Forum » Omrežja in internet » ocenite stran!
ocenite stran!
Matek ::
Kr fajn, priporočam:
-naredi da se ti razširi tabela, ker na 1024x768 je veliko placa na desni
-probaj stran raje delat v html-ju, ker itak nimaš nekih zahtevnih oblik strani in bo se hitreje zloadalo, pa fonti bojo bolj čisti.
-bannerčke odspod vrži v desni meni, ker bo bolše zgledal, pa števec tudi.
-naredi da se ti razširi tabela, ker na 1024x768 je veliko placa na desni
-probaj stran raje delat v html-ju, ker itak nimaš nekih zahtevnih oblik strani in bo se hitreje zloadalo, pa fonti bojo bolj čisti.
-bannerčke odspod vrži v desni meni, ker bo bolše zgledal, pa števec tudi.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Gunny ::
Linke od Slo-Techa, 3Delavnice,.... naredi da se odprejo v novem oknu, da tvoja stran ostane odprta
bostek ::
za fonte vem-bom šel najbrž na dreamweaverja, mi lohk povete kok se nardi tist, da se stran prilagodi obiskovalcu(resolucija)?
hvala, pričakujem še več komentarjev
hvala, pričakujem še več komentarjev
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bostek ()
R0K ::
bostek : dej tabele na 100% pa je. Tko se bo neglede na resulucijo tabela vedno ofnala na max.
Drgač solidna stran ja. Lepo, da si dal tut link do ProgramiranjeCOM
Drgač solidna stran ja. Lepo, da si dal tut link do ProgramiranjeCOM
jRk0 ::
Stran je kul, samo res naredi rajsi v htmlju, ker so zdaj prevec motne pisave. Pa lahko bi spremeno tudi font na malo lepsega naprimer (verdana).
You fuck up once, you loose two teeth.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 345594 (4731) | sunniegoldie |
» | Tabela/razpredelnica v html kodiOddelek: Programiranje | 864 (774) | Yacked2 |
» | Kako se vam zdi moj webpage ?Oddelek: Izdelava spletišč | 1215 (962) | root987 |
» | Kako aktivirati CSS v htm ??Oddelek: Izdelava spletišč | 1525 (1406) | webfreak |
» | Komentarji & KritikeOddelek: Omrežja in internet | 1798 (1253) | SLOWWWeb.net |