Forum » Izdelava spletišč » Wordpress - child theme
Wordpress - child theme
abyssus ::
Spremembe v child theme se ohranijo. Kaj spremenis v parent theme se pa z updejtom prepise.
Mitja358 ::
Ja samo kako naj potem spreminjam v child temi, če pa imam v child samo style.css, ki ima povezavo na parent temo in pa functions.php, ki ima samo par vrstic? Ali bi moral celo parent temo prekopirat v child?
Torej aktivirano imam child temo, spreminjal sem pa ročno po kodi parent teme. Vendar so vse spremembe takoj vidne na child temi.
Torej aktivirano imam child temo, spreminjal sem pa ročno po kodi parent teme. Vendar so vse spremembe takoj vidne na child temi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mitja358 ()
BigWhale ::
Datoteko, ki bi jo rad spremenil prekopiras v direktorij od child teme in tam popravis.
Moras se pa zavedati, da se lahko zgodi, da ti tudi child tema crkne, ce pride v parent temi do vecjih sprememb. Od visno od tega kako dobro je bila narejena parent tema.
Moras se pa zavedati, da se lahko zgodi, da ti tudi child tema crkne, ce pride v parent temi do vecjih sprememb. Od visno od tega kako dobro je bila narejena parent tema.
Tema se mi je posodobila in mi je povozila nekaj CSS sprememb. Na srečo, sem imel prejšnjo kopijo shranjeno.
A style.css, kjer delam spremembe shranim v mapo child in datoteko združim s style.css, ki ima znotraj nekatere informacije za child temo ali kako?
A style.css, kjer delam spremembe shranim v mapo child in datoteko združim s style.css, ki ima znotraj nekatere informacije za child temo ali kako?
am-on ::
V child temi imaš style.css in nekje na začetku import [glej step 2] stavek ki vključi "originalen" css od teme. Vse spremembe css-ja dodajaš v childetheme/style.css nižje od tistega import stavka.
V child temi imaš style.css in nekje na začetku import [glej step 2] stavek ki vključi "originalen" css od teme. Vse spremembe css-ja dodajaš v childetheme/style.css nižje od tistega import stavka.
Hvala lepa!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko bi stala taksna sletna stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 9895 (7187) | TheBlueOne |
» | Wordpress -specialni znaki(@)Oddelek: Omrežja in internet | 3377 (1669) | nerd4jobrace |
» | Wordpress - negre odpreti wp-adminOddelek: Izdelava spletišč | 1897 (1529) | cosa nostra |
» | OcenaOddelek: Izdelava spletišč | 4215 (3842) | Tody |
» | Ocena strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 16431 (13883) | technolog |