» »

proizvajalci grafičnih

proizvajalci grafičnih

legice ::

Hočem kupiti novo grafično ati 4850 ampak ne vem ali od sapphira ali gigabyta.Imata manjšo cenovno razliko in me zanima ali to tudi vpliva na kvaliteto grafične.Kakšne imate vi izkušnje z sapphirom in gigabytom,ter mi predlagajte katero da vzamem.
hvala
lp

biokill ::

to pa tudi mene zanima :D sicer za 4870....ali asus, gigabyte, sap...

t3hn0 ::

dosedanje izkusnje z 3 sapphire ati-ji je super. vse so se zelo lepo navijale in delale nekaj let...res je da so mel neko slabo serijo (1600 ali pa 1900xt), sam to je pac slucaj :)

moj glas gre za sapphire.
^.^

novinec09 ::

Sapphire, PowerColor, MSI, Gigabyte, GeCube, Gainward

Pri teh naštetih firmah po moje nimaš kaj izgubit!

Palit in ASUS kartic modela Radeon jaz nebi priporočal-slabe izkušnje (medtem, ko pri GeForce sta pa dobri firmi).

Za Club3D pa nebom nič napisal, ker imam ZELO slabe izkušnje z njihovimi karticami-in vrjetno nisem edini.

BuBBle.D ::

Dajste si že enkrat dopovedat, da so skoraj vse grafične referenčne oz. z drugimi besedami povedano, se razlikujejo le po drugih nalepkah na hladilniku.
So pa seveda tudi izjeme kot je firma Palit/Xpertvision, ki ima dostikrat nereferenčni dizajn graf, kar pa je lahko vredu, lahko pa tudi slabo.
|MSI MPG Z690 EDGE|Intel Core I7-13700K|64GB Viper Steel 3600Mhz|
|Zotac Trinity 3090 OC|EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB|
|ASUS TUF Gaming GT501|Corsair AX1200W|Samsung Odyssey G7 32"|

The Player ::

Ljudje pravjo da razlike skor ni, ker čip je itak pri vseh grafah isti, razlika je sam v dizajnu pa proizvajalcu, sam vseen se splača pogledat benchmarke, ker včasih se lahk fejst zmotš. Npr. testiral so 4850 od asusa pa od powercolor-ja pa je bil mislm asus boljši, se ne spomnm pač. Dobr je pač prevert preden nabavš, ampak s sapphirjem nč ne zgubiš.

LP

legice ::

ok hvala folk,nabavu sm od sapphira in ja, dela super

Meizu ::

Kaj ne bo, sej je fueled by sapphire :P Hec hec, ne jst nism še nikoli imel druge radeonke kot pa Sapphire. No razen X800GT sm mel od Club3D. Zanič firma, sam jst začuda nism mel problemov sploh. Sm pa mel drugače od Sapphirea 9800XT verzijo, X1950XT, pa X1950XTX, HD3870 na poskusni furi (ko sm se še odločal s čim bom zamenjal mojo staro 8600GT) in pa HD4870. Vse Sapphireove verzije pri meni niso imele najmanjšega problema.

razera ::

Sapphire all the way, sem imel radeona 9600pro, 9800pro in x1900xt in lahko samo pohvalim.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero grafično ste že imeli ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
19020565 (13630) Janac
»

Grafične

Oddelek: Kaj kupiti
251555 (989) mr1two
»

1 grafična,več proizvajalcev

Oddelek: Strojna oprema
472040 (1114) Pyr0Beast
»

Katero graficno naj kupim?!?!

372632 (1596) Meizu
»

Kakšen Gaming Pc do 300.000 (strani: 1 2 3 )

1106941 (5142) strumf666

Več podobnih tem