Forum » Konzole » Vse o Xbox 360
Vse o Xbox 360
Berserker ::
Ja mogoče imaš premalo prostora na disku ali pa se nisi med igranjem loginal oz. vpisal.
Ne ne da se imet iskalnika , ker x360 nima te zmožnosti uporabljaj ga vključno sam za igranje preko LIVE, vlečenje petchov, dodatkov, slik in še mariskaj. Mogoče bo kaj M$ v prihodnosti kaj naredo na tem.
Za internetni iskalnik na konzolah si nabavi ps3 ki to ima vendar je ps3 network precej slabše pošlihtan(nevem točno v čem), bolj če za iskalnik uporabiš kar pc.
Za internetni iskalnik na konzolah si nabavi ps3 ki to ima vendar je ps3 network precej slabše pošlihtan(nevem točno v čem), bolj če za iskalnik uporabiš kar pc.
simnov ::
Meni zmrzne po petih minutah , ko ga prižgem , če dam na gumb on/off se pokažejo rdeče lučke , ke ga izključim iz vtikača potem spet deluje 5 minut in zmrzne. Ali bi lahko bil zanič adapter ali je zanič konzola.
To je verjetno konzola kriva.pregreje se prehitro.
Saj sem vstavil 140mm ventilator in res močno hladi piha še iz usb pogona spredaj skratka konzola je dovolj ohlajena.
laught ::
Ja no očitno se tista pasta takoj strdi,al neke takšnega,drugač pa kot sn že reko, da ti bo zaj skos crkavala.jas sem mel prvo tut 3 rdeče lučke,pol mi ga je en kolega popravo,pol je delalo 2 tedna vredu, pol pa mi je čist crkno(1 rdeča lučka)pol sem rajši šel po novega, itak ga dobiš za mali dnar.
Ja to je pregrevanje.4 pa so da je nekaj narobe prlopleno,tak da če bi mel 4 tak nebi blo nič,sam kable bi mogo prav prklopit
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: laught ()
Mavrik ::
Štiri rdeče lučke pomenijo "nimaš priklopljenega A/V kabla", tak da logično da jih ne dobivaš.
The truth is rarely pure and never simple.
c3p0 ::
Ko že imaš enkrat RROD, ti hlajenje več nič ne koristi, ker so nastali hladni spoji med GPUjem in matično ploščo.
Močno pregrevanje na pravi način (brez brisače!), nato pa boljše hlajenje (AS5 pasta, x-clamp zamenjava...) to lahko bolj ali manj trajno odpravi.
Močno pregrevanje na pravi način (brez brisače!), nato pa boljše hlajenje (AS5 pasta, x-clamp zamenjava...) to lahko bolj ali manj trajno odpravi.
In če si jaz kupim novi Xbox , ki naj bi bil grajen na manjšem nm in malo boljšem hladilnem sistemu a se ta tudi pregreva.
destroyer2k ::
x800xt
Falcon verzija deluje zelo dobro. Imam sam to verzijo in nimam nobenih težav z tem xbox-om.
Falcon verzija deluje zelo dobro. Imam sam to verzijo in nimam nobenih težav z tem xbox-om.
XsenO ::
Trenutno prihaja/ je že prišla izvedenka Jasper, ki je še manjša in tudi napajalnik teče pri nižji voltaži.
1 + 1 = 1
Ve kdo mogoče kak na tem novem upadetu al kaj je(ko lahk igre gor inštaliraš)kak lahk pogledaš kolk achivementov maš?
T_F_7 ::
opazil sem, da je
xbox 360 messenger kit - text input devicerelativno poceni. Torej ima iste funkcionalnosti kot navaden gamepad + tipkovnico, povrhu pa še wireless?
Pri spremembi podpisa lahko traja nekaj časa, da le-ta postane vidna.
Zdaj enkrat pride ven igra halo wars(razvijalci so isti kot pri age of empires), za takšno igro bi bilo dobro imet tipkovnico in miš ker je igra strategija, a se sploh da dobit to dvoje(tipkovnica + miš)?
shark_nm ::
Nekaj bi lahko razvili v smislu miške ja... na xboxih bi bile stratigejo več kot dobrodošle.
modriadsl ::
opazil sem, da jexbox 360 messenger kit - text input devicerelativno poceni. Torej ima iste funkcionalnosti kot navaden gamepad + tipkovnico, povrhu pa še wireless?
jas si to predstavljam da dobiš samo tipkovnico ki jo namestiš na gamepad ???
http://www.xbox.com/en-GB/hardware/x/xb... (poglej filmčk)
Ne jaz bi raje videl samostojno wirelese tipkovnico in miško. Kaj veš xbox se vedno bolj dopolnuje marsikaj se lahk nardijo, navsezadnje je pa ta platforma najbolj blizu pc-ju mogoče bo kaj iz tega.
DeniisD ::
Pa na bolhi tud poglej, tam sem mensezdi zasledil tam to "cudo".. Za ceno pa nisem preprican, mogoce dobis kaj ceneje..
jaja to čudo je res vsestransko, samo kaj ki stane res 70-80€, za ta dnar pa dobiš npr. 2 gamepada, samo če ga kupiš, si pa glavni car na online streljačinah. pa wired gamepad moreš met za zalaufat čudo.
Joj vem da je glupo vprašanje in vem da sem že prebral na tem forumu samo nikakor več ne najdem, kje se da najceneje kupiti kodo za live dostop???
rokomet ::
Najceneje se da dobit na www.gameplay.co.uk 12 mesečna košta 40 fundou kar je 45 €
Drgač maš pa v angliji xbox 360 arcade + fifa 09 ali Mirror Edge za piclih 129 funds kar je 135€....
Tko če kdaj greste v anglijo lahko nabavte :)
http://shop.gameplay.co.uk/webstore/con...
Drgač maš pa v angliji xbox 360 arcade + fifa 09 ali Mirror Edge za piclih 129 funds kar je 135€....
matija14 ::
Joj, spet RROD+zmrzovanje v igrah, čeprav je bil X-clamp že narejen!
Kaj še narediti, poleg tega da za 50€ prodam vse razen diska?
ej to isti stvar je delalo mojmu kolegi in sicer zaradi zamenjave cdrom pogona daj (prdevidevam da si menjal pogon) daj nazaj svoj originalen pogon oz probaj si igro posneti na disk in igrati z diska
Najceneje se da dobit na www.gameplay.co.uk 12 mesečna košta 40 fundou kar je 45 €
a ni evor več vreden od funta ???
http://www.nlb.si/tecajna-lista-za-preb...
pa v mislih sem imel eno stran ko ti pošlje kodo na mail naslov
damirez ::
Ja na tej strani piše, da je funt več vreden od eura, tako da nevem kako si ti prišel, do takega zaključka.
coma2black ::
a je kdo ode vas mejbi kaj kontaktiral ta gameplay uk, če pošiljajo tudi v slo in koliko bi bla poštnina?
--=- [ Dex ] -=--
a je kdo ode vas mejbi kaj kontaktiral ta gameplay uk, če pošiljajo tudi v slo in koliko bi bla poštnina?
Gameplay čist normalno pošilja v Slovenijo, načeloma pošiljka potuje tam 3 dni, poštnina pa je okoli 5 funtov.
Ej sej priklopiš ps2 ali sixaxis preko usb pa lahko igraš komot.
WTF?!
@modriadsl in rokomet
ni ta stran najcenejša, v tej temi preglejta nekaj strani nazaj so 2 linka 2 strani, ki sta cenejši, pa še v evrih je zadeva.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: T_F_7 ()
Ej sej priklopiš ps2 ali sixaxis preko usb pa lahko igraš komot.
WTF?!
@modriadsl in rokomet
ni ta stran najcenejša, v tej temi preglejta nekaj strani nazaj so 2 linka 2 strani, ki sta cenejši, pa še v evrih je zadeva.
Pa to sem iskal hvala :)
coma2black ::
@Mavrik A za poštnina za konzolo je 5 funtov?to se pol splača (garancija je tak mednarodna ne?)
--=- [ Dex ] -=--
@Mavrik A za poštnina za konzolo je 5 funtov?to se pol splača (garancija je tak mednarodna ne?)
Večjih paketov (nad 1kg se mi zdi) Gameplay iz UK ne pošilja. Tako da konzole ti ne bodo hoteli poslati, kakih CE verzij iger tud ne. Navadne igre se pa da kar dobiti.
Ej mavrik a igre so od gameplayaUK kaj prej kot pri nas na zalogi ? Sprašujem za xbox366,ps3 in pc igre.
Tisti post da mogoče lahk čez tisto napravo priklopiš miško in tipkovnico in ps3 gameapdi je to sploh mogoče je kdo probal ?
Sicer pa T_F_7 se mi zdi da si se ti bunil nad smernimi tipkami na xbox wirelese controler probaj z to zadevco priključit ps2 dualshock pa neboš imel prblemov pri PES.
Tisti post da mogoče lahk čez tisto napravo priklopiš miško in tipkovnico in ps3 gameapdi je to sploh mogoče je kdo probal ?
Sicer pa T_F_7 se mi zdi da si se ti bunil nad smernimi tipkami na xbox wirelese controler probaj z to zadevco priključit ps2 dualshock pa neboš imel prblemov pri PES.
jaja js sm se pizdu ko car glede smernih šele zdej mi je kapnilo kaj si hotel reči...
sej če bi za zadevica stala do kakih 20€, torej manj kot gamepad, bi človek še kupu. Npr. konverter za dualshocke v pc stane manj ko 6€, samo ni to ista stvar.
sej če bi za zadevica stala do kakih 20€, torej manj kot gamepad, bi človek še kupu. Npr. konverter za dualshocke v pc stane manj ko 6€, samo ni to ista stvar.
matija14 ::
ej to isti stvar je delalo mojmu kolegi in sicer zaradi zamenjave cdrom pogona daj (prdevidevam da si menjal pogon) daj nazaj svoj originalen pogon oz probaj si igro posneti na disk in igrati z diska
Ne, že 1 leto odkar imam XBOX360 imam isti pogon, tako da to ne more biti krivo. Se je pa vse skupaj začelo decembra enkrat...prej je delalo super vse!
Če tisti pretvornik al kak se tsti napravi reče za priklop tipkovnice in miške resnično dela na xbox pa nebo problema pri strategijam halo wars ,lotr bfme2 in prihajajoči simulaciji armed assault 2 in ofp2.
Kr včasih zna met gamepad kr eno hibo glede pomanjkanja gumbov za igranje.
Kr včasih zna met gamepad kr eno hibo glede pomanjkanja gumbov za igranje.
Ja pa kaj se jočete. če mate rajš miške pa tipkovnice pa pc špilajte.na konzoli je pač gamepad.
Ja pa kaj se jočete. če mate rajš miške pa tipkovnice pa pc špilajte.na konzoli je pač gamepad.
ja kaj pa tebe moti, če folk igra raje streljačine z miško kot z gamepadom? a se bojiš, da boš potem nasrkau ko boš igrau online?
meni osebno je gamepad super, ker ne nabijam streljačin. izjema je CoD1, zato pa mam komp, pa server postavim pa igramo.
lowac ::
Js pa na x360 večinoma nabijam streljačine, seveda pa tudi dirkalne igre...
Ker nisem pri svojih compih nikol vidu take igralnosti, grafike (LCD 32" full hd 1080p) ter efektov.
Je pa tudi res da mi je bilo škoda denarja za neke nadpovprečne grafične itd.
Ker nisem pri svojih compih nikol vidu take igralnosti, grafike (LCD 32" full hd 1080p) ter efektov.
Je pa tudi res da mi je bilo škoda denarja za neke nadpovprečne grafične itd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Konzole | 207357 (84530) | radovednik |
» | [Xbox 360] Nasveti za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 10713 (8077) | GLAVNI |
» | XboX 360 Premium ali XboxX 360 Elite? (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8393 (6873) | Dr_Andy |
» | Xbox 360 premium nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 7867 (5569) | brecoboy |
» | Nakup Xboxa 360Oddelek: Konzole | 3086 (2061) | fosil |