Forum » Pomoč in nasveti » Zaslon - lastnosti - nima vseh menijev
Zaslon - lastnosti - nima vseh menijev
napasi ::
Če kdo ve kako popraviti
Pred dnevi mi je z neta priletel en fail in se nastavil za ohranjevalnik zaslona bil je le za delček temnejši kot osnovno namizje BREZ
od tedaj nimam več v Meniju Zasčon - Lastnosti več jezička Namizje in Ohranjevalnik zaslona
Če kdo ve kako to porihtat prosim da mi pomaga da mi nebo treba ponovno nalagat WindowsovXP
Pred dnevi mi je z neta priletel en fail in se nastavil za ohranjevalnik zaslona bil je le za delček temnejši kot osnovno namizje BREZ
od tedaj nimam več v Meniju Zasčon - Lastnosti več jezička Namizje in Ohranjevalnik zaslona
Če kdo ve kako to porihtat prosim da mi pomaga da mi nebo treba ponovno nalagat WindowsovXP
napasi ::
Hvala za nasvet
Sem obiskal omenjeno starn in po navodilih naredil vse in sedaj mi dela kot je treba
Lep pozdrav
Sem obiskal omenjeno starn in po navodilih naredil vse in sedaj mi dela kot je treba
Lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zaščita pred brskanjem po PCju (ali obstaja tak program)?Oddelek: Programska oprema | 754 (671) | musicfreak |
» | program za kodiranja računalnikaOddelek: Programska oprema | 1097 (1013) | pac3k |
» | Screen saverOddelek: Operacijski sistemi | 1625 (1438) | milica |
» | Zakaj računalnik zagori ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1788 (1372) | Auslander |
» | Rac. ne morem dat v standby al hibernirat!Oddelek: Pomoč in nasveti | 871 (798) | steev |