Forum » Pomoč in nasveti » Torrenti in disk
Torrenti in disk
OCCULT ::
Pozdravljeni.
Zanima me nekaj;
Namreč imam disk poln torrentov in ima tudi na Bitcomet naštimano da mi stavi na disk (D): končane prenose vendar bom moral začeti staviti na drugi disk,ker nebom brisal.
Sedaj bom downloadal torrente na disk (F): zanima me ali je sedaj možno še zmeraj uploudanje z diska (D): ubistvu ,da bi z oba uploadal,ker sedaj bom moral bitcometu spremenit lokacijo končanih prenosov na disk (F):
Zanima me ali bo še zmeraj oddajanje z diska (D):
Ali je kje kaj za naštimati .
Lp
Zanima me nekaj;
Namreč imam disk poln torrentov in ima tudi na Bitcomet naštimano da mi stavi na disk (D): končane prenose vendar bom moral začeti staviti na drugi disk,ker nebom brisal.
Sedaj bom downloadal torrente na disk (F): zanima me ali je sedaj možno še zmeraj uploudanje z diska (D): ubistvu ,da bi z oba uploadal,ker sedaj bom moral bitcometu spremenit lokacijo končanih prenosov na disk (F):
Zanima me ali bo še zmeraj oddajanje z diska (D):
Ali je kje kaj za naštimati .
Lp
Occult
- spremenil: OCCULT ()
rdecaluc ::
Hmm.. recimo pri uTorrent programu te za vsak torrent praša kam bi ga shranilo. Od tam potem tudi upload-a. Zdej za comet ne vem -.-.
ps. ceprav maš jih na D: bi ti še vedno moralo pošiljati torrente ..zakaj pa ne .
Lp
ps. ceprav maš jih na D: bi ti še vedno moralo pošiljati torrente ..zakaj pa ne .
Lp
Est modus in rebus. ,typos
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rdecaluc ()
OCCULT ::
Aha........... no potem je pomoje vredu ,ker spravi faile pa pol uploada.
Upam ,da drži bom malo pogledal, ko bom spremenil lokacijo diska pa ,če uploada z druzga bo OK.
Hvala za odgovor.
Lp
Upam ,da drži bom malo pogledal, ko bom spremenil lokacijo diska pa ,če uploada z druzga bo OK.
Hvala za odgovor.
Lp
Occult
Matek ::
Ja, seveda bo delalo. Lokacija se nastavi za vsak torrent posebej. Če imaš ti eno splošno lokacijo nastavljeno in jo spremeniš, bodo vsi, ki so na stari lokaciji (D:), tam tudi ostali, samo novi se bodo shranjevali na novo.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 487348 (37484) | Rias Gremory |
» | Re naložiti torrentOddelek: Pomoč in nasveti | 3248 (2856) | donvito |
» | Zmanjkuje prosora na diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 2625 (2390) | sk20 |
» | Router ASUS WL-500WOddelek: Omrežja in internet | 2484 (1717) | telexdell |
» | utorrentOddelek: Programska oprema | 5441 (5124) | steev |