Forum » Loža » Spletno bančništvo
Spletno bančništvo
drejc ::
Zanima me katere banke na slovenskem trgu uporabljajo za spletni dostop do poslovnega računa NE-HALCOMovo opremo (čitalec in kartico).
Za skb vem da ma sam generatorček za spletni dostop do poslovnega računa, kar mi ustreza. Še kakšna (tuja) banka to omogoča?
Za skb vem da ma sam generatorček za spletni dostop do poslovnega računa, kar mi ustreza. Še kakšna (tuja) banka to omogoča?
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse
- Archimedes of Syracuse
jype ::
Jaz tudi še iščem. SKB je draga, a trenutno edina, ki to ponuja, vsaj kar jaz poznam. Če kdo pozna še kako drugo banko, katere poslovne rešitve so uporabne tudi na "alternativnih" sistemih, na dan z besedo.
jype ::
bobiTM> Generatorček mislim da uporabljata še PBS in UniCredit Bank.
Tudi za poslovne račune/rešitve?
Tudi za poslovne račune/rešitve?
Sparkasse in hypo mata halcomovo rešitev za poslovni račun.
- Archimedes of Syracuse
- Archimedes of Syracuse
Nkbm ma "kalkulatorček" samo za s.p., takisto unicredit (tudi za d.o.o.).
- Archimedes of Syracuse
- Archimedes of Syracuse
Gwanaroth ::
Banka Koper uporablja sicer pravtako čitalec in certifikat na kartici, vendar je rešitev od Adacte.
Vse deluje prek brskalnika, samo certifikat je shranjen na kartici. Če je čitalec kompatibilen z OSom ter browser podpira 128bitno enkripcijo, potem bi teoretično moralo delovati tudi na ne-windows OSih.
Vse deluje prek brskalnika, samo certifikat je shranjen na kartici. Če je čitalec kompatibilen z OSom ter browser podpira 128bitno enkripcijo, potem bi teoretično moralo delovati tudi na ne-windows OSih.
Lights often keep secret hypnosis..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skrill (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26802 (5029) | Marko61 |
» | Prejemanje spletnih plačil za neprofitno organizacijoOddelek: Loža | 2217 (1701) | Mare2 |
» | Izbira banke (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 54983 (31718) | MrStein |
» | Format digitalnega potrdila za ProklikOddelek: Pomoč in nasveti | 2785 (2582) | branc |
» | Moneybookers bank transferOddelek: Pomoč in nasveti | 2570 (1453) | s6c-gEL |