Forum » Loža » dokazi
dokazi
laught ::
Mam eno butasto vprašanje, zanima me npr, če se en vozi z mopedom(apn...)no pa nima izpita pa nič,pa je star 10 let,pa me zanima če ga posnamem pa pokažem policiji, če se to pol upošteva da on pol dobi kazn pa da je lahko ovaden!ker morem it k sodniki za prekrške, ker sem kao grozil mojim glupim sosedom!najbul bedno pa je to da me bojo tožli ker sem enemu izmed frocov vrgo bučo v kolo(ampak ga sploh nism in mam 4 priče, da to ni res) jih bi rad tud sam zajebal, ker mam posnetke ko se vozijo po javni cesti pa delajo materjalno škodo(razbijanje obcestnih luči)male bi itak sam spokau sam jim nečem celo živleje plačevat pol!vem da je vse skup bedno pa smešno sam sn totalno razfukan..in ko je prišla policija na dom se je policaj še sam nasmejau ko je povedal zakaj je prišel!:)vglavnem bedno vseskup
- zaklenilo: WarpedGone ()
strictom ::
Amerikanizacija FTW. Ti kr lepo policijo pokliči vedno, ko bodo kaj razbijali.
Malo jim tečnari.
Malo jim tečnari.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
ja se jes mam posnetke pa to!pa me zanima či to vela či jim pokažem ko se gor vse lepo vidi
Pyr0Beast ::
Dolgcajt jim najbrž ne bo [:D]
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Utk ::
Ja pokaži policajem kaj imaš. Na sodišču težko da bi kaj veljalo, en policijski obisk pri starših od frocev bi pa po moje že prišel. In verjetno bi blo to dovolj. Ti ne smeš tepst frocev, starši jih pa že bi :) Če ne, pa itak ni pomoči.
Mehmed ::
Če si slučajno polnoleten pa zabijaš čas s snemanjem desetletnikov, bi blo mogoče bolje zase zadržat to. :P
poweroff ::
Najprej pojdi v šolo in se nauči lepega izražanja (da boš pisal v razumljivem jeziku), potem se bomo pa naprej menili.
sudo poweroff
Matheeew ::
Če si slučajno polnoleten pa zabijaš čas s snemanjem desetletnikov, bi blo mogoče bolje zase zadržat to. :P
Se samo en je deset star!en je 15 in en 16! ker so itak za v umobolnico! pa zaj me že itak boli k.. ko tak nebo nič dosegla!policaj pa je itak bil še bol butast ko ona!te pa mi on reče, da naj dokažem, da nisn nič vrgo!pa sn mu reko ,da naj pol on dokaže, da sn mu ke vrgo!pol pa mi reče, ja čujete ona(matera njegova)je nas poklicala ne ti nas !kr neke, pa 4 kolegi so bli polek mene!sn mu reko ,da se mi s takimi bedarijami neda ukvarjat,pa je biu spet neke pametn, da je to sam njegovo delo in da se mora na klic odzvat, pa mu matera reče, da za taka bedarije rabijo pol ure, da pridejo, ko pa je mela prometno pa je več ko eno uro čakala pa je biu spet pametn, da so včasih fejst zapoleni...
w00tnes ::
Ce se drugace ne uredi balaklavo na glavo pa nabit, pa kolege prepricat da bodo potrdili, da si v casu incidenta bil pri njih na pivu ^^
Meizu ::
Kupi si airsoft snajpo z 2J izhodne moči in 5k BBjev. Vsakič ko pride kšn izmed mularije delat piz****je, ga lepo šopni nekam v stegno - garantirano, si bo mulc ko kšna žival zapomnu, da tm nima kej iskat :D
strictom ::
Pol kr raj zračno nabavi. Jih malo naluknjaš.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Za zracno ti lahko dokazejo, da si ti streljal (se posebej ce je mocnejsa in se diabola zarije v nogo) :)
Za airsoft pa dokazov ne bo (ker se BB nikamor ne zarije oz. vsaj nebi se smel + na sami kroglici ni nobenih znakov, da je prisel iz tvoje cevi ^^)
Za airsoft pa dokazov ne bo (ker se BB nikamor ne zarije oz. vsaj nebi se smel + na sami kroglici ni nobenih znakov, da je prisel iz tvoje cevi ^^)
PaX_MaN ::
Hm, edina pištola v celem zaselku? Pa da ga je model videl, kako ga je ustrelil? Da sta že imela opraviti s policijo? In da je klicala policijo mama od "unga" desetletnika?
Mhm.
Mhm.
Blinder ::
Kaki link do airsoft sniper 2J? A to je zracna z gumijastimi metki?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Blinder ::
Aja pa če me placas jih pridem jas postreljat Tudi 10-letnike lahko streljam, saj ze pri tisti starosti so vandali.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
šernk ::
če se skoz vozijo po isti poti pokliči policijo ko se bodo peljali tam mimo. jim poveš kje se bo peljal pa ga bodo lepo tam počakali
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Meizu ::
Mauserco snajpo kupiš ima garantirano 2J moči. Sm jo mel doma in zadeva owna :) V močnem vetru sm na razdaljo 40m skinu uno cev od dimnika in to 2x zapored :P
Berserker ::
Aja pa če me placas jih pridem jas postreljat Tudi 10-letnike lahko streljam, saj ze pri tisti starosti so vandali.
s pravo ? :P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Berserker ()
Bi blo fajn ja či bi jih kdo..!stari pa sem pred pol leta, z kolegom tak strelau v hišo z zračno od fotra, pa smo ji vrate mogli kupit nove!pa čudežno ni poklicala policije.
poweroff ::
Razumem ja. Sosedovi mulci so barabe, pa za v umobolnico, ti, ki si na sosedova vrata streljal z zračno puško si pa nedolžen angelček.
sudo poweroff
ja sam sn biu pijan, pa itak je kolega strelau!jes tak nisn nič zadeu:) aja pa ko so bli na morji sma se z enim še po njihovi njivi z avtom vozla pred 2ma letoma!sn biu te še 17 star pa tak ni pusumla nič, da bi jes biu!itak ,pa si je sama kriva, ka pa me šinfa okoli
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: laught ()
BigWhale ::
Na meji? Cak mal...
Kupi ersoft pusko pa jih kr v oci postreli! Ce jim bo slucajno padlo na pamet, da bi prsl nazaj, itak naujo mogl! K nau nobn nic vidu ane? Pl pa dj se ksno past za lisice tam k se sprehajajo lololololo!!!11111
Kupi ersoft pusko pa jih kr v oci postreli! Ce jim bo slucajno padlo na pamet, da bi prsl nazaj, itak naujo mogl! K nau nobn nic vidu ane? Pl pa dj se ksno past za lisice tam k se sprehajajo lololololo!!!11111
/rage on: ni za - moderatorje, pridne dušce
Model, _PIJAN_ si šel _STRELJAT_??!! Prosim, povej svoj naslov, da pošljemo specialce, da te malo s-tazer-rorizirajo. Hau da fak pa ti veš, kaj si sploh zadel? Pomoje sploh ne veš, kaj za pofukanga vraga si _CILJAL_, jebote!
S temle "stavkom" se je tvoja kredibilnost znižala na pod -Inf. Škoda, da te niso dobili in te spokali v Novo Gorico ali kje je že tist center, kjer ti take pizdarije do 18. leta izbijejo iz glave. Ali pa samo glavo...
Če bi mojemu sinu _V GLAVO VRGEL POFUKAN BAJK_ bi te nalomil ko psa, ne samo šinfal okoli.
/rage off
Ziga, zakleni.
ja sam sn biu pijan, pa itak je kolega strelau!jes tak nisn nič zadeu:)
Model, _PIJAN_ si šel _STRELJAT_??!! Prosim, povej svoj naslov, da pošljemo specialce, da te malo s-tazer-rorizirajo. Hau da fak pa ti veš, kaj si sploh zadel? Pomoje sploh ne veš, kaj za pofukanga vraga si _CILJAL_, jebote!
aja pa ko so bli na morji sma se z enim še po njihovi njivi z avtom vozla pred 2ma letoma!sn biu te še 17 star pa tak ni pusumla nič, da bi jes biu!
S temle "stavkom" se je tvoja kredibilnost znižala na pod -Inf. Škoda, da te niso dobili in te spokali v Novo Gorico ali kje je že tist center, kjer ti take pizdarije do 18. leta izbijejo iz glave. Ali pa samo glavo...
itak ,pa si je sama kriva, ka pa me šinfa okoli
Če bi mojemu sinu _V GLAVO VRGEL POFUKAN BAJK_ bi te nalomil ko psa, ne samo šinfal okoli.
/rage off
Ziga, zakleni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
daj sploh neveš kak je blo točno pa ka šele oni delajo bom rajš tiho.in kdo je sploh komu fukno kaki bajk v glavo???ok zaklenit..aja pa tudi jas sn mel pol pizdarije, pa smo se zmenli, nove vrate kupli..itd
Zgodovina sprememb…
Iiiiiiin kaj te je navedlo k temu ,da si šel, citiram:
Streljal si z zračno puško v vrata, skozi katera bi lahko kdo izstopil/vstopil.
Prosim, razloži mi.
Ali tebi peša raba spolov, ali pa "buča" pomeni nekaj, kar le ti poznaš.
Upam, da tisti "itd" pomeni prijavo na policijo in kartoteko.
Vikking: škoda, da niso imeli tega, ko so Srbi vdrli v našo ambasado. Bolano!
z kolegom tak strelau v hišo ... pa smo ji _VRATA_ mogli kupit nove
Streljal si z zračno puško v vrata, skozi katera bi lahko kdo izstopil/vstopil.
Prosim, razloži mi.
sem enemu izmed frocov vrgo bučo v kolo(ampak _GA_ sploh nism
Ali tebi peša raba spolov, ali pa "buča" pomeni nekaj, kar le ti poznaš.
pa smo se zmenli, nove vrate kupli..itd
Upam, da tisti "itd" pomeni prijavo na policijo in kartoteko.
Vikking: škoda, da niso imeli tega, ko so Srbi vdrli v našo ambasado. Bolano!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
BUČO veš kaj je buča?na njivi raste!pa sem mu jo v kolo vrgo kao.in ja zaj še itak sam gejme špilam ko ži itak mam dosti kazni za plačat, pa še zaj morem spet na sodišče..pa vrate smo mogli nove kupit ker sem bil soudeleženec in je vsak dau pol za vrate..jasno zaj zastopiš??itak pa sploh brezveze, da sn temo ufno tak da zaklenite..sn itak napisau, ka sn hteu vprašat!ze pa zaklenite ker nemislim več o tem debatirat
Zgodovina sprememb…
nič fajn se mejte ,pozabite rajši. ja zakon deluje na žalost,jes pa grem naprej gta nabijat :P
ajde
ajde
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zračna pištola (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19224 (16980) | sloaljohh |
» | Paintball in airsoftOddelek: Loža | 3223 (1887) | Trupl0 |
» | Prijava policiji... (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 13802 (10269) | Buggy |
» | Ustreljan mucek (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 10798 (8260) | enkratzoja |
» | nasilno obnasanje "redarja" nad mladoletnikom ?Oddelek: Loža | 2855 (1960) | jRk0 |