» »

FID v "samogradnji"?

FID v "samogradnji"?

lojk ::

Kupil sem potopno črpalko, ki bi jo uporabljal za zalivanje vrta iz potoka. Sem v novejšem bloku, ki ima avtomatske varovalke in ozemljitev (valjanec), nima pa FID-a. Zato sem pomislil, da bi kupil FID in ohišje z vtičnico in vtikačem (KONRAD) in vanj vgradil FID ter priključil v navadno omrežno vtičnico, preko njega pa črpalko. A bi to delovalo pravilno?

Azrael ::

Da, FID bo deloval, če bo le pravilno priklopljen.

Ker bo namenjen za en sam porabnik, je mogoče smiselno uporabiti takega za kopalnice (manjši izklopni tok). Glede ohišij, malo se razglej še pri drugih ponudnikih, razlike v ceni znajo biti ogromne, čeprav jih v kvaleteti (skoraj) ni.
Nekoč je bil Slo-tech.

balocom ::

Sicer pa v conradu dobiš že sestavljen fid v vtičnici - ID izdelka: 620600, 620601, 620603 (če se pa komu zdi to reklama... ...naj pobriše).
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man

Azrael ::

Ni problema, če drugega ne, je to lahko izhodišče za iskanje najboljšega ponudnika.

Le, če kdo od uporabnikov nekaj ponuja ali prodaja na forumu, se ga napoti na male oglase. V primeru, ko gre očitno za ponudbo, ki zadeva samo ozek krog ali največkrat samo dva udeleženca neke razprave, pa se jih pozove na uporabo zasebnih sporočil, saj za take stvari ni treba vedeti vsem, ki pogledajo na forum. Takrat se tudi briše del, ki je nebistven za razpravo samo.
Nekoč je bil Slo-tech.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Azrael ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Inštalacije v hiši - mal nasvetov potrebujem (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
5425547 (5835) ramon
»

Elektriko mece ven, kaj preveriti

1712219 (10498) floyd1
»

Katere varovalke za hišo

4228123 (22962) mirator
»

Vse o agregatih (strani: 1 2 )