Forum » Pomoč in nasveti » Napajalnik
Napajalnik
JebatGa ::
Sinoči je v računalniku, ko sem ga ugasnil dvakrat počilo in sem ga hitro izklopil iz elektrike. Danes sem dal napajalnik ven in ga poskusil priključiti na elektriko in se ni ventilator nič zavrtel. Zanima me če je to normalno ali je napajalnik šel k hudiču? Če je napajalnik zanič, me zanima ali bi mogoče šla tudi matična in ostalo? Hvala za kakršnekoli odgovore.
Janac ::
to je zelo normalno, vkljucis ga lahko samo s pomocjo maticne plosce tako da stines gumb POWER ON ali pa da sklenes pine ce se bo zavrtel verjetno se dela. Ampak ti ne priporocam da dajes v komp ker je verjetno fuc. Kupi novega.
Freaxx ::
Se je men zgodilo že dvakrat. Vedno je šel ta velik kondenzator in edina rešitev je da ga zamenjaš, ali pa nesi na popravilo če je v garancji. Plata pa pomoje deluje-
bosmla ::
Ce ga hoces preiskusit nepriklopljenega na maticno moraš sklenit zeleno in črno žico v tavelikem konektorju...
Hvala za odgovore, očitno bom moral novega kupit. Ali je kako mogoče da je šla tudi matična? Trenutno res nočem dajat veliko denarja za kakršnakoli popravila.
Janac ::
povej konfig racunalnika da ti lahko svetujem najbolj optimizirani oz. primeren napajalnik in pa kolk $$$ das
seveda je mozno da je tudi maticna sla
seveda je mozno da je tudi maticna sla
No sem že kupil nov napajalnik, najcenejšega kar se je dalo, in sedaj vse dela normalno. Hvala vsem za pomoč.
6151 ::
No sem že kupil nov napajalnik, najcenejšega kar se je dalo, in sedaj vse dela normalno. Hvala vsem za pomoč.
Verjetno ne bo dolgo
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB
Blinder ::
Verjetno ne bo dolgo
Sploh ni rečeno.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri nakupu grafične (gamerji help!) :) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10613 (8639) | Kaj |
» | Nov disk, čuden zvokOddelek: Strojna oprema | 3153 (2388) | BorutK-73 |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 17857 (13980) | G_mAn |
» | PC ugasne/se resetiraOddelek: Pomoč in nasveti | 3152 (2880) | Hayabusa |
» | Lučka na monitorju utripaOddelek: Pomoč in nasveti | 2314 (1867) | Duhec |