Forum » Zvok in slika » Priprava USB diska za DivX player
Priprava USB diska za DivX player
alessio2 ::
Zdravo!
Iskal sem temo, kjer bi bilo točno napisano kako pripravit USB disk, da ga bo DivX player zaznal, pa je nisem našel.
Tukaj bi lahko napisali vaše predloge/izkušnje z tem primerom.
Pred meseci mi je uspelo na Philipsovem DivX playerju zaznat 40 GB 2.5'' disk v zunanjem ohišju, brez napajanja.
Sedaj sem si želel povečat bazo filmov in noter vgradil 80GB vzetega iz prenosnika. Formatiral sem ga v FAT32 in mi ga ne potegne na Philipsu.
Nisem se kaj pretirano trudil z večimi tipi particij, zato tudi sprašujem kateri je pravilen način za formatirat USB disk, da bo le-ta deloval na DivX komponenti?
LP, Aleš
Iskal sem temo, kjer bi bilo točno napisano kako pripravit USB disk, da ga bo DivX player zaznal, pa je nisem našel.
Tukaj bi lahko napisali vaše predloge/izkušnje z tem primerom.
Pred meseci mi je uspelo na Philipsovem DivX playerju zaznat 40 GB 2.5'' disk v zunanjem ohišju, brez napajanja.
Sedaj sem si želel povečat bazo filmov in noter vgradil 80GB vzetega iz prenosnika. Formatiral sem ga v FAT32 in mi ga ne potegne na Philipsu.
Nisem se kaj pretirano trudil z večimi tipi particij, zato tudi sprašujem kateri je pravilen način za formatirat USB disk, da bo le-ta deloval na DivX komponenti?
LP, Aleš
Noben ne ve?
Se da še kako formatirat particijo večjo od 32GB na FAT32 v WinXP?
Jaz sem to naredil z PM8 in ni delovalo!
Se da še kako formatirat particijo večjo od 32GB na FAT32 v WinXP?
Jaz sem to naredil z PM8 in ni delovalo!
Uspel sem formatirat na FAT32 še z malim programom fat32format.exe pa ni pomagalo.
Tudi dodatno napajanje za ohišje z tem 80GB ne. Vedno napiše Disk ni podprt ?
Na PC ju ga zazna in deluje normalno...
Tudi dodatno napajanje za ohišje z tem 80GB ne. Vedno napiše Disk ni podprt ?
Na PC ju ga zazna in deluje normalno...
Torej dobra novica!
Z HP USB Disk format toolom mi končno disk prepozna.
Zgleda, da poleg formatiranja v FAT32, zraven še naredi mapo System Volume Information v kateri je najbrž napisano nekaj kar mu pomaga pri prepoznavi.
Upam, da bo tema pomagala še komu z isto težavo.
Link na program pa je tukaj
Z HP USB Disk format toolom mi končno disk prepozna.
Zgleda, da poleg formatiranja v FAT32, zraven še naredi mapo System Volume Information v kateri je najbrž napisano nekaj kar mu pomaga pri prepoznavi.
Upam, da bo tema pomagala še komu z isto težavo.
Link na program pa je tukaj
sicko21 ::
Torej ti si formatiral zunanji disk z HP USB Disk format toolom in zdaj ti dvd player prepozna zunanji trdi disk ?
- Kako velik trdi disk imaš ?
- Kateri tip philipsa imaš ?
- Kako velik trdi disk imaš ?
- Kateri tip philipsa imaš ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Format usb ključkaOddelek: Pomoč in nasveti | 4238 (2147) | Skylord |
» | Glasbeni stolp- USB ključOddelek: Pomoč in nasveti | 1290 (1179) | luk0322 |
» | Ne gre formatirat micro SDHC 32GB karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 3412 (3072) | ender |
» | Zunanji trdi diskOddelek: Strojna oprema | 2980 (2021) | dudl |
» | 80GB velika FAT 32 particijaOddelek: Strojna oprema | 1450 (1306) | Lith |