Forum » Pomoč in nasveti » Resetiranje računalnika
Resetiranje računalnika
Uporabnik2 ::
Lp!
Vsakič ko igram kako igrco,se mi komp kar resetira. Bral sem da je mozno presvoh napajalnik ali pregrevanje in take stvari,ampak to zame ne velja,pregreva se mi ne,napajalnik je pa 450W in mislim da je dovolj. Imam sicer Pentium Dual Core 6400,ATI Radeon X1950XTX,1GB RAM. Nekaj časa je blo vse v redu ko sem imel driverje za drugo grafo,potem sem dal pa org driverje,se mi je začelo pa to dogajati..spet. Ne vem v čem bi bil problem in upam da mi bo kdo povedal svoje izkušnje s tem. Formatirati se mi ga trenutno ne ljubi,niti nima smisla ker sem to že poizkusil ampak ni blo produktivno. Virus ni,ker redno pregledujem računanik,tako da ne vem kaj bi lahko bilo. Če ima gdo kakšen predloh bi ga bil zelo vesel.
Hvala
Vsakič ko igram kako igrco,se mi komp kar resetira. Bral sem da je mozno presvoh napajalnik ali pregrevanje in take stvari,ampak to zame ne velja,pregreva se mi ne,napajalnik je pa 450W in mislim da je dovolj. Imam sicer Pentium Dual Core 6400,ATI Radeon X1950XTX,1GB RAM. Nekaj časa je blo vse v redu ko sem imel driverje za drugo grafo,potem sem dal pa org driverje,se mi je začelo pa to dogajati..spet. Ne vem v čem bi bil problem in upam da mi bo kdo povedal svoje izkušnje s tem. Formatirati se mi ga trenutno ne ljubi,niti nima smisla ker sem to že poizkusil ampak ni blo produktivno. Virus ni,ker redno pregledujem računanik,tako da ne vem kaj bi lahko bilo. Če ima gdo kakšen predloh bi ga bil zelo vesel.
Hvala
LeXani ::
Največkrat se to dogaja zaradi pregrevanja procesorja ali grafične.
Drugače pa preglej mal ram s kakim programom, pa probi ga dat v kak drug slot.
Drugače pa preglej mal ram s kakim programom, pa probi ga dat v kak drug slot.
Čas prve prijave 04.11.2005
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ugašuje, event viewer pravi Kernel-Power 41 IDOddelek: Pomoč in nasveti | 3087 (2368) | luka46 |
» | Kaj za vraga???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1844 (1012) | xtrEeme |
» | računalnik se mi resetira med delomOddelek: Pomoč in nasveti | 2183 (1637) | gpetrov |
» | GeForce Inno 3d 6600 LE in čudne texture v igrah...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1989 (1352) | Mirč |
» | problem z radeon 9000Oddelek: Pomoč in nasveti | 1279 (917) | Klemenn |