» »

Ohišje MyBook za WD

Ohišje MyBook za WD

Meizu ::

Živijo! Nedavno tega je moj prijatelj kupu nov WD Mybook 500gb. Meni ga je posodu, kr sm ga neki rabu. Pol je pa moj mali brat neki brbal po tem disku in ga celega spraskal. Ko je to vidu moj prijatelj mu ni bilo ravno prav... Da se mu oddolžim, sm mu reku da mu poiščem novo ohišje in mu ga zrihtam in valjda tudi dam. Zdej pa če kdo ve kje bi dobil rezervne dele za WD Mybook serije. Potreboval bi identičnega seveda, da ne bi po možnosti zaradi tega zgubil garancije.

Hvala vsem ki mi boste pomagali.

TOP ::

Mislim da ga ne boš morel razdreti ne da bi uničil garancijo.Malo bolj poglej ohišje nima vijakov ampak je zleplejeno skup.

ender ::

MyBook ohišja niso nič zlepljena. Prva ohišja so imela en vijak (pod nalepko), novejša ohišja imajo samo še zatiče. Če zelo dobro pogledaš ohišje iz najmanjše strani, je na vsaki strani en zatič (širok toliko, da je zataknjen v dveh vzporednih luknjah), katerega odmakneš tako, da nanj pritisneš s tankim izvijačem (pritisneš skozi luknje na ohišju), in pri tem počasi odstraniš "platnico" (najprej na eni strani razpri za kakšen milimeter, ravno toliko, da se ne zatakne nazaj, potem postopek ponoviš na drugi strani, nakar lahko "platnico" potegneš stran). Ko imaš enkrat "platnico" sneto, ne pritiskaj na gumb/luč, ker zelo hitro odpade, nakar jo je praktično nemogoče namestiti nazaj.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.

KandazaR ::

Najlažje boš prišel skoz da mu pač kupiš novega tega pa obdržiš zase. Zaj... z menjavo ohišja (če ga sploh dobiš) se ne splača.

Meizu ::

Aha. Hvala za nasvete. Kaj pa mogoče sam tisto ploščo ki je? Sej tistih "reber" ki so za prezračenje diska ni poškodoval moj brat. Sam tista "plošča ki ovija ta disk" je zdrgnjena. No, če se da to kje posebej dobit....

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Neslišen računalnik, kaj dati okrog drobovja?

Oddelek: Kaj kupiti
111983 (1601) WamPIRe-
»

Mrežni disk NAS - kateri? (strani: 1 2 )

5513196 (9037) Boky
»

Zunanji trdi disk 1TB WD ali Tevion? (strani: 1 2 )

5412140 (9258) BlackAdder
»

Nov HDD v WD Book?

Oddelek: Pomoč in nasveti
6992 (874) borchi
»

Kateri zunanji trdi disk ?

275135 (4424) -ziga-

Več podobnih tem