Forum » Pomoč in nasveti » prevajanje programa RT tracker s Kbabel
prevajanje programa RT tracker s Kbabel
postar_si ::
Nalogo imam da prevedem program RT tracker iz starejše verzije na novejšo. Starejša verzija je že prevedena in je prevod v po datoteki. Ko želim prevest po datoteko za novo verzijo, to naredim tako da s pomočjo stare *.po datoteke, prevedem že prevedene tekste, medtem ko nove vnose imam namen ročno prevesti. Ko to naredim, mi nove prevedene *.po datoteke RT tracker noče prebrat, kljub temu da je sintaksa vredu. Ima kdo kaj izkušenj s prevajanjem s tem programom. Hvala.
5er--> ::
Meni se zdi, da moreš stvar še prej "scompilat", ker program ne bere direktno .po datoteke ampak .mo.
Gettext @ Wikipedia
Gettext @ Wikipedia
postar_si ::
Rt tracker potrebuje za delovanje prevedeno datoteko s končnico *.po. Težava je bila v tem da je pri Rough translation... "avtomatskem prevajanju" je vse prevode označilo z fuzzy (ohlapen prevod), le teh prevodov program ne upošteva in vzame angleško verzijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wordpress - child theme (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14983 (11171) | Mitja358 |
» | Kako prevajati serije? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 18942 (15945) | maxa2maxa |
» | Prevajanje brezplačne programske opremeOddelek: Programska oprema | 2427 (1703) | Tear_DR0P |
» | Milijon člankov v WikipediiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4406 (4406) | moj_nick |
» | slo-tech slovenjenje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12678 (9523) | moj_nick |