dobrodošel, format ne pride v poštev.
Pri problematičnem računalnike vse navidezno deluje normalno, omrežje, povezave, ip zadeve je vse na auto, probal sem tudi drugo mrežno pa brez uspeha. Zgleda je problem nekje v računalniku.
Vsakršen nasvet je dobrodošel, format ne pride v poštev.
xabre ::
Sem že nazaj z originalnim uporabniškim imenom.
Prekleto sranje od microsofta!
Čisto slučajno sem se spomnil, da se je par dni nazaj samodejno inštaliral service pack 3. In kmalu po tistem mi je net nehal delat.
Sedaj sem odinštaliral sp3 in vse normalno dela.
Prekleto sranje od microsofta!
Čisto slučajno sem se spomnil, da se je par dni nazaj samodejno inštaliral service pack 3. In kmalu po tistem mi je net nehal delat.
Sedaj sem odinštaliral sp3 in vse normalno dela.
Zgodovina sprememb…
- polepsal: jvolk ()
Pyr0Beast ::
Znana težava z skritimi SP-ji marsikateremu je net nehal delati kakšne 3 dni po priklopu na optično omrežje, pred tem pa vs cajt dial-up :)
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Pyr0Beast ::
Na dial-upu (klicni dostop), se kakšen velik paket popravkov preprosto ni mogel prenesti.
Ko modeli dobijo dostop do hitrega neta, se popravki prenesejo, net pa ob ponovnem zagonu crkne.
Ko modeli dobijo dostop do hitrega neta, se popravki prenesejo, net pa ob ponovnem zagonu crkne.
Some nanoparticles are more equal than others
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako na internetni kabel priklopit TV karticoOddelek: Omrežja in internet | 4203 (2769) | Brainstorm |
» | Težave z opremo Cisco EPC3212 (modem) + Linksys WRT54GL (router) - PROSIM ZA POMOČ!!Oddelek: Omrežja in internet | 2899 (2803) | sajko |
» | XP SP3Oddelek: Pomoč in nasveti | 904 (804) | rcon |
» | Ruter linksys wrt 54-gcOddelek: Omrežja in internet | 2138 (1868) | Vice |
» | Prekinjanje internet povezave...Oddelek: Omrežja in internet | 1949 (1751) | tonccy |