Forum » Kaj kupiti » Pomoč pri nakupu
Pomoč pri nakupu
niky_d ::
Lp!
Kupiti hočem novo grafično, pa sem sedaj malo v dilemi in sicer, do sedaj sem vedno hotel kupiti 4870, vendar sem danes opazil, da dobim gtx260 za 10€ ceneje. Torej kaj storiti?
Nekak sem bolj navajen na nvidio in njihov uporabniški vmesnik(twinview....) je nekako bolj priročen kot ati-jev. Kolikor sem bral po forumih in pregledoval teste se da geforce tudi lepo navijati in se tako zelo približa celo gtx280, vendar mi potem ne ostane možnost kasnejše dopolnitve z dodatno 4870 v crossfire ali pa 4870x2 v crossfireX.
Tako da je postala odločitev sedaj zelo težka.
Hvala, za vašo pomoč.
Kupiti hočem novo grafično, pa sem sedaj malo v dilemi in sicer, do sedaj sem vedno hotel kupiti 4870, vendar sem danes opazil, da dobim gtx260 za 10€ ceneje. Torej kaj storiti?
Nekak sem bolj navajen na nvidio in njihov uporabniški vmesnik(twinview....) je nekako bolj priročen kot ati-jev. Kolikor sem bral po forumih in pregledoval teste se da geforce tudi lepo navijati in se tako zelo približa celo gtx280, vendar mi potem ne ostane možnost kasnejše dopolnitve z dodatno 4870 v crossfire ali pa 4870x2 v crossfireX.
Tako da je postala odločitev sedaj zelo težka.
Hvala, za vašo pomoč.
El Nino ::
Jaz bi vzel HD4870, ki je res dobra grafična kartica in z njo imaš potem ogromen potencial potem za CF. Predvsem ta izkoristek CF-ja napram sli-ju me prepriča.
LP
LP
mesoreznica ::
Huh kje si pa vido tako poceni GTX 260?
Ja HD4870 je hitrejša od GTX 260. Vzami HD4870. Sploh če imaš CF.
LP
Ja HD4870 je hitrejša od GTX 260. Vzami HD4870. Sploh če imaš CF.
LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X
WD Velociraptor, LC Legion-X
niky_d ::
Hvala za odgovora, mislim da bom kar šel za 4870 in si pustil odprto možnost kasnejše nadgradnje v crossfireX.
Thx
Thx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ATI HD 5770 1GBOddelek: Kaj kupiti | 4945 (2469) | g. Oden |
» | Katero grafično....ali bo napajalnik zdržal? :sOddelek: Kaj kupiti | 2382 (1807) | g. Oden |
» | Katera grafična kartica je najboljša??? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13353 (12194) | RuskiSnajper |
» | na hitro...kateri pc naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 2841 (1927) | Volta |
» | nakup novega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1555 (1158) | nuclear |