» »

Napajalnik

Napajalnik

JebatGa ::

Sinoči je v računalniku, ko sem ga ugasnil dvakrat počilo in sem ga hitro izklopil iz elektrike. Danes sem dal napajalnik ven in ga poskusil priključiti na elektriko in se ni ventilator nič zavrtel. Zanima me če je to normalno ali je napajalnik šel k hudiču? Če je napajalnik zanič, me zanima ali bi mogoče šla tudi matična in ostalo? Hvala za kakršnekoli odgovore.

Janac ::

to je zelo normalno, vkljucis ga lahko samo s pomocjo maticne plosce tako da stines gumb POWER ON ali pa da sklenes pine ce se bo zavrtel verjetno se dela. Ampak ti ne priporocam da dajes v komp ker je verjetno fuc. Kupi novega.

Freaxx ::

Se je men zgodilo že dvakrat. Vedno je šel ta velik kondenzator in edina rešitev je da ga zamenjaš, ali pa nesi na popravilo če je v garancji. Plata pa pomoje deluje-

bosmla ::

Ce ga hoces preiskusit nepriklopljenega na maticno moraš sklenit zeleno in črno žico v tavelikem konektorju...

sn ze reko

Hvala za odgovore, očitno bom moral novega kupit. Ali je kako mogoče da je šla tudi matična? Trenutno res nočem dajat veliko denarja za kakršnakoli popravila.

povej konfig racunalnika da ti lahko svetujem najbolj optimizirani oz. primeren napajalnik in pa kolk $$$ das

seveda je mozno da je tudi maticna sla

No sem že kupil nov napajalnik, najcenejšega kar se je dalo, in sedaj vse dela normalno. Hvala vsem za pomoč.

6151 ::

JebatGa je izjavil:

No sem že kupil nov napajalnik, najcenejšega kar se je dalo, in sedaj vse dela normalno. Hvala vsem za pomoč.

Verjetno ne bo dolgo >:D
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB

Blinder ::

6151 je izjavil:

JebatGa je izjavil:

Sploh ni rečeno.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

6151 je izjavil:

JebatGa je izjavil:

Na žalost sem trenutno resnično omejen z finančnimi sredstvi, računalnik rabim in tako si nisem mogel privoščiti luksuza.

stock ::

Sam da dela ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pomoč pri nakupu grafične (gamerji help!) :) (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
9410613 (8639) Kaj
»

Nov disk, čuden zvok

Oddelek: Strojna oprema
263153 (2388) BorutK-73
»

Računalnik se ne prižge

Oddelek: Pomoč in nasveti
4317857 (13980) G_mAn
»

PC ugasne/se resetira