Forum » Mobilne tehnologije » mp3 predvajalnik za WM5/6 dlančnik/telefon?
mp3 predvajalnik za WM5/6 dlančnik/telefon?
dba ::
Pozdravljeni!
Zanima me kateri čimbolj enostaven predvajalnik naj naložim in kje ga najdem? Priloženi windows media player je "krneki"...
Res čimbolj enostavno - zaženeš program, izbereš komade (recimo cel folder...), poslušaš...
Hvala
Zanima me kateri čimbolj enostaven predvajalnik naj naložim in kje ga najdem? Priloženi windows media player je "krneki"...
Res čimbolj enostavno - zaženeš program, izbereš komade (recimo cel folder...), poslušaš...
Hvala
še nekaj: Mogoče obstaja tudi kakšna simpl varjanta za poslušanje internetnih radijev? Podobno kot Screemer radio?
buneech ::
Nekaj sem včasil imel za poslušanje internetnih radijev. Mislim, da se program imenuje Resco Radio.
Mislim pa, da naj bi CorePlayer omogočal tudi streamanje...
Mislim pa, da naj bi CorePlayer omogočal tudi streamanje...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: buneech ()
Ok, toliko da se oglasim - za mp3 sem naložil pocket music (in sem zadovoljen), za radio pa Resco, in je tudi ok...
Edino nekak še moram porihtat hitrost prenosa (edge, ali kaj hitrejšega od gprs), ker trenuto, pač lahko radijske postaje poslušam samo kjer je na voljo wireless ;)
Edino nekak še moram porihtat hitrost prenosa (edge, ali kaj hitrejšega od gprs), ker trenuto, pač lahko radijske postaje poslušam samo kjer je na voljo wireless ;)
Evo imam še eno vprašanje, če mogoče ima kdo kakšno idejo kako rešit...
Rad bi, da bi mi prejete in poslane sms-e telefon avtomatsko sortiral po folderjih...
Zelo praktičen primer (:D): recimo, da mi sms od moje "ljubice" brez kakega moje posredovanja in obvestila na zaslonu prestavi v eno "bogu za hrbtom" mapo in se mi ni treba bat, da bi moja punca ta sms prebrala :D
No, mogoč pretiravam - pač da mi loči smse glede na pošiljatelja ali kaj podobnega...
Predlogi?
Rad bi, da bi mi prejete in poslane sms-e telefon avtomatsko sortiral po folderjih...
Zelo praktičen primer (:D): recimo, da mi sms od moje "ljubice" brez kakega moje posredovanja in obvestila na zaslonu prestavi v eno "bogu za hrbtom" mapo in se mi ni treba bat, da bi moja punca ta sms prebrala :D
No, mogoč pretiravam - pač da mi loči smse glede na pošiljatelja ali kaj podobnega...
Predlogi?
No nekaj sem našel - programček magicall, ki je sposoben sms na osnovi številke zbisat ali movat v deleted items, ali pa zagnat aplikacijo... Zadeva je že bližje temu kar iščem, ampak še vedno pa ne morem movat v folder po svoji izbiri...
Rad bi namreč, da bi mi zmetalo vse delivery notification v en folder, vse kar je od določenih kolegov v drug folder, reklame v tretjega ipd...
Rad bi namreč, da bi mi zmetalo vse delivery notification v en folder, vse kar je od določenih kolegov v drug folder, reklame v tretjega ipd...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ECJ: Za predvajanje glasbe v zobozdravstveni ordinaciji (in še kje) ni potrebno plače (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 20454 (17747) | cegu |
» | Samsung Omnia problemčki in nasveti?!? (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 123494 (32320) | Kunte |
» | Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11104 (5287) | MrAs |
» | HTC touch 2 problem....Oddelek: Mobilne tehnologije | 1352 (1212) | Nejc1994 |
» | nov mobitelOddelek: Mobilne tehnologije | 1828 (1619) | ZaOstali |