» »

Amis TV - brezžično?

Amis TV - brezžično?

alta ::

Dobil sem Amis TV preko telefonske povezave, ki mi(poskusno in provizorično!)dela preko statične mrežne (ethernet) povezave (kabla). Ta kabel imam povezanega od ruterja do vmesnika za TV (tega pa s scart priključkom na TV). Rad bi pa zadevo speljal brezžično, kot imam zdaj internet na računalniku. Torej preko mrežne kartice na zunanjem priključku (USB). Kupim pretvornik (adapter), ki ima na eni strani vhod za ethernet linijo, na drugi pa izhod za USB. Na ta izhod priključim mrežno kartico (kot imam sedaj na PC-ju). Bo stvar delovala, ali ne? Bo USB mrežna kartica znala komunicirati z ruterjem? Je tu potreben kak protokol (PPoe)? Hvala za odgovore!

Aleš

jedateruk ::

Nočem delati nove teme, imam pa kolikor toliko podobno stvar. V hiši imam dva tv (vsak na drugem nadstropju), iz modema tako speljana dva ethernet kabla. Zdaj si predelujem hišo in bi rad za drug tv komunikator imel začasno brezžično ethernet povezavo. Od znanca sem dobil dva kosa Enkom Home P5100, ampak mi ne dela, tista srednja lučka ne sveti. Zgleda, da ta enkom deluje samo pri dveh električnih vtičnicah na isti varovalki, tako mi je rekel človek na Amisu. Povejte, če se motim in kaj moram narediti oz. če obstaja drugačna rešitev za brezžičen ethernet.

jedateruk ::

A obstaja kak wifi/ethernet adapter za tv komunikator, da ga ni treba povezovati na modem z ethernet kablom? Če veste kaj o tem, mi povejte ali dajte link do strani s temi podatki.

Zgodovina sprememb…

Gwanaroth ::

Lights often keep secret hypnosis..


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SiOL TV na PC - Windows 7 (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
5224391 (8550) slitkx
»

Amis tv na PC ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
7036827 (20283) dunda
»

"Kockanje" na siol TV (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
539961 (8256) rezator
»

lučki na LAN kartici ne gorita

Oddelek: Pomoč in nasveti
131598 (1379) heker
»

Kako priklopit brezžični router?

Oddelek: Omrežja in internet
1116755 (16000) Tilen

Več podobnih tem