Forum » Kaj kupiti » Novosti pri prenosnikih
Novosti pri prenosnikih
djmusica ::
Zanima me če se obetajo kakšne napovedi in novosti prenosnih računalnikov v prihodnjih mesecih (procesorji ,tehnologije,...)? Najbolj me zanimajo novosti pri HP-ju in Applu. Zanima me tudi če bo pri Applu kakšen novi MacBook.
Hvala!
Hvala!
El Nino ::
Kar se tiče novosti, bo pomoje najbolj čakanja vredna AMD-jeva platforma Puma. Info: http://www.badxp.com/55/amd-unveiled-pu...
Intel pripravlja t.i. Centrino 2, ki pa nekih revolucionarnih reči ne bo prinesel in bo verjetno sprememba le nova lepa nalepkica na prenosniku. Info: http://www.informationweek.com/news/har...
Nisem pa siguren, kdaj bi obe novi stvaritvi prišli na naš trg.
Moje mnenje.
LP
Intel pripravlja t.i. Centrino 2, ki pa nekih revolucionarnih reči ne bo prinesel in bo verjetno sprememba le nova lepa nalepkica na prenosniku. Info: http://www.informationweek.com/news/har...
Nisem pa siguren, kdaj bi obe novi stvaritvi prišli na naš trg.
Moje mnenje.
LP
mescaline9 ::
Naslovi za apple govorice
www.macrumors.com
www.9to5mac.com
www.appleinsider.com
www.tuaw.com
www.ilounge.com
www.engadget.com
www.gizmodo.com
Glede jabukov je trenutna situacija taka, da obstajajo indici, da Apple dela na Macbook touch-u, ki naj bi bil prvi (drugi?:) apple tablet. Pred kakšnim tednom so se pojavile tudi slike prenovljenega ohišja Macbook Pro-ja (ah...rumors:), za Macbooke pa se že dalj časa špekulira, da naj bi dobili alu ohišje. Dokaj smelo je napovedati, da bo septembrski refresh vseboval centrino2 (montevina) platformo in rahel dvig v frekvencah procesorjev. Najkasneje do sredine januarja (Macworld) pa bodo predstavljena tudi prenovljena ohišja MBP, mogoče tudi MB.
www.macrumors.com
www.9to5mac.com
www.appleinsider.com
www.tuaw.com
www.ilounge.com
www.engadget.com
www.gizmodo.com
Glede jabukov je trenutna situacija taka, da obstajajo indici, da Apple dela na Macbook touch-u, ki naj bi bil prvi (drugi?:) apple tablet. Pred kakšnim tednom so se pojavile tudi slike prenovljenega ohišja Macbook Pro-ja (ah...rumors:), za Macbooke pa se že dalj časa špekulira, da naj bi dobili alu ohišje. Dokaj smelo je napovedati, da bo septembrski refresh vseboval centrino2 (montevina) platformo in rahel dvig v frekvencah procesorjev. Najkasneje do sredine januarja (Macworld) pa bodo predstavljena tudi prenovljena ohišja MBP, mogoče tudi MB.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbira prenosnika: Asus vs Hp vs ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 9786 (9168) | ST-777 |
» | Applove novosti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 23151 (21679) | Key Quest |
» | Izkušnje z Applovimi prenosniki? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 11696 (7743) | zee |
» | Apple posodobil svojo linijo prenosnikov in zaslonov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 22450 (14872) | coma2black |
» | Appli popularnejši v luksuznem segmentu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 9369 (6980) | Matek |