» »

Novica o ohišju z dimnikom

Novica o ohišju z dimnikom

Yuk-0 ::

Hehe. Kakšno naključje :))). Tisto kištico si posedujem jaz in sem že mislil, da so moje slike :P . Drugač si pa lahk jo pogledate na
Slo-moD
V Piranu jo lahko pričakujete.
  • spremenil: Yuk-0 ()

JurijTurnsek ::

v novici piše, da maš dve lunki neuporabni je to res? ja pa če je ploh kak uporabna vredno zapiranja zgornjega venta al je vse skupi le šminkersko?
http://www.slatnaskejta.com

R0K ::

Uhh, tole pa dost fancy!

Upam, da ti bojo venti, ki jih boš dal še notr dobr izpadli.

Mislim, da si resen kandidat za stopničke :D

Yuk-0 ::

Heh. Ventov nisem dal not, ker jih je že tko zadost. Naredil pa sem luknjo na levi strani. Ohišje ni prav isto, kot je v novici. Link, kjer si lahko kištico ogledate, je naveden v zgornjem. Trenutno je v škatli napajalnik (300W), Athlon 1600@1900, trije venti, 256 memorija in zalmanov hladnilnik za plato. Nič druzga 8-)

DrSergioDJ ::

kje si ga pa kupu, pa kok si dal? K men ze mal najeda moje ohsije.. :D
...

IR Babun ::

Jest bi si ga tut nabavu, povej ke si ga dobu, pa za kolk
SCREW THE GOVERNMENT

Yuk-0 ::

Hmmm. Kišto mi je prinesel prijatelj iz Cebita iz Nemčije. Delajo pa jih Tajvanci. :D . Je pa to edina taka kišta v Sloveniji :P

migič ::

Res jde cool in full dobro zgleda! Jaz bit tud tako mel:(
............. in migali so do konca svojih dni!!!!!!
Migajte z mano, naj živi migič!

subz ::

Men je pa kicasto :P Chieftek se zmer rula :)

alesrosina ::

heh ... najbl cheap ohisje pol ga pa sam mal zmodificiras - to rula! :D

boogie ::

ne vem če je lih edina v slo...neki tazga sem vidu da prodajajo v megahitu v Kamniku.Kišta je bila ista al pa ZELOOO podobna.Tko da , če kdo hoče met naj navali...:D

Yuk-0 ::



Pa se malo slinite :)) 8-)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Yuk-0 ()

alien-w ::

Ohisje je res zelo podobno, samo ni enako... sicer pa ne vem, takole ohisje ni za na stopnicke, saj vanj ni bilo vlozenega skoraj 0 truda... (popravi, ce se motim), tko da sam bom dal visjo oceno tistemu, ki je sam zmodeliral ohišje.

piek ::

alien-w!

Hehe, na sedaj ste pa povedali svoje. Ocenjevali boste pac trud vlozen v kisto, ne pa izgleda le-te. Potemtakem sploh nima smisla hoditi v Piran. Kako boste pa vedeli, mogoce je pa clovek, ki je sam rezal pleh, pa mu se zmer ni najleps ratal>:D vseeno vlozil vec truda kot nekdo drug, ki mu je izdelek bolj uspel. Ali pa naslednji primer, kako boste ocenili trud, ki je bil potreben za nakup vgrajenih komponent - nimamo namrec vsi "bogatih atekov", ki sinckom kupijo kar se jim zazdi. Malce pritegnjeno se mi zdi vase ocenjevanje. Se vedno bi namrec bilo bolje, da ocenite koncni izgled kiste! - Pa naj si bo 75% izgleda predstavljalo serijsko ohisje (magar narejeno posebej za strano na daljnem japonskem). Drugacne "objektivnosti" si ne predstavljam.
Premislite!:D
Sayonara Sadam

LP

piek
--- Finish it off if you started it! ---

alien-w ::

piek: pocakaj, pocakaj, brzdaj konje... prav zato je v žiriji več ljudi, ker ima pač vsak svoj okus... pa nisem reku, da bomo ocenjevali po tem, kdo je koliko truda vložil (ali pač?), temveč bomo (vsaj jaz) glasovali za najlepšo kišto oziroma za najlepšo modifikacijo.
Ker industrijska kišta ni modifikacija, bi ji sam dal precej malo pik, v primerjavi z nekom, ki ima v ENAKI kišti še tri luknje, nekaj ledic, lepo urejene kable pa po možnosti še neonko...
Sicer pa ocenjevanje tudi samo izgleda ni objektivno, ker vsako ocenjevanje, pri katerm se moraš odločiti za "lepši" izdelek ali kaj potobnega močno temelji na tvojem doživljanju sveta in je zato ZELO ZELO ZELO subjektivno... malce pomisli, kaj si pravkar rekel.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Blackmesa HL2 ohišje

Oddelek: Novice / Modifikacije
433085 (3085) DSmidgy
»

Slo-Tech lan 2003 - Predstavitev ohisij, modifikacij

Oddelek: Slo-Tech
232211 (1611) Tic
»

Nove slike mojega ohišja

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
353675 (2727) alien-w
»

Malecky!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
804179 (3094) Golden eye
»

Slo-Tech Piran 2002 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Slo-Tech
1136760 (4494) DJroky

Več podobnih tem