Forum » Izdelava spletišč » Problem Opere CSS
Problem Opere CSS
Veron ::
ne morem ugotoviti zakaj mi opera dela različne razmake me ul - li vrsticam, kot vsi ostali brskalniki...
fora je v tem, da mi potem viĹĄina "menija" (z li-ji) ni ustreza pri operi. Ma kdo idejo v čem fora?
edit:
čemu taka razlika?
koda:
mah ne morem tle dat, evo linka koda
fora je v tem, da mi potem viĹĄina "menija" (z li-ji) ni ustreza pri operi. Ma kdo idejo v čem fora?
edit:
čemu taka razlika?
koda:
mah ne morem tle dat, evo linka koda
- spremenil: Veron ()
Gost ::
Poskusi v css-u najprej "resetirati" vrednosti paddinga in margina za ul in li:
ul, li {
margin: 0;
padding: 0;
}
Nato pa za svoje elemente v meniju določiš ustrezne vrednosti. Praksa je, da se večini problematičnih elementov na začetku css-a določi neke začetne vrednosti, da lahko čim bolj izenačiš razlike med browserji.
ul, li {
margin: 0;
padding: 0;
}
Nato pa za svoje elemente v meniju določiš ustrezne vrednosti. Praksa je, da se večini problematičnih elementov na začetku css-a določi neke začetne vrednosti, da lahko čim bolj izenačiš razlike med browserji.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gost ()
Road Runner ::
kako bi pa ti izrisal tako kodo? Saj nisi nikjer povedal kaksno visino zelis za vrstico teksta ozioma za li element. To da firefox in IE zadaneta tocno tisto visino kot si si ti zamislil je zgolj sreca :)
http://dusan.fora.si/blog/ (742617000027)
Veron ::
problem je v tem, da kokr kol sm dal, sta IE in FF potem prikazala veliko večje kot opera. Zadevo sem rešil z div-i, tako da je sedaj vse na svojem mestu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 345032 (4169) | sunniegoldie |
» | [HTML/CSS] Čudna napaka na straniOddelek: Izdelava spletišč | 1239 (1022) | blackbfm |
» | Wampserver in FirefoxOddelek: Izdelava spletišč | 1839 (1719) | jonystar |
» | CSS Lists - SeznamiOddelek: Izdelava spletišč | 1717 (1378) | MrBrdo |
» | CSS problemi (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 9783 (7582) | nuuush |