Forum » Strojna oprema » GLEDE GF4 in OSTALO!!!
GLEDE GF4 in OSTALO!!!
LunKi ::
Zanima me zakaj je v nastavitvah pod OpenGL tistih "5mb of system memory for textures in PCI mode". Ali naj to zvišam ? Potem ali naj vklopim "fast linear-mipmap-linear filtering"??? in "anisotropic filtering - to vem da je lepš:) ".Zanima me tudi če pri direkt 3d dam več PCI memory texture rama več ker tam je pa 63 naštiman???.
Zanima me tudi če dobiš že ZRAVN Chiefteca 4 ventilatorje al jih morš dokupt???
To je to drugač pa morm rečt da računalnik leti :)
Zanima me tudi če dobiš že ZRAVN Chiefteca 4 ventilatorje al jih morš dokupt???
To je to drugač pa morm rečt da računalnik leti :)
krucymucy ::
Tisto piše koliko ga naj bo rezerviranega, pod OpenGL naštimaj 1MB pod direct3D pa 5MB ... in zalaufaj 3d mark ... mal razlike v + bo!
Zraven ohišja ne dobiš ventov - jih je treba dokupit!
Zraven ohišja ne dobiš ventov - jih je treba dokupit!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krucymucy ()
LunKi ::
THX za hitri odgovor, sam a ni bolš več dat, mislm jst mam 512rama, pa ga je še 400 frej a ni bolš da dam več???
krucymucy ::
Nak ni - preizkušeno je bolš če je naštimano na manj! zakaj? ne vem, je pa bolš!!!
P.S. če hočeš prodat kaj dej drugič še mejl ... SB live-a bi jest - piš na mejl!
P.S. če hočeš prodat kaj dej drugič še mejl ... SB live-a bi jest - piš na mejl!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Unreal tournament + geforce 2 MX 64 MB ne gre skupOddelek: Zvok in slika | 2011 (1376) | R33D3M33R |
» | No sound (Wolfenstein...)Oddelek: Igre | 2090 (1926) | Slo-One |
» | zamenjava R9550 za..? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 7559 (5791) | sid911 |
» | Flashanje biosa grafični (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3708 (3299) | planetparty |
» | nVidia Omega gonilniki (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4414 (3191) | spucek |