Forum » Konzole » Vse o Xbox 360
Vse o Xbox 360
Berserker ::
Ej jaz sem nekje med med sam ker imam nešteto errorjev na kompu se mi sploh ne da več zajebavat z tem da mi igre ne grejo al pa da mi na solidnem kompu štekajo igre z 2005. Tako navečičan raje sedem za xbox ker pač pri njem se nebom obremenjeval z zmrzovanjem. Pač pc se ima nekaj iger ki so mo vseč, pa zaradi uporabe modov. zato bi pa rad videl nekakšen pc+xbox360 konzolo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Berserker ()
CartoonHero ::
Tud jaz sem se odločil za X360, ker se mi ne da več nadgrajavti računalnika na 6-12 mesecev, ker je neracionalno in še vedno se zgodi, da ti kej nagaja. Xbox pa dela in dela ... dokler se "ring of death" ne prikaže
laught ::
Tudi novi xboxi se kvarijo bolj kot ps3,in mene je xbox met strah cel dan met pržganega, da nebi ki crkno.to je bed ja.
CartoonHero ::
PS3 ima kvarljivost nekje okoli 1%, Xbox 360 pa 2-3%(novi). Sam me pa moti glasnost Xbox-a, ko igraš igre s CD-ja
T_F_7 ::
ne vem kako vam rata slišat glasnost xboxa??? kaj igrate brez zvoka???
Pri spremembi podpisa lahko traja nekaj časa, da le-ta postane vidna.
Meni se je prej hudo slišalo neko hreščanje,zaj pa mi ne ruži več tak, ko si igre gor posnamem,pa še vseeno čujem kaj med igranjem.
Mlchk ::
Se še da dobit Xbox 360 Premium v Mullerju za 200 EUR? Slišal sem da ne, je sedaj cena 240 EUR? Imam prav? Trenutno sem v stanovanju, kjer ni telefona, drugače bi poklical v štacuno.
Če kupim zadevo v Mullerju, verjetno dobim že verzijo z LiteOn pogonom? Ali so v igri tudi še tisti, ki so izdelani pred majem 2008? cool.gif
Najcenejša izbira torej - Muller?
Če kupim zadevo v Mullerju, verjetno dobim že verzijo z LiteOn pogonom? Ali so v igri tudi še tisti, ki so izdelani pred majem 2008? cool.gif
Najcenejša izbira torej - Muller?
simnov ::
Ta , ki mi je crknu je imel adapter nekaj čez 200w.Zdaj pa imam Xbox kateri ima adapter z 175w in me zanima ali ta tudi crkuje.
tej po 200€ so bli decembra, zdej pa ne vem, sem pa ceu mesec klicaru v Müller BTC (ta najbolj resen od tehg v lj), pa tudi v druge müllerje in pol mi je en dan rekla prodajalka da so meli 3komade za 200€ in da so šli vsi, tako sem bil prepozen. Nato sem pa klical v BTC v Kopru in so meli ravno enega. Tako da sem ga po enomesečni kalvariji rezervirau in dobu. Kolikor so mi rekli prodajalci je odvisno od tega kaj jim nemci pošljejo, tako da je možno da jih še imajo po 200€, najboljše da se pozanimaš. Če si iz lj lahko tudi kličeš v müller v kranj.
Zdej drugega kot liteone ne dobiš, kar pa ni več ovira...
Zdej drugega kot liteone ne dobiš, kar pa ni več ovira...
damirez ::
@TF7
Mislim, da se še dajo dobit v muellerju po 199€.
Kar se pa tiče glasnosti, kot xbox360 fanboy morm priznat, da so ventilatorji še vedno too much preglasni in ne nimam zvoka izklopljena in xboxa imam 4m stran igram igre na glas tam niti ni tolko moteče. Ampak za filme gledat je pa too much glasen.
Mislim, da se še dajo dobit v muellerju po 199€.
Kar se pa tiče glasnosti, kot xbox360 fanboy morm priznat, da so ventilatorji še vedno too much preglasni in ne nimam zvoka izklopljena in xboxa imam 4m stran igram igre na glas tam niti ni tolko moteče. Ampak za filme gledat je pa too much glasen.
@damirez
moj pa ni tako glasen. sliši se ga le ko ga zaženem, pol pa ko igram ali gledam filme se ne sliši nič, včasih igram tudi ko ostali spijo, tako da mam bolj na tiho, pa ga tudi ne slišim. mam pa starega mesec pa pol.
moj pa ni tako glasen. sliši se ga le ko ga zaženem, pol pa ko igram ali gledam filme se ne sliši nič, včasih igram tudi ko ostali spijo, tako da mam bolj na tiho, pa ga tudi ne slišim. mam pa starega mesec pa pol.
Berserker ::
Lahko bi še to dodal: , ne pozabite na 3:31.
Ej za rrod bi še rekel za dve leti nazaj samo zdaj ko so nove verzije je preej manj tega.
Tam je en pohvalil ps3 network ker je pač zastojn ampak dosti manj pošlihtan ko LIVE, xbox360 naj bi res pokazal vso moč pri gears of war 2 ampak EPIC pravi da bo tretji del na 360 še boljši še bolj detailirani kot dvojka(nagrada za najboljšo grafiko v 2008), da so igre na 5 dvdjah pa je tudi neumnost, do zdaj bi naj imel sam lost odyssey dva dvoslojca drugače pa so vse igre na enem.
Ej za rrod bi še rekel za dve leti nazaj samo zdaj ko so nove verzije je preej manj tega.
Tam je en pohvalil ps3 network ker je pač zastojn ampak dosti manj pošlihtan ko LIVE, xbox360 naj bi res pokazal vso moč pri gears of war 2 ampak EPIC pravi da bo tretji del na 360 še boljši še bolj detailirani kot dvojka(nagrada za najboljšo grafiko v 2008), da so igre na 5 dvdjah pa je tudi neumnost, do zdaj bi naj imel sam lost odyssey dva dvoslojca drugače pa so vse igre na enem.
Tihi Mi53k ::
Mene pa zanima, v čem se razlikujeta Live in PSN? V čem je LIVE boljši? Še nikol nisem vidu v živo LIVEa :)
Baje lahko pri live vlečeš xbox igre po določenem število M$ točk.
ehh???
Kaj mi lahko kdo pove kak naj snemam video na x360,npr gameplay?kaj morem z računalnikom povezat al kak?
lowac ::
Sej ne morem verjet keri hudi spili zj prihajajo vn!! f.e.a.r 2, shellshock, burnout paradise ultimate box,.............
To se mi bo ta vikend konzola užgala!
Sej ne morem verjet keri hudi spili zj prihajajo vn!! f.e.a.r 2,street fighter 4, burnout paradise ultimate box,.............
fix glede na to omenjaš "hude igre"
coma2black ::
A kdo ve kako je zdaj glede garancije na konzole kupljene v tujini?...a odkar imamo uradnega uvoznika in tako uradni servis, servisirajo tudi konzole kupljene v tujini? sploh za xbox velja mednarodna garancija?
--=- [ Dex ] -=--
mislim da ti v müllerju kr drugega dajo.
? mislim da se nisva dobro razumela ... kupil bi konzolo v tujini in me zanima če jo je možno servisirat v sloveniji
--=- [ Dex ] -=--
c3p0 ::
Tukaj uradno Xboxa iz strani M$ sploh ni, kaj šele servisa. Razen razni podvigi na lastno pest.
ja a ni ASBIS pred kratkim postal uradni uvoznik (če je tako pol morajo nuditi tudi uradni servis)...no pol pa mi povejte ali ima xbox sploh mednarodno garancijo, tega nikjer ne zasledim (če je tako, pol se ga da verjetno servisirat v aut ali ita)
--=- [ Dex ] -=--
matija14 ::
Evo to bi js potem lahko unovčil...16.9.2006 izdelan XBOX 360, kupljen men se zdi istega leta novembra v Trstu, imam še račun..bi se pol dalo pri nas v kak ComShop nest in podobno?
jaja glih v comshopu ti ga bojo dali na popravilo, še prdnit se jim ne da.
hehhehe, comshop je itak samo prodajalec, se pa strinjam s tabo t_f_7 ... povsod ko zdaj nekaj berem se govori o global warranty...mah bom kar na asbis en mejl poslal in javim
--=- [ Dex ] -=--
ja edina varjanta da ti popravijo konzolo kupljeno v tujini je asbis, drugje ti že ne bojo, če nisi kupil pri njih.
comshop pa ti ne bo tudi, če si pri njih kupu.
comshop pa ti ne bo tudi, če si pri njih kupu.
lowac ::
Sej ne morem verjet keri hudi spili zj prihajajo vn!! f.e.a.r 2,street fighter 4, burnout paradise ultimate box,.............
fix glede na to omenjaš "hude igre"
Ah lepo te prosim.. Igre na način kot so street figher sem igral pred desetimi leti in niti slučajno jih nebom več,ker mi preprosto te otročje pretepačine ne potegnejo :) Tako da si je sploh nebom prenesel. Zato je tudi nisem omenil.
Ja itak če igraš sam s seboj,da je glupo,to so tak najboljše pretepačine in nevem zakaj bi bil sf otročji??vseeno je neštetokrat boljši od shellshocka.
a je kdo biu kej v kratkem v müllerju? kakšna je zdaj cena za premium?
Kje se vpišejo m$ pointsi?pa ki vidiš pol kolk jih maš?ker nočem zajebat kode.kot se mi je enkrat naredlo z 48h golda,ko sem vpisal kodo pa ni blo nič,pol ko se probal drugič vpisat, pa je pisalo, da je koda že uporabljena, ampak sem mel še vseeno silver.
ok pogruntal,zaj mam pa še sam eno vprašanje:)glede gta 4 dodatka,kaj boš rabo orginalni gta zraven, da boš lahk poganjal dodatek?
gapicek ::
živjo, sem nov na forumu in se zanimam za nakup Xbox-a 360 Premium..
Malo sem prebrskal tale forum ter izvedel nekaj novih stvari.
Zanima me kaj se bolj splača kupt, originaln Xbox 360 Premium pač da ni odklenjen a je bolš kupt odklenjenga?
na bolhi sem zasledil par oglasov ki prodajajo odklenjenga pa me zanima kaj je razlika med:
Xbox 360 Premium Lition 3leta garancije cena 239eur!
Xbox 360 Premium Samsung pogon odklenjene, bere vse, cena:330eur??
Zanima me tudi, če kupiš odklenjenega ali je varno igrati prek Xbox Live?
Ter, če se ti odklenjen pokvari ali tista garancija sploh velja v primeru popravila, saj sem na nekje zasledil, da preden se lotijo popravila preverijo če je Xbox odklenjen in če je, se potem garancija avtomatsko izniči?
In še zadnje vprašanje, ali res ni možno kupiti konzolo preko spleta v Veliki Britaniji?
Računam na vašo pomoč!
Malo sem prebrskal tale forum ter izvedel nekaj novih stvari.
Zanima me kaj se bolj splača kupt, originaln Xbox 360 Premium pač da ni odklenjen a je bolš kupt odklenjenga?
na bolhi sem zasledil par oglasov ki prodajajo odklenjenga pa me zanima kaj je razlika med:
Xbox 360 Premium Lition 3leta garancije cena 239eur!
Xbox 360 Premium Samsung pogon odklenjene, bere vse, cena:330eur??
Zanima me tudi, če kupiš odklenjenega ali je varno igrati prek Xbox Live?
Ter, če se ti odklenjen pokvari ali tista garancija sploh velja v primeru popravila, saj sem na nekje zasledil, da preden se lotijo popravila preverijo če je Xbox odklenjen in če je, se potem garancija avtomatsko izniči?
In še zadnje vprašanje, ali res ni možno kupiti konzolo preko spleta v Veliki Britaniji?
Računam na vašo pomoč!
destroyer2k ::
gapicek
Neodklenjen ima 3 lete garancije, odklenjen pa nima garancije. Glede xbox live igrati ni varno, ker tudi če je flashan z zadnjim gonilnikom boš banan letos, ko bo nov update prišel na xbox.
In glede velike britanije nakup je v večini res, ker večino (ne vse ampak večino) imajo max. 1kg na poštnino. Če je več kot 1kg ne pošiljajo v tujino.
Neodklenjen ima 3 lete garancije, odklenjen pa nima garancije. Glede xbox live igrati ni varno, ker tudi če je flashan z zadnjim gonilnikom boš banan letos, ko bo nov update prišel na xbox.
In glede velike britanije nakup je v večini res, ker večino (ne vse ampak večino) imajo max. 1kg na poštnino. Če je več kot 1kg ne pošiljajo v tujino.
gapicek
Aha, hvala za obrazložitev, veš kaj me še zanima pač glede tega Zlatega računa za Xbox Live, to je treba potem posebej kupit a lahko tudi brez tega zlatega računa igraš z drugimi igralci?
Nemorš če nimaš golda,maš pa prvi mesec zastojn in lahko igraš z drugimi.
ok hvala za info
Am še eno vprašanje :D a tale igralni brezžični plošček tehta več k 1kg? a to bi pa lohk poslal a je pretežk?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Konzole | 207356 (84529) | radovednik |
» | [Xbox 360] Nasveti za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 10713 (8077) | GLAVNI |
» | XboX 360 Premium ali XboxX 360 Elite? (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8393 (6873) | Dr_Andy |
» | Xbox 360 premium nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 7867 (5569) | brecoboy |
» | Nakup Xboxa 360Oddelek: Konzole | 3086 (2061) | fosil |