Forum » Pomoč in nasveti » Tiskalnik in Zvočniki so ''crknili''
Tiskalnik in Zvočniki so ''crknili''
707C4T ::
Ko sem prisel domov s počitnic sem po nekaj časa priklopil računalnik. Zcudilo me je ze to da nisem slisal ''pozdravne'' melodije mojega racunalnika in potem ko sem zagnal WinAmp mi ta ni predvajal moje glasbe. Poskusil sem se iTunes in tudi ta ni bil nic boljsi. Zagnal sem center za pomoč (ki mi ni pomagal) in potem sem zvocnike(Logitech X-230) odklopil in jih potem spet priklopil...nic se ni zgodilo.Cez nekaj casa sem se spravil tudi na tiskalnik (HP deskjet 5440), ki ga, tako kot zvocnikov racunalnik ni ZAZNAL.Prosim za hitro in ucinkovito pomoč. Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sestavil nov PC, gori rdeca lučka! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6762 (5639) | konspirator |
» | Težave z matično ploščo in novo grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 2412 (1969) | Mitch |
» | Audigy 2 ZS, Presketanje na obroke (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5399 (4396) | hyphh |
» | Več težav: računalnik se obeša brez razloga, miš ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 2222 (1801) | teddy81 |
» | Napajalnik lc 6550 h je eksplodiralOddelek: Pomoč in nasveti | 4021 (3082) | nokia6310 |