Forum » Omrežja in internet » Telemach digitalna tv, Pomoč!!
Telemach digitalna tv, Pomoč!!
LapD ::
Jst sm si ročno nastavil čas ampak potem je EPG še bolj razmetan. Zato mam zdej avtomatsko uro kjer minute kaže prav, uro pa pač ugibam na približno :D Opisi so na skoraj vseh programih navaden sekret, razen na popu in kanalu a se je zadnje čase izboljšalo. Dolg opis, imdb ocena, igralci, režiser, žanr... tako bi moralo biti na vseh programih :) Glavno da se vsaj malo izboljšuje čeprav zelo počasi.
web&motion designer
surrounded ::
No sem ravno klical tja in so rekli da so z epg-jem določene težave, ki "se odpravljajo" in ne vejo kdaj bodo odpravljene. So pa zamenjali nekaj okoli tega epg-ja da ma zdej te ful slabse opise, razlog pa je "politika podjetja" (tak je bil odgovor). V glavnem mene to ful moti, odgovora nimajo na nic, samo cakam naj. Pa nisem eden tistih, ki jamra prvih 5 minut ko kaj ne dela, poudarjam, ta EPG je neuporaben ze cela 2 meseca.
LapD vem, glede ure mislim da kaze 1 uro narobe gor ali dol, ne vem iz glave, ampak meni je to cisto neuporabno, ker ne mores nobenega timerja nastavit za nic. Opisi so pa itak cisto neuporabni, to kaj pravis za kanal a in pop jaz se nisem opazil, ce je tako, potem super, vsaj nekaj. Vseeno pa me moti, ker je bil prejsnji epg super in so ga skenslali na racun slabsega.
LapD vem, glede ure mislim da kaze 1 uro narobe gor ali dol, ne vem iz glave, ampak meni je to cisto neuporabno, ker ne mores nobenega timerja nastavit za nic. Opisi so pa itak cisto neuporabni, to kaj pravis za kanal a in pop jaz se nisem opazil, ce je tako, potem super, vsaj nekaj. Vseeno pa me moti, ker je bil prejsnji epg super in so ga skenslali na racun slabsega.
_Sajmon_ ::
Imam eno vprašanje glede dig.snemalnikov...
Imam analogni Telemach in analogni HDD-recorder(ki odlično deluje). Sedaj pa poslušam o ukinitvi analognega oddajanja konec leta in me zanima ali bo tudi pri Telemachu ukinjeno analogno oddajanje (baje se analog.priključka sploh ne more več naročiti?). Če je to res, ali bo potem moj analogni HDD-recorder sploh še uporaben ?, saj ne more snemati digitalnega programa (nima dig.tunerja)......Kakšna pa je možnost, da ga povežem z zunanjim dig.tunerjem od Telemacha (Handan)-HDMI, RGB??? Ali imajo zunanji dig.tunerji možnost, da jim analogni HDD-recorder pove, kdaj se prižgejo in na kateri program morajo preklopit???
Sem malo gledal po netu, pa DVB-C (mpeg4) HDD snemalnikov sploh (še) ne delajo......
Hvala za odgovor
Ne, telemach ne bo ukinil analognega oddajanja. Se pa že nekaj časa ne moreš več naročiti na analogne kanale, temveč samo na digitalne...
sulaco ::
Kaj pa drugi del vprašanja: "Kakšna pa je možnost, da ga povežem z zunanjim dig.tunerjem od Telemacha (Handan)-HDMI, RGB??? Ali imajo zunanji dig.tunerji možnost, da jim analogni HDD-recorder pove, kdaj se prižgejo in na kateri program morajo preklopit???""
Hvala za odgovor Sajmon
Hvala za odgovor Sajmon
Okapi ::
Kaj pa HD snemalnik?Zaenkrat bolj slabo kaže.
Bodo pa na Telemachu zimske olimpijske v HD, v osnovnem paketu, v Ljubljani pa tudi po zraku, kdor lovi signal z Gradu.
O.
sulaco ::
In kdaj naj bi prišli ciscovi HDD snemalniki ?? A niso rekli v januarju?? Čeprav, kot se spominjam, so bili totalen šrot z srbskimi menuji, ali kako že???
A kakšen kitajc, ali pa "dreambox" pa nima DVB-C Mpeg2/4 HDD-snemalnika?? (pa cena okol 200EUR)
Drugače se sicer da uporabiti PC, ampak meni je bolj všeč komponenta-gledam pa itak samo še posnetke (preskok reklam in FF je zakon!!)
Hja alternativa je še T-2 in zakup prostora (ampak stečaj??)
LP
A kakšen kitajc, ali pa "dreambox" pa nima DVB-C Mpeg2/4 HDD-snemalnika?? (pa cena okol 200EUR)
Drugače se sicer da uporabiti PC, ampak meni je bolj všeč komponenta-gledam pa itak samo še posnetke (preskok reklam in FF je zakon!!)
LP
Kami ::
In kdaj naj bi prišli ciscovi HDD snemalniki ?? A niso rekli v januarju?? Čeprav, kot se spominjam, so bili totalen šrot z srbskimi menuji, ali kako že???
LP
Kolega ga je pred dobrim tednom že dobil (Maribor - center).
Edit: Se opravičujem, sem prehitro prebral - snemalnik, ki ga je dobil ni HD.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kami ()
Okapi ::
Mogoče sem narobe razumel - da ga zanimajo, kdaj bodo na voljo snemalniki, ki snemajo v visoki ločljivosti.
O.
O.
plexix ::
Zdravo!
Ja snemalniki v HD tehniki.
Tale Handan zna samo digitalne kanale snemat, HD-jev pa ne moreš niti videti, tudi tistih ne, kateri so v osnovni shemi.
Potem takem bi moral imeti dva box-a, dokler ne bo HD snemalnika.
Lp,
Ja snemalniki v HD tehniki.
Tale Handan zna samo digitalne kanale snemat, HD-jev pa ne moreš niti videti, tudi tistih ne, kateri so v osnovni shemi.
Potem takem bi moral imeti dva box-a, dokler ne bo HD snemalnika.
Lp,
JK007 ::
LapD, ura je na EPG-ju pravilna ( očitno imaš isti problem kot sem ga imel jaz na svojem LCD-ju z vgrajenim DVB-C sprejemnikom )
....... www.kabelska.net .........
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JK007 ()
Uporabnik ::
LapD, ura je na EPG-ju pravilna ( očitno imaš isti problem kot sem ga imel jaz na svojem LCD-ju z vgrajenim DVB-C sprejemnikom )
Kakšen problem pa je to?
Ko sem imel na Samsung LCD-ju izbrano državo "others" mi je avtomatsko vzel čas GMT - moral sem samo dat na Slovaško in EPG čas deluje BP ( tudi šumniki )
p.s. ko spremeniš državo ti zbriše vse programe !!!
p.s. ko spremeniš državo ti zbriše vse programe !!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JK007 ()
hamurabi ::
Ali je delovanje EPG-ja odvisno od tega katero regijo nastaviš? Zadnje čase ni nič z EPG-jem. Sprejemnik je Sony s3000, kabelski operater pa Turnšek v Celju. Se mi zdi, ko sem nastavil regijo "Finska" mi EPG prikazuje le za peščico kanalov.
Izi ::
Pomoje EPG nima nič z izbiro regije oz. države. Uporabljam Handana, ki ga posodablja sam Telemach in je vse nastavljeno na Slovenščino pa je EPG zadnje čase ena sama zmešnjava.
Pol programov sploh nima EPG, včasih na nekaterih programih čas cel dan kaže uro 6 zjutraj in se nič ne posodablja, opisi pa so tudi vedno krajši in se dostikrat končajo kar sredi nedokončanega stavka, pa sem in tja kakšna strešica manjka na šumnikih. Da ne omenjam, da nikjer ni vedeti originalnega naslova oddaje ali filma.
Pol programov sploh nima EPG, včasih na nekaterih programih čas cel dan kaže uro 6 zjutraj in se nič ne posodablja, opisi pa so tudi vedno krajši in se dostikrat končajo kar sredi nedokončanega stavka, pa sem in tja kakšna strešica manjka na šumnikih. Da ne omenjam, da nikjer ni vedeti originalnega naslova oddaje ali filma.
Pri LCD-jih z vgrajenim DVB-C kanalnikom je pomembna tudi regija ( Mi uporabljamo GMT+1 ).
Če pa določen program nima informacij o programu pa nima nobene veze s samim TV-jem.
Če pa določen program nima informacij o programu pa nima nobene veze s samim TV-jem.
JK kaj lahko mogoce poves ce je se kaj drugega pomembno pri nastavitvah, da bo pravilno deloval epg? Mam samsungov tv z dvb-c in sem ravnokar probal nastavit Češko in Slovaško (prej sem mel na Others), pa mi še vedno kaže enako z uro zamika (primer: slo1 odmevi danes ob 23:00 namesto 22). Na podpori zgleda nimajo pojma ker so mi ze 2x narobe povedali.. Hvala za vsako pomoč
Sem že ugotovil, hvala vseeno. Uro na tv-ju sem še moral nastaviti na automatic, sedaj deluje kot mora.
Točno tak - država ( najbolje Slovaška ) - ura pa na avto !
Alexius Heristalski ::
Sedaj pa poslušam o ukinitvi analognega oddajanja konec leta in me zanima ali bo tudi pri Telemachu ukinjeno analogno oddajanje
Ukinitev analognega oddajanja se nanaša samo na zemeljske oddajnike (Krvavec, Nanos, Krim, itd.), ne na ostale načine sprejemanja TV programov. Telemach bo nekoč sicer ukinil analogno shemo (zato se nanjo ne moreš več naročiti), ampak to nima zveze s tem, kar se bo zgodilo konec letošnjega leta.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
borealisx ::
sem vzel telemachov digitalni trojcek 3.0 M, in ne opazim razliko med analogno in digitalno sliko? imam 32lcd in pa ciscotov digitalni sprejemnik, se mi zdi da slika ni dovolj ostra...
BadWolf ::
ima kdo tale ciscov HD snemalnik
zna kej iz njega izvlečt?
men tko na uč zgleda navadno sranje
ni teletexta
ni pravega razporejanja kanalov
kako se ga poveže na pc?
se da daljinca sprogramirat, da deluje tudi za tv?
ni teletexta
kako se ga poveže na pc?
Tina_ ::
Eno vprašanje, mogoče pa mi bo znal kdo pomagati.
In sicer že dalj časa nimam pri nemškem programu RTL zvoka. Slika je, zvoka pa ni. In to samo, če gledam prek njihovega sprejemnika. Pri Telemachu sem že od lanskega julija (takrat še UPC) in je lani vse normalno delalo. Od kdaj točno ni bilo več zvoka ne vem - enkrat decembra, januarja. Je pa tako, da tudi pri PRO7 nimam takoj zvoka - moram it en kanal naprej in pol nazaj in potem je zvok. Pri RTL-u pa sem vse probala in ne gre.. Aja, sem pa na Mb-Tezno, sprejemnik pa je CV-5000 CINX iL.
Mi zna kdo pomagati?
In sicer že dalj časa nimam pri nemškem programu RTL zvoka. Slika je, zvoka pa ni. In to samo, če gledam prek njihovega sprejemnika. Pri Telemachu sem že od lanskega julija (takrat še UPC) in je lani vse normalno delalo. Od kdaj točno ni bilo več zvoka ne vem - enkrat decembra, januarja. Je pa tako, da tudi pri PRO7 nimam takoj zvoka - moram it en kanal naprej in pol nazaj in potem je zvok. Pri RTL-u pa sem vse probala in ne gre.. Aja, sem pa na Mb-Tezno, sprejemnik pa je CV-5000 CINX iL.
Mi zna kdo pomagati?
In kje lahko to preverim?
Malo mi je čudno, ker mi je več kot pol leta normalno delalo.. Pa vsi drugi programi delajo. Ne vem no :(
Malo mi je čudno, ker mi je več kot pol leta normalno delalo.. Pa vsi drugi programi delajo. Ne vem no :(
RTL nima AAC zvoka. Na Telemachu noben SD program nima AAC niti MPEG-4.
Ima pa RTL 2 zvoćna kanala, enega AC-3 in enega MPEG. Verjetno imaš izbran Dolby digital AC-3 zato nimaš zvoka, moraš preklopiti na Stereo MPEG, pa bo delal zvok.
Ima pa RTL 2 zvoćna kanala, enega AC-3 in enega MPEG. Verjetno imaš izbran Dolby digital AC-3 zato nimaš zvoka, moraš preklopiti na Stereo MPEG, pa bo delal zvok.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
BaDMaN ::
Mene najbol moti, da nemores na novem Cisco Z3375DVB nastavit programe po lastni volji. Edino če greš v priljublene pa še tam jih gre samo določeno.
Izi hvala za odgovor in pojasnilo!
Bi te pa samo še vprašala kje lahko to nastavim? Na televiziji ali na tej škatli od Telemacha? Se ne spoznam tolk na to tehniko, tako da sem res hvaležna za pomoč!
Bi te pa samo še vprašala kje lahko to nastavim? Na televiziji ali na tej škatli od Telemacha? Se ne spoznam tolk na to tehniko, tako da sem res hvaležna za pomoč!
Vse moraš nastavljati na tisti škatli od Telemacha, od tam tudi prihaja zvok, TV samo predvaja, kar mu škatla od Telemacha pošilja.
Če ima program več različnih audio kanalov, imaš že na daljincu verjetno neko tipko, da lahko prestavljaš med različnimi zvočnimi kanali.
Najbolje pa je že v meniju za zvok nastaviti, da se dolby digital izklopi, ali pa da naj vedno uporablja samo stereo, ali pa kaj podobnega.
Mogoče bi bilo dobro prebrati tisti knjižico z navodili, ki si jo morala dobiti zraven škatle od Telemacha
Če ima program več različnih audio kanalov, imaš že na daljincu verjetno neko tipko, da lahko prestavljaš med različnimi zvočnimi kanali.
Najbolje pa je že v meniju za zvok nastaviti, da se dolby digital izklopi, ali pa da naj vedno uporablja samo stereo, ali pa kaj podobnega.
Mogoče bi bilo dobro prebrati tisti knjižico z navodili, ki si jo morala dobiti zraven škatle od Telemacha
Sem prebrala, hvala. Samo ena opcija je pri Nastavitvah uporabnoka -> Tv izhod -> Dolby digital. Ampak pri obeh opcijah - vključen in izkuljučen - je enako, RTL ni zvoka.
Zdaj pa res več ne vem v čem je finta..
Zdaj pa res več ne vem v čem je finta..
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Tina_ ()
gorici ::
ima kdo tale ciscov HD snemalnik
ni teletexta
kako se ga poveže na pc?
Imam pa mi je žal da sem ga zamenjal za Handana 6000 dvr, ker tale Cisco je totalen poden, dobro slika je v redu to je pa tudi vse.Disk non stop brni-moteče ker kao non stop snema tisto kar gledaš- brezvezna funkcija totalno. Kot si ugotovil txt ni, EPG je totalno u buli.Meni je tako barvit da ti gre na živce po 2 minutah, gumbi so razporejeni kot bi se otroci igrali.Dobra stran je da se da daljinca sprogramirat za uporabo Tv -ja to je pa tudi vse
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gorici ()
slatncan ::
lp, evo danes zamenjal handana 6000 dvr za tega cisco HD samo zarad tega ker ma hdmi in ga lahko imam preko AV receiverja povezanga da mi ni treba šaltat nonstop SCART,HDMI...
mam pa en problem...HD programi NE DELAJO...ne zvoka ne slike...že v štartu sem klical ker pri ciscotu ni več kartic, ampak ti tam aktivirajo paket...kanali delajo vsi razen HD...je kaka druga fora še ka bi mogo nastavit?drugače pa MB Tabor
mam pa en problem...HD programi NE DELAJO...ne zvoka ne slike...že v štartu sem klical ker pri ciscotu ni več kartic, ampak ti tam aktivirajo paket...kanali delajo vsi razen HD...je kaka druga fora še ka bi mogo nastavit?drugače pa MB Tabor
10 dni nazaj so zaklenili HD programe. Ostal je samo še RTV SLO HD, ki ne bo plačljiv. Ampak ta ima večinoma samo upscalan program na 1080i, dokler na RTV Slovenija ne zgradijo svojega HD studija, menda drugi mesec. Potem pa lahko bomo gledali Maria Galuniča, Parado in Tarčo v HD resoluciji
Za ostale HD programe pa moraš najprej imeti Razširjen paket za 22 EUR/mesec, potem pa lahko naročiš zraven še HD paket za dodatnih 6 EUR/mesec. Potem pa imaš vse HD programe odklenjene.
Za ostale HD programe pa moraš najprej imeti Razširjen paket za 22 EUR/mesec, potem pa lahko naročiš zraven še HD paket za dodatnih 6 EUR/mesec. Potem pa imaš vse HD programe odklenjene.
ja sm spregledal to da je za doplačat HD posebi...ker mam 3.0XL sm mislo da mam vse odprto...pa dobro...dokler nebo kak HBO pa HBO comedy na HD lahk si narišejo teh 6EUR :D
kaj RTV SLO HD je kje posebi al je pač to navadna Slo1?ker js ga ne najdem v shemi...
kaj RTV SLO HD je kje posebi al je pač to navadna Slo1?ker js ga ne najdem v shemi...
LapD ::
Ma HD je kul za eurosport, discovery in NG :)
RTVHD pa ma ponavadi upscalean prvi program, imeli pa so zdej native olimpijske in pa svetovno v fuzbalu bo (tudi studijski program baje).
HBO pa vprašanje ... se bomo še načakali.
RTVHD pa ma ponavadi upscalean prvi program, imeli pa so zdej native olimpijske in pa svetovno v fuzbalu bo (tudi studijski program baje).
HBO pa vprašanje ... se bomo še načakali.
web&motion designer
RTV SLO HD je posebej na frekvenci 466 MHz. Oddaja vedno v 1080i resoluciji ampak ker nimajo dovolj HD materiala trenutno večinoma oddajajo kar upscalan program od SLO 1. Je pa slika opazno boljša od navadnih SD programov. RTV Slovenija ima povsem novo in najzmoglivejšo opremo, ker so med prvimi na svetu začeli oddajati v MPEG-4, je tudi upscalana slika tako dobra, da komajda opaziš, da ne gre za HD. Moraš res pazljivo gledati z kakšnega pol metra, da opaziš, da je slika malo bolj neostra kot na pravem HD.
Enkrat do dvakrat na teden je kakšna prava HD oddaja ali film, sčasoma bo vedno več pravih HD oddaj, ker že gradijo svoj HD studijo.
RTV SLO HD ne moreš zamenjati z navadnim SLO 1, saj je le ta najslabše kvalitete na Telemachu, ker ga iz MPEG-4 prekompresirajo na MPEG-2, zraven zgubijo tudi 16:9 format in rezultat je nekvaliteten program, ki se mu pozna izguba kvalitete zaradi prekompresiranja, poleg vsega pa od slike ostane mali flek sredi ekrana v letterbox formatu.
ja sm najdo včere RTV SLO in primerjal z SLO 1...razlika hudo hudo bolša, že sama slika je prave velikosti da o kvaliteti z navadno Slo1 ne govorim...še takih programov bi rabli pa bi bla zadeva celo gledljiva :D
Enkrat do dvakrat na teden je kakšna prava HD oddaja ali film
Katere oddaje oz. filmi so bili oddajani v HD? Na sporedu ni posebej označeno, kadar sem jaz gledal, pa je bil samo upscale.
zzokyy ::
jaz imam zdaj pri Kabel-TV (kolikor vem je lastnik telemach) naročen trojček m+. gre se za televiziji (razširjen paket). v dnevni sobi smo dobili digitalni sprejemnik s kartico in dela super (še HBO imamo polek :) ). jaz pa še imam LGjev lcd (37lh2000) v sobi, ki že ima seveda vgrajen DVB. ker pa brez kartice ne morem gledati zaklenjenih programov potrebujem modul, ki pride v režo na tvju (CI/CAM). mene zanima, kje se da to najceneje dobiti?
pa še nekaj. glede pametne kartice: nekje sem videl da bi naj bile do 2 dodatni kartici zastonj. nekje drugje pa pravijo da pride na mesec 3EUR za eno dodatno pametno kartico. Lahko dobim modul in pametno kartico kar na telemachu in koliko pride vse skupaj?
pa še nekaj. glede pametne kartice: nekje sem videl da bi naj bile do 2 dodatni kartici zastonj. nekje drugje pa pravijo da pride na mesec 3EUR za eno dodatno pametno kartico. Lahko dobim modul in pametno kartico kar na telemachu in koliko pride vse skupaj?
Modul prodajajo tu, stane 50 evrov.
joskec ::
Pri Telemachu so do tri pametne kartice zastonj. Če pa vzameš modul pri njih in njihov digitalni sprejemnik, pa moraš doplačati 2 eura na mesec. Modul pa prodajajo tudi na tem naslovu:
http://www.demise-pc.si/product_info.ph....
Ker že imaš njihov digitalni sprejemnik, če boš vzel pri njih modul, boš moral doplačati 2 eura na mesec, ob predpostavki, da Kabel tv spada pod Telemach. Če boš kupil modul sam, ne boš doplačal nič.
http://www.demise-pc.si/product_info.ph....
Ker že imaš njihov digitalni sprejemnik, če boš vzel pri njih modul, boš moral doplačati 2 eura na mesec, ob predpostavki, da Kabel tv spada pod Telemach. Če boš kupil modul sam, ne boš doplačal nič.
luigi6161 ::
jaz imam zdaj pri Kabel-TV (kolikor vem je lastnik telemach) naročen trojček m+. gre se za televiziji (razširjen paket). v dnevni sobi smo dobili digitalni sprejemnik s kartico in dela super (še HBO imamo polek :) ). jaz pa še imam LGjev lcd (37lh2000) v sobi, ki že ima seveda vgrajen DVB. ker pa brez kartice ne morem gledati zaklenjenih programov potrebujem modul, ki pride v režo na tvju (CI/CAM). mene zanima, kje se da to najceneje dobiti?
Telemach NI lastnik Kabel-TV-ja. Žal. Zato se ti velikokrat obnašajo preveč "neprilagojeno". S tem želim pojasniti sledečo razliko:
- Pri Telemachu so TRI kartice zastonj, plačaš pa +2€/mesec na vsak dodaten digitalni sprejemnik. Lahko pa namesto sprejemnika vzameš CONNAX modul (ki ga boš potreboval za ogled kodiranih kanalov na tvojem LG-ju - kartice namreč ne moreš kar nekam porinit - ampak jo vstaviš v CONNAX modul, ki je PCMCIA kartica, le-tega pa v LCD TV). Se pravi, koštalo te bo 2€ na mesec. CONNAX modul ti dajo uni - free (zato ne dajaj 50€ za lastnega, kot ti je nekdo predlagal).
- Pri KabelTVju pa ti poleg 2€ za dodaten sprejemnik ali CONNAX modul, zakasirajo še 1 - 2€ za dodatno digitalno kartico (od tod informacija o tvojih 3. evrih). Poleg tega kasirajo še 10€ enkratnega stroška za "pripravo" posamezne kartice ?!?!? WTF is that anyway? Za tole ne vem, ali jo Telemach tudi, ali je tudi to zopet izmišljotina KabelTVja.
PS:
HBO in ostale dodatne plačljive kanale (Cinemax, HD kanali) pa boš kmalu izgubil, saj so samo promocijsko odprti.
Zlikovec ::
Mam eno vprašanje, ali še komu od premika na poletni čas ura ne dela pravilno (se ni prestavila na Handanu 6000 dvr)?
Ducati Monster, Ducati 750 SS FF, Yamaha XJ6,
Honda Hornet 600, Yamaha Fazer 800, R NineT
Honda Hornet 600, Yamaha Fazer 800, R NineT
gregyk ::
Mam eno vprašanje, ali še komu od premika na poletni čas ura ne dela pravilno (se ni prestavila na Handanu 6000 dvr)?
http://www.telemach.si/sl/zasebni-upora...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Elektro turnšek in digitalna TVOddelek: Omrežja in internet | 13828 (7400) | yanz |
» | digitalna kabeelska tv dvb-c izkušnje (cablestar2)Oddelek: Pomoč in nasveti | 8561 (4200) | predrag000 |
» | digitalni sprejemnik (DVB-C) za TVOddelek: Zvok in slika | 18529 (10003) | mysterio |
» | Digitalna televizija!Oddelek: Pomoč in nasveti | 7123 (5646) | robotek87 |
» | RTV SLO HD na TelemachuOddelek: Zvok in slika | 8488 (7390) | Alexius Heristalski |