» »

ni zvoka pri dvdju

ni zvoka pri dvdju

dolenska ::

lp
zadnje čase me računalnik nekaj biksa. namreč če želim pogledat dvd preko dvd rw, mi zvok ne deluje. sem pregledal nastavitve pa nisem nič našel . nisem še reinštaliral real playerja pa windows media playerja. slika deluje normalno. če zaženem mp3 ali film dvix preko dvdrw mi zvok deluje normalno. imam dvdrw nec 4550 (se men zdi da je ta model)

blackbfm ::

Mogoče kakšna neumna zaščita. Čeprav za tak primer še nisem slišu. Inštaliraj AnyDVD pa povej če film potem deluje u redu.

sem naložil en levi program in zadeva deluje. zanimivo v windows media playerju in real playerju ne dela, čeprav je še pred nekj tedni delovalo. bom vrgu dol še any dvd

StratOS ::

Hja, se zgodi pri katerih burn programih, da dejansko dajo napačno informacijo o audiu (zapis) in se zaradi tega ne predvaja pri določenih programih ali pa DVD predvajalnikih. Je govora o originalu, lastni ustvarjalnosi ali kaj podobnega ?
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."

govora je o original dokumentarcih ki so dodani raznim časopisom. namreč še pred dvema tednoma mi je wmp normalno delal, kar naenkrat pa ni več predvajal zvoka v dokumentarcih. no sem prešaltal na real player ker ga imam inštaliranga. pa je deloval zvok pol ure in tudi tam crknil. ker sem si pa po 14dnevih nabral nekaj dokumentarcev bi jih pa rad pogledal. no sedaj mi laufa z nekim playerjem...nimam pojma kako se mu reče. stric gogle mi je dal tega kot prvega in sem dol vrgel pa dela.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri je najboljši media player? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5815782 (8107) Map
»

Zatikanje pri predvajanju HD vsebin na računalniku

Oddelek: Zvok in slika
101752 (1576) zavajon
»

Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
12412704 (10559) Jst
»

DVD filmi- glas ljudi nenavadno tih