» »

Z bejbo na morje - vikend izlet, slo obala :D

Z bejbo na morje - vikend izlet, slo obala :D

dba ::

Evo, rad bi par nasvetov za preživet vikend (no v bistvu verjetno samo petek popoldan + sobota)...

Plan je, da se v petek popoldan odpeljeva na obalo in se greva nekam malo kopat (recimo, da se tukaj najde kje in kako: Slo obala - kopanje zvecer? )
Ko se bova pa čekirala v hotelček, pa bi jo rad peljal na eno večerjico, sedaj pa prosim za kak nasvet kam in kako.
Po večerji na en sprehod (predlog?) in potem bo verjetno že čas za spat :D

Zjutraj bi se šla še malo kopat in potem nazaj grede (proti MB) bi se še kje ustavila in si kaj pogledala (spet rabim predloge)

Vem, da precej neumno in nekreativno izpade tale moj post, samo sem kar se tiče poznavanja slovenke obale precej bos...

Tako, da res prosim, da za kak pameten nasvet kam in podobno, da bo nastal en nepozaben romantični vikend ;)

Hvala, lp

gzibret ::

> Zjutraj bi se šla še malo kopat in potem nazaj grede (proti MB) bi se še kje ustavila in si kaj pogledala (spet rabim predloge)

Nazaj grede se ustavita v Hrastovljah in si poglejta mrtvaški ples

Mrtva%C5%A1ki ples (Hrastovlje) @ Wikipedia
Vse je za neki dobr!

PacificBlue ::

Pa Postonjska jama, pa Lipica..:)
I’m out.
:3

Zeberdee ::

Večerjica: Ali sam center Portoroža, nekje znajo kar dobro naredit, ali pa okolica hrastovelj, malo poglej po netu, ponavadi se moraš prej najaviti.

Mercier ::

V Portorožu sem kak mesec nazaj bil nekaj dni na obupni hrani. Seveda ne morem posplošit, pa ipak ... to jim eni štajerci kuhajo, hebala jih globalizacija.

V okolici Portoroža za tole garantiram z lastnim želodcem.

Velenjski knapi imajo v Fiesi hotel Barbara. Cenovno je med ugodnejšimi, urejen, palža je domiselno kultivirana, za obalo je večja zelenica - park s sladoljedom in alkoholom, z zakonom zaščiteno gojišče komarjev :) ... predvsem pa je ob obali sprehajalna pot do Pirana.

Za kopanje pa je Mesečev zaliv razred zase. Strunjan pa ima Krka čez. Namestitev je še boljša, za cene pa nisem prepričan. Pa po solinah lahko šetaš.

Infinity ::

zvečer pa pejta jest sm http://www.apartmaji-sobe-sosic.si/gost... garantiram d bo dobr, cene pa tut niso pretirane.

Hotelček že mam ugledan - sem že bil večkrat tam, luštno, prikupno in relativno poceni ;)

Glede ostalega morma splanirat ;)

Če je hotel OK, bi tudi jaz vedel zanj.

Taras_Bulba ::

Na večerjo pa v Tri vdove v Piran.

Če je hotel OK, bi tudi jaz vedel zanj.

Ne hotel - hotelček :D

Večkrat se bil že tam, pa vedno zadovoljen, so mi dali najugodnejšo ceno, ko smo hodili s sodelavci na izlete pred letnimi dopusti...

Aja, mislim na Hotel Bio (koper)...

Ampak, mogoče bi pa lahko sivseeno privoščil kaj bolj fancy in romantičnega ;)

lp

Lahko pa prihranek pri nastanitvi spičiš kje drugje, sploh, če ti je hotel preverjeno všeč. Prdnit ali stisnit, je večkrat vprašanje. Če smo že pri romantiki. :)

^ loooool, romantika, ja :D

Tear_DR0P ::

v kortah sem jedel v nedeljo zvečer - nora gužva, zmedeni natakarji (verjetno posledica gužve) - ponudba precej standardna (pomfri, ocvrti lignji, piščanci, prašič, konj in krava, še kakšen steak, špageti in pica), rib ne pričakuj. so pa porcije precejšnje in hrana je okusna. pač gostilna je za pohvalit, jedilni list pa ni nič posebnega.

edit: sicer gledam na strani, da imajo ribe v ponudbi, ampak zadnjič jih ni bilo videt - so bili pa zato pidoči okusni in ogromna porcija za malo več kot 5 EUR
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Zgodovina sprememb…

Eno hitro vprašanje: kako je p akaj z Pomarančo na primorskem?
Recimo pri nas imajo super ponudbo, pa dober ambient - pa pri vas? :D

Tear_DR0P:
v kortah sem jedel v nedeljo zvečer - nora gužva, zmedeni natakarji (verjetno posledica gužve) - ponudba precej standardna (pomfri, ocvrti lignji, piščanci, prašič, konj in krava, še kakšen steak, špageti in pica), rib ne pričakuj. so pa porcije precejšnje in hrana je okusna. pač gostilna je za pohvalit, jedilni list pa ni nič posebnega.

Sem kar debelo pogledal, ko sem prebral. Sploh, ker je vas dokaj odročna. Nikoli nisem bil tam med sezono, enkrat pa smo bili celo sami. Je še en fensi folk uletel vmes, pa so se takoj obrnili, ko so videli, da gre za gostilno. Ugotovili so, da bi se bolje počutili pri sosedih čez cesto.

Tear_DR0P ::

ko sem prebral

saj si mel za kaj :) - ker sem sedaj še enkrat pogledal in ugotovil, da sem sploh nekaj pomešal :) v kortah sem bil enkrat prej, to nedeljo sem bil pa v izoli - ampak sem samo fotke pogledal in se odločil da je to sigurno isti plac

no torej moj zgornji post ne drži :/ si že spiram pepel iz las
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Zeberdee ::

Evo, sem se spomnil še ene zadeve. Pelji bejbo v petek zvečer najprej na Bled/Tabor na ribe. Tam so najboljše. Na avtocesto in piči miško na morje. :P

Hmmm, problem z hotelom - zasedeno :D

Kaj vse mi lahko predlagate?

Hvala

Tomi ::

Šotor? Drug termin? Znance na Primorskem?
metrodusa.blogspot.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tenerife - Soliden Hotel

Oddelek: Loža
113472 (2656) Orhideja66
»

Koper ,izola, malice

93774 (3441) yayo
»

S kolesom na morje

3918299 (14966) BrezCilja
»

Triple nateg? (Gostišče Štorman) (strani: 1 2 )

598616 (6373) Avenger

Več podobnih tem