Forum » Operacijski sistemi » suse linux 7.3 profesional
suse linux 7.3 profesional
karamba ::
Probleme imam ze pri sami instalaciji, ki je ne morem dokoncat. Masina je en pentium 200 mmx in prej sem imel ze gor mandrake-a in je vse delovalo v redu skupaj z w2k.
Sedaj pa sem tudi w2k instaliral in potem suse-je. In ko pri instalaciji susejev pridem tako dalec da mi rece finishing basic instalation potem se vsa zadeva ustavi. Racunalnik vec ne naredi nicesar ceprav je tukaj ze sformatirana particija in tudi pakete iz prvega cd-ja je ze nalozil moral pa bi se pakete iz drugega, ker imam default instalacijo. Miska se sicer da premikati, indikator poteka pa je se vedno na 0% in se nikam ne premakne. Probal sem ze restartat masino vendar se ne zbota ker se ni naredil lilo boota na disketo tako kot sem mu prej definiral. Sformatiral sem particijo in jo probal se enkrat nalozit pa se je zgodilo isto.
Kaj je narobe - ali je kriva masina ali kaj. Nimam vec idej.
Sedaj pa sem tudi w2k instaliral in potem suse-je. In ko pri instalaciji susejev pridem tako dalec da mi rece finishing basic instalation potem se vsa zadeva ustavi. Racunalnik vec ne naredi nicesar ceprav je tukaj ze sformatirana particija in tudi pakete iz prvega cd-ja je ze nalozil moral pa bi se pakete iz drugega, ker imam default instalacijo. Miska se sicer da premikati, indikator poteka pa je se vedno na 0% in se nikam ne premakne. Probal sem ze restartat masino vendar se ne zbota ker se ni naredil lilo boota na disketo tako kot sem mu prej definiral. Sformatiral sem particijo in jo probal se enkrat nalozit pa se je zgodilo isto.
Kaj je narobe - ali je kriva masina ali kaj. Nimam vec idej.
Mi mamos mnogos problemos.
CaqKa ::
mogoče kakšen hardvare.. sicer pa vem da se je ta napaka pri meni pojavila ob bad sectorjih na disku...kar pa pri tebi verjetno ni vzrok.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | inštalacija 2000??? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3758 (3185) | ToniT |
» | Ali se da tako namestit Windows?Oddelek: Operacijski sistemi | 1259 (1154) | Maxtor |
» | Nameščanje winsevOddelek: Programska oprema | 1123 (904) | ABX |
» | Linux RH7.1 newbie help!Oddelek: Programska oprema | 1727 (1428) | lordgreg |
» | Win2000 + LinuxOddelek: Pomoč in nasveti | 1377 (1252) | andrej |