Forum » Loža » Bigfoot
Bigfoot
Samsung06 ::
Torej zadnji dni kroži po netu novica, da naj bi našli dokaze o obstoju bigfoota. Podrobna predstavitev naj bi bila danes 15.8 nekje v kaliforniji. Imeli naj bi celoten "body" od bigfoota.
Je kaj na tem? Me prav zanima ali je spet hoax :P Sam sem se odločil, da jim dam še ta dan 15.8, da pojasnijo vse :P Mogoče pa je vse res :D
Vprašanje je tudi ali bi CNN dal tako nepreverjeno novico na svojo spletno stran? Ali pa resno mislijo, da je to to,...
CNN
24ur
Je kaj na tem? Me prav zanima ali je spet hoax :P Sam sem se odločil, da jim dam še ta dan 15.8, da pojasnijo vse :P Mogoče pa je vse res :D
Vprašanje je tudi ali bi CNN dal tako nepreverjeno novico na svojo spletno stran? Ali pa resno mislijo, da je to to,...
CNN
24ur
- premaknilo iz Znanost in tehnologija: antonija ()
Freezy ::
Če bi js našel Bigfoota, sigurno ne bi naredil samo ene fotke. Glede CNNa- pišejo članke tudi o Paris Hilton in podobnih žabah, tko da samo ime CNN zdej ne pomeni da so bog i batina.
BigWhale ::
Jutri v postojnski jami, predstavitev zelene cloveske ribice....
;>
Pa tudi, ce bi nasli kako novo vrsto opice oziroma bipeda. Nic posebnega. Prakticno vsak dan nastajajo nove vrste. Vsak dan tudi izumirajo.
;>
Pa tudi, ce bi nasli kako novo vrsto opice oziroma bipeda. Nic posebnega. Prakticno vsak dan nastajajo nove vrste. Vsak dan tudi izumirajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pogodba o deluOddelek: Loža | 3002 (1718) | urosz |
» | Windows 8 že globoko v razvoju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13993 (9457) | MrStein |
» | svchost in 100% obremenitev cpuOddelek: Pomoč in nasveti | 2392 (1919) | Microsoft |
» | Power in peltierOddelek: Pomoč in nasveti | 1201 (1140) | DrSergioDJ |