» »

Telemach digitalna tv, Pomoč!!

Telemach digitalna tv, Pomoč!!

««
24 / 37
»»

Spc ::

Tilen je izjavil:

FeniksX je izjavil:

No dobr za vedet. Čeprav je pa vprašanje kolk je tole res. Včasih se spomnem je tud analogna slika bla ful lepa s časoma pa vedno slabš, pol sm pa enkrat neki slišu da nej bi se analogni signal operaterji zanalašč poslabšval s tem da bi folk šou na digitalno (sam kolk je to res ne vem, vem pša da je analogna slika bla včasih ful lepša 100%).

Definitivno so signal analogne tv poslabšali načrtno. Slišal od večih ljudi, da je signal naenkrat postal slabši. Mogoče zrelo za prijavo APEK-u? Vprašanje le, kako bi dokazoval prejšnje stanje. Lahko bi ti tudi Telemach poslal račun za uporabo DTV pri naročeni analogni shemi za zadnji 2 leti npr. :P

Spc je izjavil:

Dejstvo je to, da je bil prej 3sat in ostali programi za 16€ na mesec.
Sedaj če hočem gledat 3sat moram DOPLAČAT vsaki mesec 2€, samo zato, da lahko gledam 3sat, čeprav je 3sat free for all oz. zastojn.
Zato so sedaj to naredili, da bi več zaslužili.

Tukaj pa si lahko downloadate dokaz, digitalni posnetek analogne televizije ko je še niso zanalašč poslabševali:
http://www.netsky.org/trieraanalog.rar

Komu ne dela zgornji link naj proba spodnjega:
http://82.149.31.58/trieraanalog.rar

V-i-p je izjavil:

Spc, sori ampak tale tvoj video ne pove nič. Prav nič. Nekako tako si pokazal, kot bi posnel kopiranje nekega torrenta potem pa pizdil, kako ti provider nudi zanič hitrost :).

To je original posnetek analogne televizije nekaj časa nazaj, ne ni torrent sam sem posnel.
Se pa vidi, da si tako hudo pameten, da ti slama ven iz možganov gleda.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Spc ()

Cisco Z3375DVB - MADE IN CHINA TOWN™

Chipset: ST OMEGA STi5510 Single Chip Back End Decoder for Digital TV
QAM DE/MODULATOR: ST STV0297E
Ethernet Interface: Davicom DM9000BEP

Kot vidite na sliki 3 je kvaliteta na vrhuncu.

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Tilen ()

skymania ::

A kdo ve kako morem na Terratec HTC usb xs HD nastavit da mi bo našlo analogne kanale ? Ker na stari predpotopni televiziji laufajo (Pop TV, Kanal A itd. ) analogni, na kartici pa jih nikakor ne morem dobit. Za pomoč se zahvaljujem.

FeniksX ::

Eko danes sem bil na kabel-tv in kolkr sm zvedu je to:
-cca 10EUR plačaš za aktivacijo kartice
-1 modul in kartica sta zastonj (vsaj tak sem zastopu)
-dodatne kartice in modul oz pretvornik pa doplačuješ (s tem da največ 3 na eno naročnino)

No vsaj tak sm js uspel "dešifrirat" njihovo razlaganje.

JK007 ::

skymania je izjavil:

A kdo ve kako morem na Terratec HTC usb xs HD nastavit da mi bo našlo analogne kanale ? Ker na stari predpotopni televiziji laufajo (Pop TV, Kanal A itd. ) analogni, na kartici pa jih nikakor ne morem dobit. Za pomoč se zahvaljujem.

Podpira / sprejema ta ključek sploh analogne programe ?
....... www.kabelska.net .........

Dami ::

FeniksX je izjavil:

Eko danes sem bil na kabel-tv in kolkr sm zvedu je to:
-cca 10EUR plačaš za aktivacijo kartice
-1 modul in kartica sta zastonj (vsaj tak sem zastopu)
-dodatne kartice in modul oz pretvornik pa doplačuješ (s tem da največ 3 na eno naročnino)

No vsaj tak sm js uspel "dešifrirat" njihovo razlaganje.

Kdo ve če bi telemach kartice delale tud na kabel-tv?:) Ker če je tam zastojn, ne vidim razloga da bi tu mogu kr neki še zravn doplačevat. Čisti primer ropa pri belem dnevu.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

skymania ::

JK007 je izjavil:

skymania je izjavil:

Podpira / sprejema ta ključek sploh analogne programe ?

da. opis "DVB-T (DTT, Freeview), DVB-C and analogue TV and radio receiver"

markk1 ::

"Strošek aktivacije vsake kartice (enkratni strošek) 9,90 EUR"
Torej tudi kartica ni brezplačna tako kot navajajo, in gre torej lahko za zavajanje?
katastrofa. V Večeru se danes je že pojavil članek na to vir (žal se ne da v celoti videt)

Evo pa so se znašli v večeru:
http://www.vecer.com/clanekmar2010051905541960

Celoten Članek:
http://www.netsky.org/telemach/telemachtv.jpg

To kaj piše, da je digitalna bolj poceni kot analogna pa ne DRŽI in se lažejo ter zavajajo.
Na analogni lahko za 16EUR oz. 16.24EUR spremljamo 3sat, SuperRTL na digitalni pa je treba za te programe po novem plačati dodatnih 2EUR vsak mesec !!!
Te programe smo tudi imeli pred izklopom zastojn v najbolj osnovni digitalni shemi !!!

Zgodovina sprememb…

Škoda da niso še napisal kok je v bistvu digitalna dražja če imaš več kot en tv.

Tilen ::

Dami je izjavil:

Škoda da niso še napisal kok je v bistvu digitalna dražja če imaš več kot en tv.

In primeri kjer imaš trojček in želiš obdržati enako hitrost. Dodatnih 6€ pri L paketu.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

zzokyy ::

nekaj še vedno ne razumem...kaj v ceniku mislijo pri kabel-tv s pametno kartico. to bi naj bil modul ali kodirna kartica?

tjašo železnik pa njihove reklame pa si tudi naj nekam porinejo :@

Zgodovina sprememb…

• spremenil: zzokyy ()

luigi6161 ::

zzokyy je izjavil:

nekaj še vedno ne razumem...kaj v ceniku mislijo pri kabel-tv s pametno kartico. to bi naj bil modul ali kodirna kartica?

tjašo železnik pa njihove reklame pa si tudi naj nekam porinejo :@

Žal ti bo KabelTV pobral še veliko dodatnega cvenka, naprav tistim naročnikom, ki so direktno na Telemach. In ne, kodirna kartica in modul sta DVE različni stvari, in kot taki, boš obe plačal posebej :)))
Mi smo naredili računico, koliko dražje te preko KabelTV-ja pridejo trije digitalni TV-ji v enem letu in to primerjali s trenutno postavitvijo: enim digitalnim in dvema analognima (da ne bo pomote, obe varianti sta legalni!).
Povsem digitalna kombinacija treh TV-jev (kolikor ti jih dovolijo na eno naročnino) je dražja za 95€ na leto od omenjene kombinacije digitalne in analogne. 95€ več na leto, da bom spremljal skoraj isto količino kanalov, razlika v kvaliteti slike pa je tudi dlakocepska.

Pri Telemachu te bo takšna varianta prišla 48€ dražje na leto (letna naročnina za dodatna dva modula ali dekodirnika).
Pri KabelTv-ju pa plačaš:
- 2x mesečni najem za dekodirnik ali modul
- 2x mesečni najem za kartico
- 3x enkratni strošek kodiranja kartice

NoBody- ::

Zanima me ce imajo kateri od HD kanalov slo podnapise (predvsem me zanima za discovery in ngc) ter kako je z EPG pri teh kanalih.

Lp

luigi6161 ::

Torej CISCO-ti ne podpirajo MPEG4 dekodiranja?!? Smešno. Že res, da ima Telemach trenutno vse kanale samo v MPEG2 kodiranju, ampak, čez leto ali dve, ko bo na voljo malo morje HD kanalov, bo tudi on moral preiti na MPEG4. Kdo bo takrat plačeval za nove dekodirnike?
To je nekdo mastno zaslužil, da je v Telemach porinil eno zaležano ničvredno zalogo iz kakšne tretje dežele. Podobno, kot je bilo z avtocestnim ABC-jem. Ko so ga povsod po svetu že ven dajali zaradi zastarelosti, je nekdo pri nas vse to pod ceno pokupil, državi pa prodal kot višek tehnologije.

Mogoče je že bilo omenjeno, pa sem spregledal. Torej, TV je Philips, imam DVB-C/T in režo za CI modul.

Predvidevam, da mora biti čip kartice katra se vstavi v modul obrnjen navzdol? Je tako prav? Modul sem pa vstavil tako, da je rumena slika proti steni. Kaj delam narobe? Sledil sem navodilom na Telemachovi strani in so programi še vedno kodirani. Shemo sem ponovno preskeniral in nastavil na Finsko za DVB-C, kanale najde vendar so vsi kodirani.

Zgodovina sprememb…

luigi6161 je izjavil:

Torej CISCO-ti ne podpirajo MPEG4 dekodiranja?!? Smešno. Že res, da ima Telemach trenutno vse kanale samo v MPEG2 kodiranju, ampak, čez leto ali dve, ko bo na voljo malo morje HD kanalov, bo tudi on moral preiti na MPEG4. Kdo bo takrat plačeval za nove dekodirnike?
To je nekdo mastno zaslužil, da je v Telemach porinil eno zaležano ničvredno zalogo iz kakšne tretje dežele. Podobno, kot je bilo z avtocestnim ABC-jem. Ko so ga povsod po svetu že ven dajali zaradi zastarelosti, je nekdo pri nas vse to pod ceno pokupil, državi pa prodal kot višek tehnologije.

Cisco podpira Mpeg4 ( HD snemalnik ).

luigi6161 je izjavil:

Ne chipset je samo MPEG-2 sem ga včeraj odprl in poslikal slike za vas, da vas nebojo nasrali.

Zgodovina sprememb…

Veron ::

tud telemach ni tok čist, tistim naročnikom, ki imamo njihove storitve preko lastovka krim, kjer je za povsem enak sistem kabelske kot "navadna", zaračunajo dodatno kartico po polovični ceni celotne naročnine za DTV, torej +9eur za dodatno dekodirno kartico

Veron je izjavil:

tud telemach ni tok čist, tistim naročnikom, ki imamo njihove storitve preko lastovka krim, kjer je za povsem enak sistem kabelske kot "navadna", zaračunajo dodatno kartico po polovični ceni celotne naročnine za DTV, torej +9eur za dodatno dekodirno kartico

Ja jih bo treba nekam prijavit pa se na inšpektorat spravit, da jih prijavimo.

NoBody- ::

NoBody- je izjavil:

Zanima me ce imajo kateri od HD kanalov slo podnapise (predvsem me zanima za discovery in ngc) ter kako je z EPG pri teh kanalih.

Lp

Anyone?

Dany0 ::

Lep pozdrav,
berem vaše poste že drugi dan (res bolj na hitro:), ne spoznam se tolko na to, pa me zanima, če mi kdo ve pomagat.
Torej, imamo kodirano digitalno, čeprav imam Trojček L, poleg tega osnovni digitalni paket, 44,00 EUR. Ko smo podpisovali za ta paket, smo dobli, mislim da je to digitalni pretvornik KAON, zraven nobene kartice(televizor LCD). Kaj ni to že paket z digitalno televizijo, torej mi ga ne bi smeli kodirati oz. dati kartico zastonj?

Prosim za pomoč, ker na tel. itak ne dobiš nobenga, če pa že, pa nekaj mutijo...

Hvala

p.s.
Aja pa še to - sosedi v našem bloku z istim paketom, starim televizorjem, vendar malo drugačnim pretvornikom nimajo težav.

Spc je izjavil:

luigi6161 je izjavil:

Ne chipset je samo MPEG-2 sem ga včeraj odprl in poslikal slike za vas, da vas nebojo nasrali.

Še enkrat - Cisco 8398 DVB, ki ga ima Telemach v ponudbi podpira Mpeg4 ! Ne govorit kar na spolšno za vse sprejemnike.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JK007 ()

PARTyZAN ::

Spc je izjavil:

Odprl si navaden STB in ne DVR. Evo ti specifikacije DVRa.

Glede kvalitete slike. Dokler ne dobim side by side comparisona med slovenskimi ponudniki digitalne HD televizije lahko sanjaš še naprej po svoje. Tisti homemade spot se mi po kvaliteti ni zdel prav nič posebnega.

poga ::

NoBody- je izjavil:

NoBody- je izjavil:

Lp

Anyone?

HD kanali nimajo SLO podnapisov. EPG ne deluje (oz ni vnesen) na Eurosport 2 in pa History.

lp,
Poga

poga ::

skymania je izjavil:

Setting --> Options tab --> tu preveri, da je kljukica zraven Cinergy HTC USB XS Analog Capture

Potem gres na Scan tab in preisces celotno analogno podrocje...

lp,
Poga

Ima kdo Philips LCD TV in mu zadeva deluje preko modula? Sicer se ne spomnim dobro vendar se mi tudi zdi, da je gospodična rekla, da še to ne bo delovalo takoj. Lahko da bodo še jutri aktivirali kaj, ne vem. Lahko pa da je mislila modem katerega sem zamenjal vendar ta že deluje, skupaj z voipom. Ponovil sem vse metode na Telemachovi strani in mi še vedno na kanalih piše *Kodiran program*. Ima kdo še kakšno idejo?

CI

CI

Kartica je v modul vstavljena tako, kot piše na TM strani (čip proti debelejši strani), v TV pa je celoten modul vstavljen kot kaže zgoraj na sliki in ne deluje.

Zgodovina sprememb…

Če se ne motim, moreš v Technisat-ovem modulu kartico vstavit tako, da je čip obrnjen proti oranžni nalepki na modulu. Je pa potrebno pustit na kriptiranem programu do 20 minut, da se naročniška kartica aktivira.

JK007 je izjavil:

Če se ne motim, moreš v Technisat-ovem modulu kartico vstavit tako, da je čip obrnjen proti oranžni nalepki na modulu. Je pa potrebno pustit na kriptiranem programu do 20 minut, da se naročniška kartica aktivira.

Ja, to je debelejša stran (kot navaja TM na njihovi strani). Imam tako in testiram na A Kanalu vendar ne funkcionira.

Zgodovina sprememb…

LapD ::

Jst sm šel danes po kartico, jo vtaknil, izbral za državo nemčijo, dal še enkrat iskanje digitalnih kanalov in mel takoj vseh 120 al kolk že programov. Glede na vse ostale zaplete je bilo tole prekleto enostavno in hitro :D

Zgleda pa da je edini način da prideš do kartice osebni obisk poslovalnice. Na telefon se nihče ne javi, emailov zgleda ne berejo, naročilo preko spletnega obrazca pa je zgleda samo fiktivno. Teta na šalterju mi je namreč rekla, da iz moje strani niso prejeli še nobenega zahtevka/naročila do sedaj.

HD programi pa se mi zdi da zaenkrat še ne podpirajo podnapisov (mislim globalno, ne samo v slo). Baje naj bi edino History imel neke testne zadeve (ampak ne pri nas).

Aja edina slaba stran kartice do sedaj je, da rabi kakšno sekundo več, da preklopi program. Pa ura je spet zmešana ampak s tem sem že davno sprijaznil.

Zdej mam še testno tale HBO pa vidim, da pri privzeti opciji zvoka, le-tega nimam. Moram ročno preklopit na drug vir (ali karkoli že to je, na izbiro imam dva). Pri HBO comedy pa dela. Je to normalno?
web&motion designer

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LapD ()

Sedaj po kakšni uri mi pa piše na kodiranih programih "No access". :|

Tilen je izjavil:

Sedaj po kakšni uri mi pa piše na kodiranih programih "No access". :|

Danes celi dan mi je delalo sedaj pa spet piše no access.
Zgleda, da so ključe menjali ?
:|

Zgodovina sprememb…

KuntaKinte ::

meni je isto nardilo z philipsom in conaxom,sem poklical in mi je ded še enkrat resetiral kartice,na koncu sem ugotovil da je ena od treh zanič

yasny ::

Mi imamo doma dva Philips LCD-ja (32PFL5604H). Na enem smo že imeli conax modul in naročniško kartico, na drugem pa smo sklenili dodatni aneks. Glede na to, da plačevanje dodatnega modula ni ekonomično, smo se odločili, da ga vrnemo in sami nabavimo modul. Točna je informacija, da brezplačno dobimo 3 naročniške kartice (kartica ima čip) in 1 modul, ki je vključen v naročnino, vsi dodatni moduli pa se plačujejo. Ko smo vstavili drugi modul v režo na začetku sploh ni odkodiralo programov in potem smo jo dali ven in spet not, pa je bilo vse OK. Naročili smo še HD paket, kjer pa smo več kot 1 uro pustili na kodiranem HD programu in jih ni sploh odklenilo. Klicala sem na Telemach. Torej, če jih ne uspete priklicati na 080 22 88, na koncu pritisnite 1 (080 22 88 1) ali 2 ali 3 ali 4 ali 5 itd. (imajo 70 linij), (gre za linije, tako da brez veze kličete samo na 080 22 88)...potem se bo javila Ana digitalna in po odpela svoje, tehnična pomoč je 4. Kličite pa kar z mobitela, saj preko stacionarca ni uspelo.
Na Telemachu so mi ponovno deaktirvirali kartici in potem sem kar 3 ure pustila na enem HD programu in potem so se odkodirali.

Saintek ::

Naj mi nekdo razloži sledeče:
Imamo svoj stb iz časov Triere technisat, ki ima vhod za conax kartico.
Kaj se zgodi, če grem jaz zdaj na telemach in bi rad SAMO ENO KARTICO in nič drugega za osnovno digitalno shemo? Je treba podpisat kak dokument po možnosti še kako vezavo na čas ?

Saintek je izjavil:

Naj mi nekdo razloži sledeče:
Imamo svoj stb iz časov Triere technisat, ki ima vhod za conax kartico.
Kaj se zgodi, če grem jaz zdaj na telemach in bi rad SAMO ENO KARTICO in nič drugega za osnovno digitalno shemo? Je treba podpisat kak dokument po možnosti še kako vezavo na čas ?

Ja, Moraš podpisat in vzet nov osnovni digitalni paket in se vezat za 12 mesecev. Če v teh 12. mesecih prekličeš telemach je potem velika kazen.

KuntaKinte je izjavil:

meni je isto nardilo z philipsom in conaxom,sem poklical in mi je ded še enkrat resetiral kartice,na koncu sem ugotovil da je ena od treh zanič

Kako lahko resetira kartice na daljavo ???
A torej je to dvosmerni sistem ?
Se pravi lahko oni kontrolirajo in vidijo točno kaj in kdaj gledamo na digitalni tv ?

Zgodovina sprememb…

Hvala za hiter response. Torej, ker je v predelu tezna v katerem je instalacija TOTALNO DOTRAJANA in se telemachu očitno j.be in nimajo namena posodobiti instalacije do hiš v ulici (mimogrede posodobljen a je 1/3 ulice za ostale se jim očitno fučka analogna slika je TOTALNO negledljiva)bomo pač šli na najbolj ugodno alternativo Ario.

Saintek je izjavil:

Hvala za hiter response. Torej, ker je v predelu tezna v katerem je instalacija TOTALNO DOTRAJANA in se telemachu očitno j.be in nimajo namena posodobiti instalacije do hiš v ulici (mimogrede posodobljen a je 1/3 ulice za ostale se jim očitno fučka analogna slika je TOTALNO negledljiva)bomo pač šli na najbolj ugodno alternativo Ario.

Ne sprašuj kako je to tukaj na taboru.
Analogno Avstrijo 1 imam tako slabo, da jo še sony video filter ne more sčistit šuma.
Lahko pa postam par slik ampak neboš verjel, da je tak slaba slika.

LapD ::

No kazen ni tko velika ... 80eur se mi zdi :)
web&motion designer

Jaffa ::

Če imam TERRATEC Cinergy C PCI HD, potem rabim še Cinergy CI AddOn, da lahko ta butast CONAX vstavim?
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

Spc ni šans da maš slabše kot imajo na teznu, pač del o katerem pišem tu. Analognih programov se pol sploh ne vidi kaj so, ne vidiš logotipa, tako so zasneženi. To je 20+ programov takih. Zdaj se bo najdo keri pametnjakovič pa napisal, ja pokliči serviserja, da takega utišam že v kali, serviser je bil tam že 3x in nima kaj za narediti, posodobit se more omrežje na novejšo omarico v ulici. Trenutno je gor zvezanih 5 ali 6 hiš na ostale so kar lepo 5 let pozabli. Gledali smo digitalne kanale do zdaj, če nebi dokupil ojačevalca za catv signal jih sploh nebi videl niti 20, ostalo jih niti ne kocka ampak jih sploh ne najde. Žal nam ni druge, kot da zamenjat ponudnika internet je že itak preko t-2 vdsl.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Saintek ()

OldSkul ::

Jaffa je izjavil:

Če imam TERRATEC Cinergy C PCI HD, potem rabim še Cinergy CI AddOn, da lahko ta butast CONAX vstavim?

ja samo ta addon mora podpirat conax enkripcijo!

LapD je izjavil:

No kazen ni tko velika ... 80eur se mi zdi :)

Aha, in to ni velika kazen ?
Meni je 80€ zelo dosti, če pa imate eni dnar pa jim lahko še donirate 500€.

Saintek je izjavil:

Spc ni šans da maš slabše kot imajo na teznu, pač del o katerem pišem tu. Analognih programov se pol sploh ne vidi kaj so, ne vidiš logotipa, tako so zasneženi. To je 20+ programov takih. Zdaj se bo najdo keri pametnjakovič pa napisal, ja pokliči serviserja, da takega utišam že v kali, serviser je bil tam že 3x in nima kaj za narediti, posodobit se more omrežje na novejšo omarico v ulici. Trenutno je gor zvezanih 5 ali 6 hiš na ostale so kar lepo 5 let pozabli. Gledali smo digitalne kanale do zdaj, če nebi dokupil ojačevalca za catv signal jih sploh nebi videl niti 20, ostalo jih niti ne kocka ampak jih sploh ne najde. Žal nam ni druge, kot da zamenjat ponudnika internet je že itak preko t-2 vdsl.

No boš sam presodil, trenutna slika:

Ja nekaj takega je 20 + kanalov nekateri še slabši, tebi dtv najde vse kanale in so gledjivi tam jih najde 20 ki so gledjivi, pa še to zaradi ojačevalca. Interneta na catv ni niti možno imeti, ker je še instalacija po ulici izvedena iz omarice iz '80-ih. Je serviser ki je bil nazadnje tukaj malo po novem letu, rekel bom napisal urgenten nalog za to področje. Ni bilo nobenga blizu zadnjih 5-6 let ko so do ulice pripeljali novo napeljavo in gor priklopili 4-5 strank na strani ulice kjer je postavljena omarica.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Saintek ()

Jaffa ::

OldSkul je izjavil:

Jaffa je izjavil:

ja samo ta addon mora podpirat conax enkripcijo!

Piše, da podpira ... Ne morem verjeti. :)
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

Spc je izjavil:

Ojoj, moje sožalje. Mi mamo analogno tako super sliko, da vprašanje če bom sploh vzel digitalno. Verjetn sam za 1 tv ker je free pač (bom požrl tisto glupo aktivacijo), jaz pa tak večinoma gledam kar divx, mkv.

Dami je izjavil:

Spc je izjavil:

Ojoj, moje sožalje. Mi mamo analogno tako super sliko, da vprašanje če bom sploh vzel digitalno. Verjetn sam za 1 tv ker je free pač (bom požrl tisto glupo aktivacijo), jaz pa tak večinoma gledam kar divx, mkv.

Ja sej to jaz že pravim sto let.
Za filme si tak ripe z neta cukneš, za tv pa je satelit + dvb-t.
Pa maš vse zastojn.

KuntaKinte ::

meni je kabelska zanimiva samo zaradi športa,lahko bi imeli en paket posebej za šport

acoustic ::

Pozdravljeni,

vidim, da je nezadovoljstvo z zadnjimi postopki UPC-ja res veliko. Šel sem iskati na web kaj se dogaja, ker imam seveda tudi sam enak problem, da vidim sedaj samo tistih 5 kanalov, ki so jih pustili odklenjene.Aja, sem na Studencih in imamo trostanovanjsko hišo in smo že sklenili novo pogodbo kjer tudi plačujemo za vsa tri stanovanja en paket. Cena je nekaj čez 60 Eur (za tak paket v enostanovanjski hiši je cena sicer okoli 40 Eur).

No sedaj pa moje vprašanje, ker vidim, da je tukaj zgleda tudi nekaj poznavalcev iz UPC-ja. Ali to pomeni, da nam pripada za naš paket 3 stanovanj, vsakemu po 3 kartice, torej 9 kartic?

Upam,da bo kdo znal odgovoriti, sicer bi poklical na UPC, pa kot tu berem, so tam na telefonih precej nepoučeni, pa tudi čaka se lahko preko 2 uri:(
««
24 / 37
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Elektro turnšek in digitalna TV

Oddelek: Omrežja in internet
4414025 (7597) yanz
»

digitalna kabeelska tv dvb-c izkušnje (cablestar2)

Oddelek: Pomoč in nasveti
208660 (4299) predrag000
»

digitalni sprejemnik (DVB-C) za TV

Oddelek: Zvok in slika
3418634 (10108) mysterio
»

Digitalna televizija!

Oddelek: Pomoč in nasveti
287281 (5804) robotek87
»

RTV SLO HD na Telemachu