Forum » Igre » Gf2 GTS + q3 engine
Gf2 GTS + q3 engine
Dzqint ::
Imam problem pri igrah Quake3, RTCW in MOHAA. Vse te tri spile poganja q3 engine. Vse dela ql, vendar nikakor nism mogel v teh spilih narest to, da bi bilo vse skupaj bolj svetlo, ceprav premaknem v igrici svetlost do konca, mi je vseeno vse temno.
Imam namrec 3D Blaster Annhilator 2 GTS (to je Geforce 2 GTS 32MB DDR) in nove driverje tocno za to graficno. Probal sem tudi nove detonatorje in je isto.
Ce pozna kdo kaksen nasvet naj mi odgovori.
Imam namrec 3D Blaster Annhilator 2 GTS (to je Geforce 2 GTS 32MB DDR) in nove driverje tocno za to graficno. Probal sem tudi nove detonatorje in je isto.
Ce pozna kdo kaksen nasvet naj mi odgovori.
chucki ::
na monitorju si naštimaj več svetlobe in kontrasta!
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
SN ::
Mene ni to zajebaval v Q3 ampak v Q2 .Daj se mal pošpili v
igri z ukazom \set gl_modulate 3 ali več) dokler se ti ne bo slika osvetlila odvisno od cifre na koncu ukaza.Pol dej na koncu ukaz \set vid_restart da ti restarta igro in pol bi to mogl delat.
V Q2 je bla to finta samo da je bil ukaz samo \gl_modulate x.
(X-cifra).
igri z ukazom \set gl_modulate 3 ali več) dokler se ti ne bo slika osvetlila odvisno od cifre na koncu ukaza.Pol dej na koncu ukaz \set vid_restart da ti restarta igro in pol bi to mogl delat.
V Q2 je bla to finta samo da je bil ukaz samo \gl_modulate x.
(X-cifra).
Thanatos ::
kontrast in svetlost lahko na več načinov menjaš: pač direkt na monitorju, ponavadi v špilu in v driverjih s pomočja kakšnih tweek programov (NVmax naprimer).
Shkorc ::
Najbrz uporabljas XP-je. Prjatlu je isto sral, gamma si lahk maximalno do 1.3 nastavu. Treba probat popravk od q3, drajverje mas ze itak tazadne (lahk da se bo v nasledni verziji popravl...dvomm). K je eda win98 gor pa je vse delal kewl. A je kdo kej na netu podobnga zasledio???
Dzqint ::
Uporabljam win2k in probal sem tud z najnovejsim NVmax in dal sem zdelo svetlo ter APPLY. Vse je blo svetlo, ko pa sem sel v q3 je bilo isto in ko sem quake3 zapustil je barva skocila nazaj kot je bila prej v namizju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Quake IV - Multiplayer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9293 (6067) | ERGY |
» | R9800pro "zatikanje"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1331 (943) | Caligula |
» | kyro2 32MB?Oddelek: Kaj kupiti | 1408 (1113) | Senitel |
» | win2k problem ..Oddelek: Pomoč in nasveti | 1011 (807) | JLP |
» | GeForce2 MXOddelek: Kaj kupiti | 1750 (1322) | Sirki |