Forum » Konzole » Vse o Xbox 360
Vse o Xbox 360

modriadsl ::
Jas sem pa včeraj nabavil Lips za xbox pa me zanima če kdo ve kako se dodajo pesmi zanj oz če to sploh gre ker bi bilo bol pestro prepevati slovenske oz hrvaške melodije :)

dinozaver7 ::
Jest mam tud eno vprašanje, glede predvajanja xvidov na xboxu. Skupaj z podnapisi sem .avi file lepo dal na usb, priklopil v xbox (mimogrede, imam elite) in mi je zaznalo ter lahko sem pognal film, vendar podnapisov nikjer. Kako naj xbox pripravim do tega da mi bo zaznal podnapise? Je mogoče kaka fora, kak program da podnapise kar direkt "vgradim" v film?
:P

Mavrik ::
Podnapisov Xbox ne zna prikazovati, zato jih boš moral vgraditi noter v film statično. Pogooglaj za vodiče za to.
The truth is rarely pure and never simple.

lowac ::
dinozaver7 tudi jaz sem klel ko mi to ni uspelo.. (sem mislil, da sedaj ko bom zafilal mojo 256MB kartico z 128MB updajtom bo pa šlo vse normalno).. ja my ass :)
Btw. to kar si vprasal sem jaz enkrat meu za poročilo na faksu... podnapise "vžgat" v film (.avi)...
To lahko narediš z VirtualDub in VobSub programoma... Sam postopek neki casa traja, recimo 10-15min odvisno od rač. ...
VODIČ: http://shailendra88.blogspot.com/2007/1...
Oz. sorry sem sedaj jaz probal tudi sam in bi verjetno trajalo dobro uro :D
Kar je pa preveč :>
Btw. to kar si vprasal sem jaz enkrat meu za poročilo na faksu... podnapise "vžgat" v film (.avi)...
To lahko narediš z VirtualDub in VobSub programoma... Sam postopek neki casa traja, recimo 10-15min odvisno od rač. ...
VODIČ: http://shailendra88.blogspot.com/2007/1...
Oz. sorry sem sedaj jaz probal tudi sam in bi verjetno trajalo dobro uro :D
Kar je pa preveč :>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lowac ()

coma2black ::
Še eno vprašanje iz mpje strani....sem brskal pa nikjer ne najdem, a pri premium izvedbi (60gb) dobiš zraven scart kabel?
hvala!
hvala!
--=- [ Dex ] -=--

Hvala! me veseli, da ne rabim dat še dodatnh 20€ 
Btw: kje je tenutno najbolj ugodna cena v slo?

Btw: kje je tenutno najbolj ugodna cena v slo?
--=- [ Dex ] -=--

LuGi ::
Ni glih bitno kje ga kupis cene so 180 240 in 300..mogoče se da dobiti kje +/- 5 EUR več pa tudi ne.

T_F_7 ::
@coma2black:
najbolj se ti splača v Müllerju kupiti, ker ponujajo najboljše pogoje glede garancije in zamenjave pokvarjene konzole.
Če pa imaš povrhu srečo kot js (ki sem zato čakal cel mesec), pa je možno dobit Premiuma za 199€ namesto za 239€ (zraven sem prav tako dobil igri Kung Fu Panda in Lego Indiana Jones).
Baje da jih sedaj v Müllerju v BTCju začasno ne bodo imeli, bo pa verjetno spet januarja, tam se da dobiti tistega za 199€, js sem ga sicer kupil v Kopru. Lahko pa pokličeš vprašaš in rezerviraš.
@Mavrik:
Hvala za pomoč. Kje pa dobim tak router (ne bi rad spet kupil napačno stvar) oziroma kako naredim, da si pc in xbox delita povezavo???
najbolj se ti splača v Müllerju kupiti, ker ponujajo najboljše pogoje glede garancije in zamenjave pokvarjene konzole.
Če pa imaš povrhu srečo kot js (ki sem zato čakal cel mesec), pa je možno dobit Premiuma za 199€ namesto za 239€ (zraven sem prav tako dobil igri Kung Fu Panda in Lego Indiana Jones).
Baje da jih sedaj v Müllerju v BTCju začasno ne bodo imeli, bo pa verjetno spet januarja, tam se da dobiti tistega za 199€, js sem ga sicer kupil v Kopru. Lahko pa pokličeš vprašaš in rezerviraš.

@Mavrik:
Hvala za pomoč. Kje pa dobim tak router (ne bi rad spet kupil napačno stvar) oziroma kako naredim, da si pc in xbox delita povezavo???
Pri spremembi podpisa lahko traja nekaj časa, da le-ta postane vidna.

tnx za info, v avstriji je ta bundle tudi 199€...humz, ne vem če se mi da čakat da se v mullerju spomnijo da bo dali "kvazi akcijo" 
update: mislim da bom vseeno počakal

update: mislim da bom vseeno počakal

--=- [ Dex ] -=--
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: coma2black ()

aha, preverjam samo če se splača it v avstrijo
Sigurno se ti splača iti v avstrijo jas sem prejšji teden bil gor in imajo za razred nižje cene kot pri nas primer jas sem kupil premium za 199eur in vsi ostali trgovci so imeli iste cene.
http://www.mediamarkt.at/?cat=N05.01.01...

No, sej to sem gledal ja. Ti si kupil svojega v mediamarktu?...moti me, da imajo napisano da ima le 20gb disk pa nevem ali dejansko prodajajo stare zaloge ali gre samo za pomoto... (btw: kje si jih vse visel po taki ceni, zanima me namreč če jih v MM-ju slučajno ne bi imeli)
--=- [ Dex ] -=--

ni verjetno, da imajo Premiuma z 20gb diskom, to je kar star model, za katerega je M$ poskrbel da grejo zaloge preden je dal na trg LiteOna, ki se ga do sedaj ni dalo flashat. Če ti gre nemščina lahko probaš poklicat in vprašat. Tudi v Müllerja se ti splača klicat in vprašat, seveda je vse odvisno v kateri Müller kličeš.

ja sej(ampak je fora v tem, da bi skoraj prisegel, da sem pred 3. dnevi na njihovi strani za isto ceno videl tudi bundle, kjer je pisalo 60gb). Nič, najboljše bo da ju3 pokličem in vprašam (medimarket, saturn, muller) da vidim kako in kaj... bo pomoje najboljše... drugače pa hvala za vse informacije!
--=- [ Dex ] -=--

Jas sem bil v Mediamarktu 16.12.08 pa so imeli na zalogi cca 50 xboxov od tega jih je večina bila premium za 60gb diskom sem pa nakupoval tudi v City Arcades: Shopping Center (to je tam v centru) in so v Müllerju imeli enake cene, tam je pa bila še ena trgovinica v kateri prodajajo igre in pripomočke pa so imeli enako ceno, če je pa tvoja nemščina pogovorno tekoča je pa najbolje da pokličeš.

Ugotovil, da gre očitno res za napako na spletni strani MM, saj prodajajo tut 60gb verzijo (očitno so pozabili odstraniti staro verzijo) klik
@modriadsl no, pol jo bom verjetno nekje v grazu že našel za tako ceno... (z nemščino se drugače kar razumeva ja,tako da tu sploh ni problema
)
kje pa se splača kupit igre? rad bi kak gta4, lahko tudi rabljen...
(btw.: a si mejbi kdo od vas lasti ck3 ali pa kaj podobnega?)
@modriadsl no, pol jo bom verjetno nekje v grazu že našel za tako ceno... (z nemščino se drugače kar razumeva ja,tako da tu sploh ni problema

kje pa se splača kupit igre? rad bi kak gta4, lahko tudi rabljen...
(btw.: a si mejbi kdo od vas lasti ck3 ali pa kaj podobnega?)
--=- [ Dex ] -=--
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: coma2black ()

dioniz ::
Pozdrav,Jst mam tud eno vpr. berm te komentarje pa še zdej ne vem kaj rabm.Mam samsung t220 monitor en dvi priključek,pa en 15 pin d sub.Na dvi mam prikljopljen pc,zdej bi rad priklopil xbox 360 na monitor.A pol kupm ta kabl http://www.norastran.com/index.php?meni... pa zvočnike in to je to.Prosm za odg.

@dioniz:
to je ena varjanta. druga je da kupiš HDMI>DVI kabel za sliko, za zvok pa odstraniš iz original xbox kabla tisto plastiko in vštekaš tista 2 cinča za zvok v zvočnike, plastiko s kabla odstraniš zato, ker sicer ne boš mogu priklopit original kabel in še HDMI>DVI kabel, ker sta vhoda pri konzoli preveč skupaj. HDMI>DVI kabel stane 9€ (2m dolg), tale z norestrani pa 10€ več.
to je ena varjanta. druga je da kupiš HDMI>DVI kabel za sliko, za zvok pa odstraniš iz original xbox kabla tisto plastiko in vštekaš tista 2 cinča za zvok v zvočnike, plastiko s kabla odstraniš zato, ker sicer ne boš mogu priklopit original kabel in še HDMI>DVI kabel, ker sta vhoda pri konzoli preveč skupaj. HDMI>DVI kabel stane 9€ (2m dolg), tale z norestrani pa 10€ več.

f4rr3ll ::
Lep pozdrav!
Imam eno vprašanje.
Probal sem povezati xbox 360 z PC-jem z Cross-Over kablom. In ko sem priklopil iz zagnal konzolo so se mi pojavile tiste 3 rdeče lučke, seveda sem konzolo takoj ugasnil in odklopil vse skupaj, malo popihal prah z konzole in ponovno zagnal. Zdaj mi čudežno spet dela. Vprašal bi samo, če se mi lahko znova pojavijo 3 lučke? je mogoče kdo imel enak primer?
Hvala za odgovore!
Imam eno vprašanje.
Probal sem povezati xbox 360 z PC-jem z Cross-Over kablom. In ko sem priklopil iz zagnal konzolo so se mi pojavile tiste 3 rdeče lučke, seveda sem konzolo takoj ugasnil in odklopil vse skupaj, malo popihal prah z konzole in ponovno zagnal. Zdaj mi čudežno spet dela. Vprašal bi samo, če se mi lahko znova pojavijo 3 lučke? je mogoče kdo imel enak primer?
Hvala za odgovore!

če vidiš te lučke umreš v roku enega tedna

laught ::
Ja sam če so se ti prižgale 3 potem težko, da bi ti spet kr delalo,lahko pa da si mel 4 rdeče lučke kar pomeni da si kak kabl narobe prklopo.

destroyer2k ::
f4rr3ll
Lahko da je prišla samo napaka v napajanju in te ni treba skrbeti, ampak včasih so pa to prvi znako do popolnega RROD.
Lahko da je prišla samo napaka v napajanju in te ni treba skrbeti, ampak včasih so pa to prvi znako do popolnega RROD.

Če mogoče kdo ve kako naj povežem PC in Xbox360, da bi lahko dal na xbox disk gor igrice in jih potem z diska igral, mi naj prosim napiše postopek in kaj vse potrebujem.
Hvala!
Hvala!

@Mavrik:
kaj mi je narediti?

Am...ko vklopim xbox360 se mi pokažejo 3 rdeče lučke
, potem vgasnem konzolo in jo ponovno vklopim in potem deluje normalno. Kaj bi to lahko bilo narobe??

Longinus ::
a je možno zbrisat nov nxe da bi lahk uporabljal starega ?
se mi zdi da igre delujejo slabše kot pa so prej
lp
se mi zdi da igre delujejo slabše kot pa so prej
lp
wir sind die herscher,wir sind die sklaven
wir sind uber all, wir sind nirgends
wir sind die herscher der purpurnen fluse
wir sind uber all, wir sind nirgends
wir sind die herscher der purpurnen fluse

Mavrik ::
Ne. Sam NXE ne more imeti nobenega vpliva na to, kako delujejo igre. Počisti cache (kako se to naredi, pogooglaj) pa mora delati stvar.
Downgrada firmwara na Xboxu pa ne moreš.
Downgrada firmwara na Xboxu pa ne moreš.
The truth is rarely pure and never simple.

simnov ::
A je možno predvajat zvok od igre na slušalke, ki jih dobiš v paketu?
Samo to je meni tudi bedn ker se ne , da .

dronyx ::
Če je tole že kje odgovorjeno se opravičujem, ampak se mi ne da brati cele niti.
Baje obstajajo različne revizije igralne konzole Xbox 360 in novejše odpravljajo nekatere težave, kot so poraba, glasnost, tri rdeče lučke smrti... Zadnja naj bi bila Jasper, kjer sta v 65 nm procesu narejena tako CPU, kot tudi GPU. Kako ugotoviti v trgovini, za katero konzolo gre sem slišal različne zgodbe, ena naj bi bila LOT številka oziroma zadnjih 5 številk serijske.
Ali to drži in ali velja to za vse konzole, tudi Elite, ki je na trg prišla kasneje.
Baje obstajajo različne revizije igralne konzole Xbox 360 in novejše odpravljajo nekatere težave, kot so poraba, glasnost, tri rdeče lučke smrti... Zadnja naj bi bila Jasper, kjer sta v 65 nm procesu narejena tako CPU, kot tudi GPU. Kako ugotoviti v trgovini, za katero konzolo gre sem slišal različne zgodbe, ena naj bi bila LOT številka oziroma zadnjih 5 številk serijske.
Ali to drži in ali velja to za vse konzole, tudi Elite, ki je na trg prišla kasneje.

Jasper nebo pri nas se vsaj kaksen mesec - dva dokler se ne pokupi stara zaloga 
Lot številka ali poraba v W..pick one

Lot številka ali poraba v W..pick one

Berserker ::
To je dobra novica da se bodo novi xboxi manj pregrevali, blo bi fino če bi konzolo nonstop nagrajevali da bi se igra hitreje nalagala pa to. V bigabgu sem opazil xbox 360 premium 60 gb verzijo so ti najnovejši ?

Vsaj te pri nas ne..jasper je nov in naše verzije so falcon vsaj dokler ne dobijo novo zalogo.

Če mi v študentskem domu ne dela live, mi pa vsaj doma, tako da ga za vikende lahko koristim

Sem ugotovil, da se za dl večine špilov iz livea porabijo točke, tako je na primer za nakup Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix potrebno 1000 točk, jaz pa jih še zdaleč nimam toliko. Povrhu je bil SSF2Turbo moj prvi špil ko sm kupil prvi pc daljnega leta '95, tako da bi ga rad ponovno igral

A obstaja kak hiter način za dobit dosti točk???

Zgodovina sprememb…
- spremenil: T_F_7 ()

Kaj ti mislis da so te tocke iste kot te ko jih priigras? 
kupi jih preko neta ali pa kar na live

kupi jih preko neta ali pa kar na live
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LuGi ()

nimam pojma kaj so sploh te točke in če so iste kot ne vem kaj niti ne vem. Sem pa opazil, da so neke točke, bodisi na liveu bodisi ko igram špile se mi neki prištevajo.
Zato pa sprašujem, če se najde kakšna dobra duša in mi stvar obrazloži...

Zato pa sprašujem, če se najde kakšna dobra duša in mi stvar obrazloži...

Tiste točke ko jih dobis od igranja = useless.. nimač čist nič od njih 
Za nakup iger in ostalih bedarij potrebuješ > http://www.amazon.co.uk/Xbox-LIVE-2100-... ali jih pa kupis direktno preko live z kreditno kartico

Za nakup iger in ostalih bedarij potrebuješ > http://www.amazon.co.uk/Xbox-LIVE-2100-... ali jih pa kupis direktno preko live z kreditno kartico

Berserker ::
Idi v mulerja tam jih dobiš. Gamescore so zato da se vidi kako dober si ko si na netu, pol se ti označuje rating z zvezdicami.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Konzole | 212055 (89228) | radovednik |
» | [Xbox 360] Nasveti za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 11029 (8393) | GLAVNI |
» | XboX 360 Premium ali XboxX 360 Elite? (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8713 (7193) | Dr_Andy |
» | Xbox 360 premium nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8151 (5853) | brecoboy |
» | Nakup Xboxa 360Oddelek: Konzole | 3190 (2165) | fosil |