Forum » Pomoč in nasveti » RAČUNALNIK SE TEŽKO UPALI
RAČUNALNIK SE TEŽKO UPALI
mmezgec2 ::
Živjo
Imam eno vprašanje pa bi prosu za pomoč. Ko želim računalnik upalit moram prvo 2x na napajalniku 1 in 0 sklopit in vklopit. Pri 5-6 poizkusu za vklop mi se upali pc.
Zanima me ker do zdaj ni bilo še teh problemu kaj je mogoče plošča kaj kriva.
Hvala za odgovor
lp
Imam eno vprašanje pa bi prosu za pomoč. Ko želim računalnik upalit moram prvo 2x na napajalniku 1 in 0 sklopit in vklopit. Pri 5-6 poizkusu za vklop mi se upali pc.
Zanima me ker do zdaj ni bilo še teh problemu kaj je mogoče plošča kaj kriva.
Hvala za odgovor
lp
- premaknil iz Mali oglasi: jvolk ()
madviper ::
A si ga probal z bencinom polit, pa prižgat z ognjem? Po moje bo se potem brez težav upalo
I'd like to do something crazy!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: madviper ()
Kibby ::
Kje se sploh najdejo taki specialci pa grejo odpirat temo med malimi oglasi... enim bi res najboljse blo vstran vzet racunalnik pa en star family computer v roke stisnit pa mir
pivo ::
1. tema je bla na začetku res med malimi oglasi ker sem hotel nanjo odgovoriti prej pa ni šlo
2. PSU (napajalnik) je zelo verjetno fuč, kupi novega.
3. prosim, potrudi se govoriti slovensko...saj ni tako težko ;)
2. PSU (napajalnik) je zelo verjetno fuč, kupi novega.
3. prosim, potrudi se govoriti slovensko...saj ni tako težko ;)
žiulenje ni potica...pa tut testu za štrudl ne
madviper ::
mmezgec2 mogoče bi ti lahko še bolj pomagal, če bi ti posredoval kak podatek več. Ne morem ti pomagat, če ne poveš ničesar. Drugače pa so ti že lepo povedli drugi, da ti je napajalnik šel. Menjaj in bo delalo, če nisi zram skuro še cele plate.
I'd like to do something crazy!
Valvoline ::
Prijatu je mel enako težavo z kompom. Poleti je kolk tolk se pržigal po zimi pa sploh ni hotu ker je bolj mrzlo. Pr njem je bila mamaplata krivec za težavo. zamenjal so mu plato ker je pc bil v garanciji in zdaj dela ko šus.Kolk se spomnim je bila neka nvidia6 čipset varijanta in se mu je pač nek IC ki regulira napajanje čipseta pokvaril.
mmezgec2 ::
hvala vsem za pomoč
najprej bom menjal napajalnik pa bom vidu, če bo delalo
sporočim
lp in hvala vsem
najprej bom menjal napajalnik pa bom vidu, če bo delalo
sporočim
lp in hvala vsem
mihajlo carr ::
pa sporoči če se bo upalo
GA-P35-DS3, E2180@3.2GHz, Sapphire 2600XT OC@750/800mhz, WD4000AAKS,
2Gb DDR2 800MHz@4-4-4-12, Xigmatek S1283@mx-2, HKC580W, Chieftec Giga GX-01B
2Gb DDR2 800MHz@4-4-4-12, Xigmatek S1283@mx-2, HKC580W, Chieftec Giga GX-01B
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Boljši FPS (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5979 (5137) | Sssaga |
» | NapajalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1228 (1108) | stock |
» | grafična kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23364 (22175) | LukaTCE |
» | Skromen nakup računalnika (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 6925 (4824) | simon5029 |
» | udar strele - vse uničeno? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10088 (7533) | gregor |