Forum » Pomoč in nasveti » Plexi steklo za PC
Plexi steklo za PC
Alex2325 ::
Prosu bi vas če mi lahko poveste kje bi lahko kupu pleksi steklo za Pc
Za odgovore se vam Zahvaljujem
Za odgovore se vam Zahvaljujem
Zimavc ::
Lahko kupiš, že stranico, v kateri je vgrajeno plexi steklo. Poglej v Obji, vem da so ga en čas imeli pod "hobby glasses".
LeXani ::
Poglej mal v cool pc.
Drugače pa pleksi lohk dobiš tut pr kašnem mojstru, ki se ukvarja z zasteklevanjem, pa tut bl poceni ti ga bo prodal.
Drugače pa pleksi lohk dobiš tut pr kašnem mojstru, ki se ukvarja z zasteklevanjem, pa tut bl poceni ti ga bo prodal.
Čas prve prijave 04.11.2005
PacificBlue ::
Jaz sem pleksi steklo za moj mlinček dobil pri steklarju..zdaj verjetno bi bilo fajn da še pogledaš pri kakšnem drugem mojstru. Cena je pa še v času tolarjev bila za 40x 40 cm pleksi stekla 2000 sit.
I’m out.
:3
:3
gasperxp ::
hej
pri nas prodajamo plexi. in ti ga lahko narežem na določene mere. katero debelino rabis? barvo... karkoli
kontaktiraj me preko pm.
lp
pri nas prodajamo plexi. in ti ga lahko narežem na določene mere. katero debelino rabis? barvo... karkoli
kontaktiraj me preko pm.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Club3D HD radeon 6870 in pregrevanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1220 (975) | BorutK-73 |
» | naredil si bom carbon fibre ohišje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 22223 (16278) | DimmniBurek |
» | Cena plexi-jaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 7043 (6454) | CaqKa |
» | Par vprasanj glede modifikacije ohisja.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1393 (1254) | IR Babun |
» | Plexi stranicaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1567 (1104) | Smorny |